![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Неква женица на ул. Макгахан. Имат много малко офисче там.
Основен пакет+Бонус пакет извънпистово каране и хеликоптер до 3 000 лв за 5 месеца=56 лв по спомен. Ама като гледам май трябваше за 3 месеца да я сключа. Надценил съм нещата.
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2010
|
![]() Цитат:
![]() Тазгодишната ми е в Уника. 51лв. за 5 месеца. за Пакет "Стандарт" 20лв. + опция 1 "Екстремни спортове и хобита" 20лв. + опция 2 "Спасителна операция на ПСС с хели..." 10лв. за минимален лимит от 3000 + данък 2% от 1лв. = 51лв. Всичко това са стандартните лимити, без завишени премии по опциите и основния пакет.
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Dec 2010
|
![]() ...да се върна по темата за неполучената карта на Австрийските застрахователи по пощата.
В понеделник пуснах мейл до австрийците и те веднага ми отговориха, че картата е изпратена в деня плащането (12/12/2015), също така ми изпратиха pdf документ със застрахователния номер и разни други данни. По тяхна инициатива още същия ден ми съобщиха, че отново са изпратили оригиналните документи. Сега като чета, че шансът с БГ Пощи е 50/50, не ми харесват нещата. Ако отново от БГ Пощи ми откраднат документите, надявам се, че разпечатаният pdf документ ще свърши работа пред ПСС. Свързах се с ПСС и им обясних ситуацията с неполучената карта и те ми казаха следното: Нямало проблем, че не разполагам с картата, но в случай на "събитие" да плащам кеш и след това по номера щели (кой, не ми стана ясно) да ми възстановят разходите. С една дума - кофти ситуация - назад съм с едни 120 лв., а човекът каза - ще видим. Запоследно променено от natchobg : 07-01-2016 в 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
Ама тва щот и изнесох лекция на тема здравословно хранене и спорт. ![]() Само се чудя ПСС от къде ще изкопаят хели ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2013
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() tablatabla е описал съвсем точно условията в Уника за 5 месечна застраховка с едно малко уточнение - лимитът по стандартното покритие и допълнителната опция за извънпистово каране е общ и е 1 000 лв., а хеликоптерното покритие е с отделен лимит 3 000 лв.
За едногодишна полица условията са следните: Стандартно покритие + Покритие за извънпистово каране с общ лимит 1 000 лв. - 30 + 30 лв. Хеликоптер с отделен лимит 3 000 лв. - 15 лв. Общо - 75 лв. + 1,50 лв. данък Съответно ако се търси по-висок лимит за Стандартно покритие + извънпистово каране премията се умножава според завишението (напр. при лимит 2 000 лв. премията ще бъде 60 + 60 лв.) Информацията е от първа ръка ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() ето там е заровено кучето все още. Това е дълга тема...защото все още няма държавно изградена, централизирана система за мединска помощ по въздух (за разлика от съседна Румъния примерно)...и се почва: откъде и как ПСС ползва хели, появиха се частни компании което вкараха май няколко машини, но те работят с договори на парче с определени застрахователи (и болници), самите хелита са последващ, медицински транспорт, но не е ясно как и дали имат участие в същинска, планинска акция на ПСС на терен и тн. На мен ми е мътно, но както се казва: да пишем хели у полицата, па да стискаме палци да не го чакаме некъде в хоризонтално положение
![]()
"The Future is unwritten. The pen is in our hands." ![]() Joe Strummer 21 August 1952 22 December 2002 Запоследно променено от tablatabla : 07-01-2016 в 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Oчаквай да се изрови скоро кучето
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() понеже участвах в тази....презентация: http://aeropress-bg.com/novini/36-ne...-vertolet.html
и вече ми се изчака чакалото ![]()
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2012
|
![]() Цитат:
Честно казано не знам как ви ги губят тези пратки по пощите, аз редовно ползвам услугите им, включително от и за чужбина и не съм имал проблеми ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
"чакаме се долу"
Дата на присъединяване: Mar 2010
|
![]() @natchobg
Обърни внимание на това мнение: Цитат:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() @ pablo, banzai,
благодаря за разясненията. Абе да не се налага да се ползва :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Jan 2007
|
![]() Преди малко направих в Армеец - за 1 година лимит 1000 лв, с опция екстремни спортове извън маркирани пътеки - 40лв. С хеликоптер ми казаха, че ще е двойно и се отказах.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() 40лв. е Армеец за седмица в чужбина/ Франция/. С хеликоптер, който за беда се оказа необходим. По принцип човека беше със счупена ключица и чак хели не беше нужно, но и франсетата точат застраховки/850Е хели/ иначе можеше и с лифт да слезне. Действаха бързо и адекватно, но все пак отбиха номера! Сложиха шина на момичето, като му казаха, че е ок. Така се прибра. В Бг го оперираха и сложиха пластина-при тези счупвания това е най добрият вариант.
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() За България?
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Jan 2007
|
![]() Да
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2012
|
![]() @natchobg
Миналия вторник си платих членския внос и вчера картата ми беше в пощенската кутия. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2012
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() @pablo,
И аз получих моята онзи ден, от втори опит :-) Тъкмо ме подсещаш да им кажа на австрийците, че вече всичко е ок с картата. При мен се очератват едни 10 дена каране през март, Цилертал Арена и околности, тъкмо ще се възползвам от всичките "екстри" на застраховката. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Aug 2015
|
![]() Може ли да ми препоръчате застраховка за БГ, за извънпистово каране и разходки.
Вчера говорих с брокер който ми каза че нямало такава клауза в застраховките за БГ, което ми се строри странно. Та затова се обръщам към вас в случай че имате вече опит, за съвет коя се доближава най-много до това от предлаганите на пазара. |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|