![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Ski Member
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() Здравейте,
Идеята ми е да си поръчам автомати за ските от Спорт Конрад. Има ли желаещи, които искат да си купят само ски, че да ползваме намалението за двете ? Поздрави !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Шугав
Дата на присъединяване: Jun 2006
|
![]() Айде да упна темата, ако има някой желаещ да направим комбина?
Набелязал съм си ски, ако има някой търсещ автомати или автомати и обувки на оферта да пише?
Запоследно променено от Maneco : 29-11-2013 в 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Шугав
|
![]() Хубаво това което аз съм се спрял е 117 в средата и не знам как ще стане комбинацията с стоперите, ако някой вече е имал такъв кейс нека сподели.
Ако не е тайна между какво са ти колебанията и на какво ще ги слагаш ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Между Маркер Squire и Грифон а също дали няма да се наложи да е шизо. Идеята е да монтирам на едни и същи ски телемаркерски и алпийски автомати на втулки и да ги сменям от време на време. Та първо ще монтирам телемаркерските за да видя къде ще остане място за дупки за алпийските. При теле автоматите мъката е да измислиш къде точно да ги монтираш. От новите модели само G3 имат разграфена скала на ската за целта, но нещо не можах да си харесам G3 та се спрях на Volkl Mantra. Накрая ще ги надупча като швейцарско сирене - по около 16 дупки на ска ама са ме хванали бесните ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Шугав
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
armoured mothafucka
|
![]() Прочетох отгоре отгоре, но ако въпроса е за разчекване на Маркер стопери 110 - няма проблем за ска до 120, а може и отгоре. Вече 3ти чифт стана без проблем.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
- Колко широк стопер ми трябва за ска с талия 98мм? Или същият въпрос зададен по друг начин: - Когато производителите пишат стопер 100 мм това ширината на самия стопер ли е и ако да коя ширина (вътрешна, външна?) или е ширината на ската на която се слагат? За последно съм си купувал отделно ски и автомати нейде в края на 20-ти век когато сите ски беха с еднаква ширина. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Шугав
|
![]() Цитат:
Ще е полезно ако някой сподели, че ширината на стопера е точно най-вътрешната част от него.
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Ширината е спрямо тази на ската.. кийп калм
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2007
|
![]() моите росинол аксиал 2 автомати стоперът е 100, преди бяха на ски 98, сега са на 105 - и няма никакъв проблем
![]() в краен случай се сваля самия стопер и се разтваря леко, на менгеме или без.
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Ами явно е относително и зависи от производителя, защото вчера мерих на Виста, с който карах досега и е 115 от вътрешната страна точно на П-то, а на Барона е 110 от външната страна на П-то и на ска с талия 105 минава на милимунди, без да се пипа. Демек трябва да си се премери, но варианта с разширяването винаги остава.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2010
|
![]() Здравейте,
Да използвам и аз темата, за да не отварям нова. Има ли някой желаещ само за ски и да се комбинираме, че аз искам да си поръчам един Marker Griffon Schizo. http://www.sport-conrad.com/page/pro...hop/prod/30918 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Шугав
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Mar 2013
|
![]() Здравейте, да не отварям нова тема. Скоро ще поръчвам обувки и ски от конрада. Някой желаещ за автомати да се комбинираме?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() Здравейте,
ще поръчвам автомати от sport-conrad.com. Ако има желаещ да се комбинираме, нека каже. Поздрави. Запоследно променено от Георги : 14-10-2014 в 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Oct 2007
|
![]() Привет,
Ще поръчвам от спорт конрад. Някой още да има мераци ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Не ми е много ясно каква е точно далаверата от тоя магазин, но аз като гледам всичко де що ме интересува мога да си го взема по-евтино от тука.
![]() Да не говорим за гаранция, разправии с куриери, сгрешен монтаж. Някой да ме светне щот явно съм тъп. ![]()
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|