![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
|
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() Здравейте,
зная, че с тази тема ще предизвикам полемики и не всички ще са съгласни с мен, но смятам, че трябва да бъде издискутирана и ще кажа каквото мисля по въпроса! Тази чат-спам група във фейсбук вече определено ми идва в повече! Качи си някой снимка, или напише колко "ЯКООУУ" било еди къде си, и в следващият момент вече 100 маняка 80 от които са абсолютни бедственици са са се организирали, отишли и скапали и без това малкото каране! ДА, вероятно има егоизъм във изказването ми, НО: Който се интересува къде какви са условията със сигурност се информира и без това допълнително снасяне на информация. Не би ли било по добре, в тази група да имат право да пишат едни 10-15 човека, които да запознават народа със текущите условия, организирани събития и друга полезна информация. Без всеки да "откача" колко велико е еди къде си. Стига с този комерс! Човек не може вече да отиде и да послуша тишината, да направи няколко линии в неутъпканият сняг и да зареди батериите. Благодаря за вниманието.
![]() |
![]() |
Ski Bum
|
![]() А как ти се струва групата Shred Together?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2013
|
![]() Според мен пък точно това е идеята - да се споделят условия, да се дискутира, да се алармира
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Apr 2015
|
![]() А защо мислиш, че ако само определени хора могат да пишат това ще промени нещо и ще реши това, което те притеснява?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Идеята ми е тази група да се преструктурира в група както казах по горе да дава полезна информация за събития, видеа, интервюта, такива неща.
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Не ти трябва група за такива неща.
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Да, там вече е тоталната манящина...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Сичкото чудо фрирайдър се извъди.
По-малко членство в групи, по-спокоен живот.
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Може, но повярвай ми затова група не ти трябва. Място в нашите планини много има...само тр. да го потърсиш.
![]() |
![]() |
|
Señor Member
|
![]() Цитат:
Иначе в бассес групата има нещо като модерация, ако знаеш колко тъпотии на ден изобщо не стигат до публикуване..
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|