![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Aug 2010
|
![]()
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() А шанса да се дръпне DVD от някъде?
![]() |
![]() |
Cave Chick
|
![]() Не бих си развалила кефа от новия филм с това качество
![]()
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() в момента го свалям
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2011
|
![]() И това само членове със там специални покани могат да го дърпат нали ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Филти Мадафака
Дата на присъединяване: Oct 2002
|
![]() Аз пък бих изчакал да го гледам на кино
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Аз си имам всичко да го гледам в къщи,но мога ли да го дръпна от някъде,ще си платя
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Junior Member
|
![]() Цитат:
???? дори не знаех ,че има опция да не може да се свалят филмите
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Я дай нещо като за индианец? Къв е тоя Магнет? Торент тракер или?
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() ![]() избираш си начина на сваляне ![]() Запоследно променено от lubezen : 26-10-2011 в 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Гъди
|
![]() Цитат:
Примерно в някой сайт има инфо за филм за сваляне и има няколко начина за теглене с иконки или надписи -примерно 1.директно (там се плаща и е гадно 2.торент .3 магнет 4.... Чукаш на Магнет където пише около филма и гледаш какво става... Програмата която го сваля на твоя комп (клиент) е обикновен торрент клиент, utorрent или други подобни. Уж магнет е бъдещето на таковато сваляне защото няма кого да гонят... .................................................. ...................... А, изпреварили са ме ![]()
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. Запоследно променено от gydi : 26-10-2011 в 16:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Уфф чак ме е яд,че се настроих да го гледам...То с такова качество,все едно съм го снимал с VGA камера... Ще се чака.Отнякъде може ли да се купи по-добро качество ? 720p поне да бъде ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ските са скъп спорт!
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() тоя филм трябва да се гледа на ХД. качеството е невероятно -- пак са снимали с РЕД камери, все едно че си там.
$9.99 на айтюнз. ако искате събирайте пари... ако не, черпете капеле ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jun 2004
|
![]() И все пак, само след месец и няколко дни ще има премиера на филма в София, на голям екран...
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Абе и аз ще втасвам за големия екран ... все пак вече карах
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() Силен както винаги.
Петит отново обира точките, момчето просто умира да приземява 20метрови дропове на суич...
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2011
|
![]() Кога и къде е премиерата?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Интересува ме закупуване на оригиналните DVD-та на тазгодишните филми на MSP, PBP, TGR. Някой за съдействие?
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() По хубаво търси Blu-ray..., устройствата поевтиняха.
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() В екстрембитс го има 1080p,full hd.Ако нямаш регистрация пиши на лично ще ти пратя торента направо.Файла е 11гб , което говори добре за качеството. Пък ако си решил да правиш както трябва и да си го купиш филма,моите поздравления
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|