![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Guest
|
![]() Та, отварям си мейла и вижте какво ми пратил Karta4:
ВНИМАНИЕ, НЕЦЕНЗУРНО: Из историите на Сотирчо: "Винаги ще те обичам,Моктада! Моктада ал Садр е мой първи братовчед.Израснахме заедно в Гиген.Ходихме за риба,да крадем домати,биехме чекии заедно на брега на язовира и заедно ебяхме козите на селото.Когато той беше козар ,козите даваха по 500 л. на ден.На агрегатите им изгаряха бубините от напрежение.Секса много добре им се отразяваше.Много обичаха да се целуват с него,миличките!Като кажат-мееееееееееееееее-и той се надървяше моментално.От 370 км.идваха да си дават козите при нас.От цялата работа стана така,че той плащаше по 1000 лв алименти по цяла Дунава и в три села в Румъния.Козите забременяваха,а той не искаше да се жени за тях и плащаше бащинство.Обаче кашкавала ,който ставаше от това мляко беше невероятен.Имаше вкус на еротика.По едно време взе да клеца тяхните кокошки и заколи и 2 петела от ревност.Но най-много обичаше да ебе пчели.Изпонаеба кошерите на цялото село.И вместо мед,хората взеха да вадят мирене от питите.Една пчеличка,понеже не я бил задоволи го ужилила по чепа и той увисна до кокалчетата му.Ходеше 2 седмици отпред с товарна количка да не се влачи по пътя.А мъдете му едни голееееееми,червени и топли,топли.По 6 яйца да си пържиш върху тях.Не сме се виждали от 15 години,но го видях по СИ-ЕН-ЕН в Ирак.много го обичам!" Аз щях да умра докато четох тази и други истории, за вас не знам.... Не знам и откъде ги е изнамерил Кърта4а, но наистина ме "заби в земята" |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|