![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Не всеки е напълно оборудван дори в практикуването на собствените си спортове - хобита, а да не говорим, че искайки човек да пробва нещо ново, липсата на екипировка е сериозно ограничение и пречка.
Понеже често има теми от рода: Трябва ми това и онова за уикенда, а и понеже повече хора тук се познаваме и наистина сме малко или много задружно комюнити, ще е добре да има една обща тема (пък би могла и да се "качи" горе), в която всеки да пише какво търси и да се надява, че ще има човек, който да откликне на молбата му. Естествено не само организационни, но и подбуди за лична облага ме подтикнаха да напиша тези редове. Затова ще дам началото с първото запитване в темата. Планирам уикенда (14.05) да полетя над Сопот, та ще се намери ли някой добър съфорумец да ми услужи с GoPro HD за 24ч.? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() На някой случайно да са му останали стопери за Маркер автомати, които се захващат с един болт, различните от тези за Грифон, Дюк и т.н.?
Те и двата са ми счупени, ама май единия ще мога да го излекувам. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
лавинобутащ тревошмъркач
|
![]() Остават ми стопери за Вист с 1 винт. Не знам дали са съвместими
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
келеме
|
![]() То си стана тема за стопери, та имам едни чисто нови за Саломон - широки на половин цена.
0888 08 68 47 Намериха си ски ![]()
[url="https://www.facebook.com/PerSeasSailing?ref=bookmarks"/URL] Запоследно променено от SHMIT : 27-12-2011 в 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2010
|
![]() И на мен ми артисаха едни стопери за NAXO от тесните, но пък ги давами за "тесна"(символична) цена
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2009
|
![]() tursia dva stopera(90mm??) za marker s edin bolt ...... ako nekoi ima da pishe.....
Запоследно променено от milkon : 07-11-2011 в 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Филти Мадафака
Дата на присъединяване: Oct 2002
|
![]() не стават
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Здравейте,
обмислям закупуването на 3D комплект за GoPro. Някой случайно ако вече го е закупил и има впечатления ще се радвам да сподели и евентуално да се комбинираме за заснеманията. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
наХазматизиран
Дата на присъединяване: Jun 2005
|
![]() някой незаминал още за планината да може да услужи с малко прозрачен питекс? /преди края на годината ако може/
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Трябва ми сечиво или пикел до довечера.
0878 794405. Петър |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Привет!
Търся две радиостанции за период от една седмица (м-у 11-19.02) срещу адекватна почерпка/наем? Причината е че старите сдадоха.. ако някой продава читав комплект на нормална цена съм съгласен и на бизнес нещо ![]() ЛС или 0883 35 35 33/0879 59 86 52 до утре вечер ![]() Любо |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2010
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() Търся обувки Dynafit Zzero номер 27.5 за тази Неделя. Заплащането се определя от Вас.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Едни коланчета под наем за неделя /19.02/ търся. 185 см дълги, 117 мм широки /може и по-тесни, защото ще ходя от Алеко до Черни връх, където е по-равничко/. Ските са туин тип, сиреч със скобички от двете страни ми трябват...
Благодаря предварително. мобилен: 0898 58 00 84 skype: Demetrii11 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Изпадна ми едно Oakley A frame, но плаката му е понадрана и се чудя дали някой има под ръка плака, която не използва?
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() Здравейте,
ако на някой в този снежен сезон му се намират изишни греди/багажник/ за Опел Астра'09 за седмица - от петък - 02.03 до понеделник - 12.03 съм готов да почерпя. ![]()
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() За 15.04 или 16.04 ми трябва ютия без дупки за ваксене за една вечер (:
![]() |
![]() |
heli mini ski bum
|
![]() Мога да ти дам ама по рано от тея дати , защото нема да съм в София, а пък ти си я ползвай на 15-ти и 16-ти
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() Прибирам се в БГ на 15ти...
![]() |
|
Tags |
размяна, swap |