![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Oct 2013
|
![]() Здравейте,
Дали някъде по родните магазини сте засичали да предлагат цели екипи, т.е. якето и панталона да не са отделно? (пример) Днес ще пробвам в Сивен, но ми се ще да видя и други варианти. Благодаря. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Online
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Oct 2013
|
![]() Можеш ли да препоръчаш някой магазин? Мерси
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Apr 2009
|
![]() пробвай тук. може и да си ги пробваш:
https://www.alpibg.com/облекло/якета мисля че по едно време имаше и в BaseCamp, но не съм 100% сигурен. Провери и там (принципно те прибират зимната екипировка лятото, както правят всички де ![]() П.С.Имаше в един момент и в SLS, гор текс, жълт. Бяха малко бройки, преди около 3 -4 сезона. Питай ги, може да е останало нещо. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Това е модела, който го има в Бейскемп зимата - http://www.directalpine.com/overall-...r-hardshell-38.
Има няколко човека, които имат такъв в БГ и мисля, всички му се кефят яко. И като цяло понеже аз съм му правил част от дизайна - по-хубав няма да намериш... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
. Запоследно променено от dimitard : 26-06-2018 в 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ski Bum
|
![]() Струва ми се, че това което търсиш е модел на Airblaster - Freedom suit-овете им. За България дистрибутор бяха Ninja Squad, но не знам дали това още е факт. Така или иначе - поръчай си онлайн
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Feb 2017
|
![]() Ами такива може дасе намерят на много
места но имат малко бройки азсъм виждал даве в СЛС и на други места. основното е че някой имат освен ширина и размер за височината също така но търсенето е трудно а и зависи какво точно си търси и кокло пари искаш да пожертваш . ПС: и аз си издирвам нов такув но като си 100 + и става още по трудно даже имам един XL които не съм сигурен че ще ми стане дори и да отслабна някое идруго кило ... |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|