![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Бабунката
Дата на присъединяване: May 2005
|
![]() Миналия четвъртък, 29.01, от долна станция на Безбог ми изчезнаха ските+обувките+щеки:
Ските: ![]() ![]() Снимките са стари, но ските не изглеждат много по-различно. Имат характерна деруга напряко през металната пластина на едната ска, като от някой минал с кант напряко през тях. Вижда се ясно на снимката. Познавам им всеки малък проблем, ама няма да се задълбавам ![]() Автоматите са Rossignol Axial 140 Ti Комплекта като цяло е стар и не особено ценен, но ските много си ги обичах. Както и да е, няма много такива останали, ако случайно ги мернете по писти или обяви, ми ги приберете и звъннете ![]() 0899 911 686 Вальо, някои от вас ми викат Бабунката. Обувките са много стар модел на Dachstein, бели с червени щраймери и силно прокъсан червен чорап. Нямам идея къв трябва да си за да ги откраднеш... ![]() ПП: Не знам дали тук й е точното място на обявата. Запоследно променено от sp. : 02-02-2015 в 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |