![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() Здравейте,
зная, че с тази тема ще предизвикам полемики и не всички ще са съгласни с мен, но смятам, че трябва да бъде издискутирана и ще кажа каквото мисля по въпроса! Тази чат-спам група във фейсбук вече определено ми идва в повече! Качи си някой снимка, или напише колко "ЯКООУУ" било еди къде си, и в следващият момент вече 100 маняка 80 от които са абсолютни бедственици са са се организирали, отишли и скапали и без това малкото каране! ДА, вероятно има егоизъм във изказването ми, НО: Който се интересува къде какви са условията със сигурност се информира и без това допълнително снасяне на информация. Не би ли било по добре, в тази група да имат право да пишат едни 10-15 човека, които да запознават народа със текущите условия, организирани събития и друга полезна информация. Без всеки да "откача" колко велико е еди къде си. Стига с този комерс! Човек не може вече да отиде и да послуша тишината, да направи няколко линии в неутъпканият сняг и да зареди батериите. Благодаря за вниманието.
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|