Кафето на БАССЕС

Върни се   Кафето на БАССЕС > Общи дискусии

Функции на темата Display Modes
Стари 17-05-2005, 17:53     #1
Гостенин_mp2
Guest

Начално Мега идиотия

Та, отварям си мейла и вижте какво ми пратил Karta4:

ВНИМАНИЕ, НЕЦЕНЗУРНО:

Из историите на Сотирчо:

"Винаги ще те обичам,Моктада!

Моктада ал Садр е мой първи братовчед.Израснахме заедно в Гиген.Ходихме за риба,да крадем домати,биехме чекии заедно на брега на язовира и заедно ебяхме козите на селото.Когато той беше козар ,козите даваха по 500 л. на ден.На агрегатите им изгаряха бубините от напрежение.Секса много добре им се отразяваше.Много обичаха да се целуват с него,миличките!Като кажат-мееееееееееееееее-и той се надървяше моментално.От 370 км.идваха да си дават козите при нас.От цялата работа стана така,че той плащаше по 1000 лв алименти по цяла Дунава и в три села в Румъния.Козите забременяваха,а той не искаше да се жени за тях и плащаше бащинство.Обаче кашкавала ,който ставаше от това мляко беше невероятен.Имаше вкус на еротика.По едно време взе да клеца тяхните кокошки и заколи и 2 петела от ревност.Но най-много обичаше да ебе пчели.Изпонаеба кошерите на цялото село.И вместо мед,хората взеха да вадят мирене от питите.Една пчеличка,понеже не я бил задоволи го ужилила по чепа и той увисна до кокалчетата му.Ходеше 2 седмици отпред с товарна количка да не се влачи по пътя.А мъдете му едни голееееееми,червени и топли,топли.По 6 яйца да си пържиш върху тях.Не сме се виждали от 15 години,но го видях по СИ-ЕН-ЕН в Ирак.много го обичам!"

Аз щях да умра докато четох тази и други истории, за вас не знам.... Не знам и откъде ги е изнамерил Кърта4а, но наистина ме "заби в земята"
  Отговори с цитат

Функции на темата
Display Modes

Правила за писане на мнения
Не можете да публикувате нови теми
Не можете да публикувате отговори
Не можете да прикачате файлове
Не можете да редактирате публикациите си

BB code is включен
емотиконите са включени
[IMG] код е включен
HTML кода е изключен
Прескачане на форум

Всички времена са по Гринуич +2. Времето сега е 15:46.