![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Най-накрая!!! Днес успешно завъртяхме няколко завоя с бащата
![]() Качвам само три снимки, че днес от нетърпение не остана време за повече - обещавам за утре. ![]() ![]() Горна станция на Платото ![]() Шилигарника Има и едно клипче с пудрата ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() http://www.youtube.com/
http://www.vimeo.com/ vbox7.com -няма тука ббкоде -трябва да го дадеш като линк.
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2007
|
![]() Принце, ще работят ли през седмицата съоръженията?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2007
|
![]() Майко,дyyдyн'чьо...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() dimo - днес ще питам и ще ти кажа със сигурност, но предполагам, че ще работят. Има вече групи така, че ... нема лабао
skiorat - оле мале се сам увалел |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jun 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Attorney-at-ski
|
![]() гледах ги вчера на телевизора старите легенди в Банско, рулират
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Aug 2009
|
![]() Чест му прави на Попангелов, че падна в дълбок неутъпкан сняг, а похвали организацията.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Мина с единия крак по трасето, с другия в пудрата. Мястото беше по средата на слалома, там където свършва ръкава Бундерица (най-западния). Пак ще го опиша - където свършва Томбата и почва Бънд.поляна.
Завъртя се човека и далдиса. Ама и други далдисаха. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() То ако беше пудра щеше да си продължи. Мокро беше, като за снежна топка.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ските са скъп спорт!
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() тесни ще да са им били счите
![]() бабата гледала по телевизора, та после ми разказваше по телефона стари клюки: "навремето като създавахме ски клуба в пловдив, и аз ходех още по състезания, ядяхме в същата столова с попангелов и другите олимпийски надежди. много им завиждахме защото за тях имаше шоколади и тортички за да ги правят по-здрави, а за нас нямаше"... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pocket Rocket
Дата на присъединяване: Dec 2003
|
![]() Ето го и видеото на Принца:
Download Video
Fuck it Dude, let's go skiing! 2005/2006 - 42, 2006/2007 - 37, 2007/2008 - 36, 2008/2009 - 33, 2009/2010 - 37, 2010/2011 - 28, 2011/2012 - 38, 2012/2013 - 41, 2013/2014 - 26, 2014/2015 - 22, 2015/2016 - 24, 2016/2017 - 17, 2017/2018 - 20, 2018/2019 - 17, 2019/2020 - 12, 2020-2021 - 22, 2021/2022 - 28, 2022/2023 - 17, 2023-2024 - 24 13 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ските са скъп спорт!
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() браво за видеото, принце. другия път с по-дълги щеки обаче те искаме
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() f2f - мноо си наблюдателен
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Jan 2007
|
![]() Ето малко снимки и от мен:
http://xuxu.snimka.bg/sports/bansko.452781 Снимки с каранье няма щото повечето време карах сам. Накратко - около 40-50 см пудра на Платото достъпна от влек ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Днес 13.12.2009 времето беше доста по-благосклонно от вчера
![]() Даже сутринта и слънцето се опита да си проправи път между дърветата На път за Платото сме заобиколени от красоти като тези ![]() ![]() И горе - ето това ![]() ![]() ![]() На изпроводяк виждам една замръзнала седалка - ударена от оръдие ![]() ![]() Ами това е ... мда и мускулната треска ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Aug 2005
|
![]() 13.12.2009 Банско
От години не съм писал по тази тема ![]() Този път по стечение на обстоятелствата бях в Банско. "Фешън" или не - взех си ските и днес в 8:30 се явих и аз да откривам. И така: Опашки никакви. Условия имаше за всякакви видове карачи. Аз бях с пистово оборудване и съответно търсех гладкото. Сутринта перфектно изгладени с естествен много качествен сняг бяха Платото от двете страни и Бъндерица. Основно там карах. Веднъж слязох по Томба и ми се "отели вола" - в горната част пудра, аз съм съм с пистарки, не си е работа, добрах се някакси. Пък и крачета се искат за тая работа. Това горе, в долната част на Томба бе отвратително - планини от изкуствен сняг в някакъва доста кофти консистенция - все едно дърпаш ръчната. И ледец, ама на буци - повече не повторих оттам. Бях пълен смешник. После установих, че ми прави страшен кеф да пускам сини писти (то и умората си каза думата) и направих няколко готини врътки Плато - Шилигарник - Бъндерица и после с Томба, ама нагоре. Шилигарник 1 и 2 бяха обработени и с хубав сняг. Ето и няколко снимки: Останах разочарован от сайта banskoski.com. Въпреки, че е лъскав и има камери. Преди да тръгна 2 дни го следя (предполагам не съм единствен) и НИКАКВА информация не дадоха тия хора къде ще се кара, какво ще работи. Даже и на ski.bg ходих ![]() Не може да се отрече, че организация има - точно 8:30 започнаха работа и касите и можеше да се качиш на кабината. Това е от мен. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2007
|
![]() А ски пътя под кабинката отворен ли е от града до Бъндеришка полена?
Princ само нама да се плашиш,то и я сам набaбнал бая! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Aug 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |