![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Ф2Ф за старите ти говоря-28.5. Новите не съм ги мерил по този метод. Утре, като ги взимам ще ги премеря.
Има и друга не по-малка дилема. Оранжевото ще се върже ли с екипа ми ![]()
Футболът остана единствения легален начин да си купиш негър. Запоследно променено от Ники : 29-01-2009 в 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2008
|
![]() Цитат:
![]() ![]() При мен също са 2 пръста при 28.5. Сега пробвам новите. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ските са скъп спорт!
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() аз не мога да разбера що ги мислите толкова тия центрове след като на всяка модерна ски обувка са обозначени с линия на подметката така, както е дадена и дължината на същата в милиметри.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() ей аллоооо , таз тема не е за избор на 'правилен номер' обувки, ами за '+ и - на комбинираните и алпийските обувки' , къш оттука
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Пак съм аз. Сега, взех 27.5 Като ги обуя, палеца на крака ми опира отпред. Като ги затворя и натисна, крака се изтегля назад и вече не опира. НО. При всяко "сядане на задната седалка" или изтегляне назад, приземяване при скок, крака отива напред и се удря палеца отпред, което си е кофти. Иначе никъде не ми убиват. Без чорап при допрени пръсти отпред, отзад остават 1-1.5 пръст. Пробвах 28-ми номер но ми хлопат още в магазина. @7.5 ми е като отлята. Само това с палеца ме притеснява. Дали ще улегне, или при всеки скок, ще ми се "троши" палеца?
При вас как е? Който и да питам, при никой го няма този проблем с палеца? Според измерванията в СЛС съм 27-27.5 с очите си го видях.
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Проблема ми, е че много обичам да карам на бабуни и разбит сняг. А тогава при всеки "удар" на ските с бабуната или буца сняг има и удар в/у палеца ми. Не е болезнено, но е неприятно, поне за първи ден. КАто ги събух, после в нас нямах проблеми, не ме боли палеца, ноктите съм си изрязал...просто ми е интересно дали е нормално, защото явно това ще са ми обувките.
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Значи да си взимам още едни такива
![]()
![]() |
![]() |
чики рики
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
чики рики
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Ентусиаст
|
![]() Цитат:
We skiers are a strange breed. When most of society is running for cover, we find ourselves rejoicing at the sight of a cold low pressure system circling on the Satellite loop. We yearn for the feeling of cold powder snow blowing in our faces. Inside a swirling maelstrom of snowflakes, we feel most free. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() ![]() този раладжия сещате ли се кой е ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Въпреки, че не си чел правилата на WildSnow - е Chris Davenport с динафити...
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Ми човека от wildsnow, се дразни, като му слагат така директно картинките щото му въртят трафик примерно.....
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Black Diamond method за 680 лева в екипировка.цом :
http://www.ekipirovka.com/index.php?...9de225f1e6d596
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2007
|
![]() Здравейте,имам въпрос за обувки за ски рали.
Отдавна сам извън тия среди и извън БГ ,и малко не съм в час с последните новости в екипировката. Интересува ме дали някои от вас знае кои са най-добрите състезателни модели на Динафит и Шкарпа,и по-точно как е точното име с номер и т.н..Например:Shkarpa F1 Alpine Touring Boot! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
ските са скъп спорт!
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() Цитат:
http://www.tetonat.com/2009/01/new-scarpa-f1-carbon/ http://www.tetonat.com/2009/01/new-d...ndo-race-boot/ бъди готов за неприятни изненади в цената, естествено. ако искаш да търсиш на английски термина е "rando race" ski + boots... иначе хората наоколо които нямат пари се оправят с по едни динафити и обикновени туринг обувки на които им е олекотен езика и пробити дупки на не-носещите места... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
алпийски обувки, at обувки, комбинирани ски обувки, пантене, обувки, ски, ски обувки |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|