![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2008
|
![]() A някакви кординати можеш ли да ми дадеш?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Feb 2010
|
![]() Здравейте всички!
Bozidar, ето телефона на д-р Хубенов: 0887 93 63 23. Имам добър опит с него и ти го препоръчвам. Приема всеки вторник следобяд в частен кабинет в кв. Драгаевци, и всики петък предиобяд в Дианабад. За д-р Тони Георгиев също съм чувала добри отзиви, предполагам Vaskes ще ти даде контакт. Като стана дума Vaskes, отдавна се каня да те питам как върви възстановяването, намери ли добър рехабилитатор на една ръка разстояние от Люлин? Всъщност се изкушавам да питам всички препатили как се чувстват един месец сед артроскопия, нормално ли е коляното да отича, да изтръпва, да прищраква и да боли, но си давам сметка, че то беше така (дори по-зле) и преди операцията, така, че сравнението едва ли е възможно. Слава богу, болките от блокажа вече са минало, на дневен ред са други. Надявам се и те да отминат. Чудя се колко ли дни (седмици, месеци?) да добавям в моя случай към нормалния срок за възстановяване? vaskes, твоят рехабилитаторе е споменал шест месеца, ти като един ветеран на възстановяването какво мислиш, как се чувстваш? Обещала съм на приятелите ми голям купон послучай ПЪРВОТО ИЗКАЧВАНЕ НА СТЪЛБА (например един етаж ). Те са нетърпеливи , аз също. Кога ли ще се случи? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Nov 2009
|
![]() venisk az o6te v dianabad sled rexabilitaciata ka4vax stulbi no se se6tam za tvoia slu4ai ti dosta vreme se be6e zalejala i predpolagam muskulaturata e nuleva i ot tam idva problema az si i slizam po stulbi no muskula e slab kato slizam po nadolni6te operirania kraka kato triabva da se prisvie i se polu4a edno ispuskane na muskula ne stiga muskulatura i se polu4ava edno nezabelijimo nakucvane koeto samo az si go use6tam no tva s muskulite luda rabota v petuk biax pri xubenov i si poprikazvax s edno mom4e s paterici biv6 futbolist sled tazi operacia spira s futbola predi dve godini i sega re6il da pokara ski kusa pkv na drugia krak i mi vika za dve godini o6te muskula mi e po maluk i normalno ako se pravexa tolkova lesno muskuli vsi4ki 6tiaxme da nosim xxl dunki taka 4e iako fitnes na men li4no xubenov mi kaza da po4vam da biagam no az ne se 4uvstvam gotov. biagam no nabliagam na zdravia krak i se polu4ava edna parodia na biagane taka4e 6te po4vam kalf ma6ina a za bolkite dosta vreme 6te si naboliava sled pokoi na kraka se polu4ava edna bolka pri pulna ekstenzia i edno pukane tova e normalno spored xubenov dokato ne se vuzstanovi muskulaturata ai uspex s fitnesa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2010
|
![]() За съжаление нямам телефон, но по прицнип Тони Георгиев приема само понеделник с предварително записан час, което означава че всеки друг ден може да се запише час (не е задължително да ходиш лично ти да си го записваш)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Junior Member
|
![]() Цитат:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
kele6
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() del.
Запоследно променено от vafi : 05-08-2014 в 09:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
|
![]() Цитат:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Здравей, по това което си написал разбрах, че ти трябва добър диагностик да ти каже какво точно ти има на коляното. мога да ти дам телефон на може би най-добрия кинезитерапевт в БГ - Петър Нинов - 0888 57 73 80, http://www.petarninov.com/. Кабинета му е в един блок на бул. България в София. Последна цена за преглед и диагностика от преди 2 седмици - 40лв.
Гарантирам, че човека си разбира от работата.
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Sep 2009
|
![]() някой късал ли е отново ПКВ след реконструкцията и ?
Ако да, какво е усещанетто? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Junior Member
|
![]() Цитат:
преди 4 дена , почна яко да щрака, и припуква (8 месеца от операцият). една идея като чели се поду. При всяко згъване разгъване яко пущтракваше и препукваше (около капачката), и после някакси спря. сега чат пак припука но не е нещо особено |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
|
![]() Цитат:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() да знам
най много да съм го претоварил вечерта. но не е имало нито усукване нито нищо, не е имало болка някаква. Сутринта станах пак нямах проблеми, и чак като излязох от нас се почна. До сега не ми е щракало така постояно за 30 мин при всяко сгъване/разгъване. А нямам възможност да отида сега на преглед. притеснението ми е дане съм я скъсал някак си, или да е излязла от нита, и да не съм усетил. Утре съм на преглед при някакъв доктор, само да ми потвърди че има връзка ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
|
![]() Цитат:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
Запоследно променено от bozidar : 20-03-2010 в 07:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() tova e vruzkata koiato nai trudno se kusa za6toto pri opredeleno usukvane se udria v drugia krak i se predotvratiava kussane ako e skusna s edno riazko potegliane navutre ot kum kolianoto 6te izleze kolianoto
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Да същата е, като ми натиснат коляното навътре и се измества доста повече от другото. Но въпроса ми е след операцията за колко време ще мога да започна да ходя на училище примерно?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Junior Member
|
![]() Цитат:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() В крайна сметка, след ЯМР се оказа, че имам скъсана ПКВ и сега от няколко дни седя само в тая тема да събирам информация, но пак се появиха няколко въпроса: мисля да се оперирам при Тони Георгиев, та съм чувал, че има 2 варианта за операция- пластика или взимане от друго място, не съм сигурен дали ако отида при него имам избор? Вече съм решил че другата зима няма да карам ски, защото искам да заздравее напълно. И като се има впредвид, че съм на 17 може ли да се каже, че след около година ще съм напълно здрав? В смисъл дали ще чувствам коляното си толкова сигурно както преди? И пак въпроса за раздвижването, проблема ми е, че имам доста отсъствия в училище, тоест мога да отсъствам максимум 25 дни след операцията, та дали ще е възможно да ходя на училище?(Баща ми ще ме кара/взима естествено)
Много благодаря на всички отзовали се ! ! ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() bozidar: Хубенов е човека. От доста места чувам, че Тони Георгиев напоследък яко се излага. Вече от 3 места чувам едно и също за него.
Освен това методите на Хубенов са доста по щадящи. Повечето, които е оперирал Хубенов след 20 дена почват да ходят нормално. Докато пациенти на Георгиев седят с шини по 3 месеца и после задължително рехабилитация в кабинета на негов човек. Аз лично се консултирах с 4 доктора. При 3-ма диагнозите съвпаднаха, само Георгиев не позна. Ако не си се преглеждал при Хубенов те съветвам да идеш при него за мнение. И един въпрос. Ако имаш скъсана медиална връзка, ще можеш ли да караш ски агресивно във всякакъв сняг? Без болка. Възможно ли е добре развита мускулатура да компенсира скъсана вътрешна връзка?
![]() |
Tags |
докторе защо, рехабилитация, коляно, операция, скъсани връзки |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|