![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
ските са скъп спорт!
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() абе цецке, нищо против да си приказваме, ама на крехката възраст от 25 поста в тоя форум няма как да си научила къде-що все още. за твое сведение, тук присъстващите държим да даваме точна техническа информация за планинска екипировка защото това е, в много случаи, животоспасяващо. на теб може много да ти харесва да драпаш с памучни гащи в планината или да избираш якенцето на базата на това колко "яка" е марката. ако ще даваме съвет много по-вероятно е всеки тук да предложи нещо прекалено солидно за ситуацията, отколкото нещо крехко и недостатъчно. пък ако ще да ходим по градския транспорт с гор-тексови якета за по 400 кинта.
хората в шотландия и те трябва да започнат да мислят като нас, щото видиш ли какво става при масовизацията на планинските спортове без задължителната масовизация на високотехнологичното облекло? Запоследно променено от f2f : 17-11-2010 в 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Nov 2010
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2010
|
![]() Я и аз малко да ви разсея
![]() Кажете имате ли някакво мнение за сноуборд марката Horsefeathers Castor? Конкретно съм си харесал това: http://www.sportdelivery.com/catalog...oducts_id=8823 От едно известно време си търся яке, но явно намирането на това, което искам ще е по-трудно от очакваното... Нещата на които държа са цвета - да има по възможност повечко светло синьо, като това от горният линк и естествено параметрите. Трудното идва в това, че съм склонен да дам около 300лв., за да има около 200лв. и за нов панталон. От София съм и обиколих няколко магазина, но без резултат. За пазаруването по интернет съм малко скептик, защото нямам опит и чувам противоречиви мнения. Много зависи, какво точно си купуваш от нета и дали си наясно с параметри, качество и тнт. До сега съм карал само с DIEL - Водоустойчивост- 20 000H2O Проветривост(дишане) - 10 000g/24h. Висок клас яке, от което съм много доволен, но това ще му е 6-ти сезон и е време да сменим малко стила. Якето ще го използвам на всякъде, но тъй като пудрата ме влече все повече, много се надявам да има пудра в повече за всеки ![]() Все още не съм тръгнал да катеря с колани и телчици и якето не ми трябва за това, но и това се надявам да стане в идните години. Най-общо: Иска ми се да намеря хубаво, качествено, "фйешЪн" яке... Ако го намеря и в комплект с панталон(черен, с добри параметри и евентуално да могат да се свързват) ще е върхът на сладоледа..... Много изисквания много нещо .... ![]() П.П. Надявам се не съм поредният досадник, с подобно питане, но търсачката нещо не работи, както трябва (или аз не я използвам правилно)... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
наХазматизиран
Дата на присъединяване: Jun 2005
|
![]() @гръмотевичнатопка
по-готино яке за по-малко пари: http://www.stormshop-bg.com/index.php?cPath=3_10_66_43 имам долнище като жълтото (15k/10k) и съм много доволен ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|