![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Странно как на фона на изключително голямата лавинна опасност в Рила и Витоша, лавинният бюлетин за Банско показва толкова ниска степен
![]() Казвам ниска имайки в предвит изключително нестабилните навейки върху жълт лед, както и множеството спонтанно (и не само) паднали лавини тези дни. Разбира се възможно е локално условията да са съвсем различни, но все пак? Запоследно променено от Flipshot : 15-03-2010 в 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Може там просто да не е валяло толкова или изобщо да не е валяло - да кажат местните
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Ами имайки предвид каква разлика има между Северна и Южна Рила, нищо изненадващо. 3-ката не ми изглежда никак ниско.
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2003
|
![]() Трета степен значи, че е много вероятно падане на лавини при навлизане на хора в стръмни навяти участъци, какво му е ниското?
http://befsa.com/?q=node/view/11454 По принцип аз затова съм против писане на 4-ки (те често са пресилени, именно, за да се "повиши вниманието на карачите"), защото хората спират да възприемат правилно и достатъчно адекватно 3-та степен; А навсякъде по света тя е с мигаща лампа и много ясно си казва: "Очаквайте лавини"!
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Казах ниска в сравнение със голямата опасност в Рила и Витоша. Но наистина е трудно да се сравнява т.к. само за Банско има бюлетин... иначе съм съгласен, че 3 не е ниско.
Просто се озадачих след информацията за всичките паднали лавини тези дни. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() я си признайте кой е с Skoda Fabia CA 7167 KK ?
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2009
|
![]() Ехее в момента как вали сняг, дори на Бъндеришка поляна... Чзък, че няма как да отида
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() това е нашич пиринмобил.. .Бяхме го изоставили 3 дена в Банско, че се озовахме от другия край на планината почти в Гърция
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2004
|
![]() добре, че в планината се намерихме добри хора, че да ви го върнем, на собствениците...
![]() били сме разконспирирани обаче, както става ясно. с тия телбоди в/у покрива... ![]() Запоследно променено от Mityo : 06-04-2010 в 11:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Аз такова де.. просто отидох да взема един ужасно вкусен козунак от баничките там.. и кво да видя.. познатата лепенка гордо се пъчи над левия стоп
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Случайно попаднах на този адрес. Не съм се зачел в подробности, а и доста дългичко беше, има и снимки и схеми на места за фриирайд, макар да е забранено.
Може да представлява интерес за някого. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |