![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
Разгледай резултатите от анкетата: Да си ходи ли лятото? | |||
Да |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 12.90% |
Да, не мога да търпя повече |
4 | 12.90% |
ДА, ДА, ДА. Въобще да не се и появява. |
5 | 16.13% |
Не. Да стои, ама да му намалим правата (да не вдига над 20-25 градуса) |
12 | 38.71% |
Въздържал се (мога да го изтрая още малко) |
6 | 19.35% |
Потребители,които са гласували: 31. Вие не можете да гласувате в тази анкета |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() Един мой приятел ми се оплаква че трудно му ставала пишката. Аз го питам: Имаш ли недостиг на жени? -не, нямам ,даже се крия. Еми тогава как искаш да ти става ? -и със зимата е същата работата.
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Apr 2005
|
![]() Шмитка, уби ме братле с твоите желания... хаха и водораслите вика ще процъфтяват... Единственото което ме притеснява е, че в крайна сметка скоро няма да сме нито сърф нито ски дестинация, а ще сме като Унгария брато, само коне. Затова предлагам всички да минат курс по езда ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
![]() Цитат:
|
|