![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2015
|
![]() ![]() Запоследно променено от Myashkov : 25-11-2016 в 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Е що бре?
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() ![]() Запоследно променено от Myashkov : 25-11-2016 в 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() С дължината си ОК, но с монтажа ще сбъркаш. Казал съм ти къде трябва да се монтират тия ски.
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() ![]() Запоследно променено от Myashkov : 25-11-2016 в 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Чак подарил...
![]() Беше ги монтирал на +5. Сега при мен са на +2 и са перфектни. Но от монтаж на ски от модел до модел има разлика от небето до земята. Но ти си знаеш. Аз само ти споделям опит. Който съм посъветвал да монтира Пънишър или Скрапер на +3 и ме е послушал, сега ми благодари. Има бая народ тука. ![]()
![]() |
![]() |
|
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
![]() Цитат:
http://www.gnolls.org/756/howto-moun...urface-method/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() ![]() Запоследно променено от Myashkov : 25-11-2016 в 19:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
чичка
|
![]() ето и картинки https://www.google.com/search?q=ball...w=1118&bih=818
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Ники, прави разлика м/у това ските да са монтирани правилно за фрийрайд, и това да са монтирани така, че да им се струват на хора, които не са толкова наясно със ските първоначално много лесни за каране. Това докато не излязят в правилни сняг един ден. Нещо като метеорология...Бая народ ще ти го потвърди
![]()
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Заеби ти меторологията. Те не познават времето в момента(справка уиджед-а на телефона ми. В момента в София вали дъжд-акуедър)
![]() За тия ски съм си комуникирал с Дейн Тюдор за монтажа им. И той е на мнение, че фабричният 0-лев център е прекалено назад(на 10 см от физическия център на ската). И той лично ги карал на +6. Тази ска има прав участък под автомата(ската е абсолютно права като дъска, без радиус от дъга) И на +3 идва точно по-средата на този прав участък. Има си достатъчно предница за фрирайд. За фристайл и лесни за каране отиваш на +6 монтаж. При монтаж на +3 си на -7 реално, което по моите разбирания пак е много назад. А при монтаж на 0-лата реално нямаш задница на тия ски. Защото те са с бая рокер отзад също. Аз лично моите ги карах на +5. ![]()
Футболът остана единствения легален начин да си купиш негър. Запоследно променено от Ники : 27-10-2016 в 12:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Точно тоя модел не съм го карал, но силно се съмнявам Scott да не могат да си маркират правилно ските.
Иначе на мен метерологията ми върша перфектна работа за много неща, включително кога и къде да карам ски, вместо да се оплаквам, че нямало зима...просто можеш да се запознаеш малко по темата.
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Меторологията не пречи на карането на ски.
![]() Принципно на нищо не пречи. p.s. А дали има зима си личи по продажбите на ски екипировка. ![]() Догодина лятото ще е доста палаво по магазините. ![]()
Футболът остана единствения легален начин да си купиш негър. Запоследно променено от Ники : 27-10-2016 в 13:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() И по този въпрос нищо съществено не знаеш
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
![]() Относно любовта м/у мъже...като прокарам с тел, може и да помисля. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Човече имаш някакъв много тежък проблем. Ама не разбирам от материята да го определя.
Начи, К2-то което взех от теб, ги беше сложил на +5(на 2 см от средата на ската), а ски монтирани на +4(на 6 см от средата на ската) ги премонтираш (и отиваш на 10 см назад)без дори да си опитал как се карат на този монтаж. Ти си знаеш най-добре. Успех. I'm out. ![]()
![]() |
![]() |
чичка
|
![]() Аз искам да допълня нещо. Повечето ПРО-та карат ските по-близо до freestyle центъра, отколкото до класическия център (маркиран на повечето марки като 0). Основна причина за това е, че карат с доста сгънати колене, което ги позиционира правилно. От друга страна изправена стойка (както карат повечето хора) и преден център е рецепта за потънали върхове дори с рокър.
Иначе: монтаж напред = маневрени игриви ски (може обаче да забиват нос) монтаж назад = стабилни на скорост, но не искат да завиват Аз лично имам ски монтирани по двата начина и мога да кажа, че човек добива ценен опит в процеса на адаптиране към всеки от двата монтажа. Също така различните марки разполагат центровете си по различен начин - обикновено на базата на мненията на тестърите - т.е. тези мнения къде да се монтира спрямо някаква черта не са универсални. |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|