![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Feb 2008
|
![]() Здравейте,
Продавам обувки Rossignol B-Squad Carbon: http://www.usoutdoorstore.com/outlet...vsfhu=38393030 Обувките са размер 10.5 / 28.5 / 44, външна дължина 326мм. Тегло: 1900 г./ обувка. Flex 120, настойка на твъдостта, кантинга. Подметка с пяна за абсобиране на удара при приземяване от високо ![]() ![]() Към тях вървят допълнителни подложки за подметките и гумена подметка с грайфер. ![]() Повече снимки можете да видите на: http://antonk.snimka.bg/advertising/...70649.22391443 Обувките са добре запазени, пордавам ги защото са ми големи ![]() Цена: 220лв. За контакти: ICQ 65341728 Skype: anton_k11 Запоследно променено от ton4o : 27-12-2011 в 11:50. Причина: Продадени |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Я моите обувки
![]()
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Запоследно променено от ton4o : 13-02-2011 в 19:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Аз ги оставих при Къртача да се продават. Ама как така ще са ти големи?
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jun 2004
|
![]() Аз имам един въпрос. Понеже си купих същите обувки от СЛС.
Оказа се, че към тях не вървят гумени или каквито и да е други подметки. Специално ги питах дали отделно мога да си купя, а ми казаха че имали само някакви пластмасови за 15лв., които били за повдигане само... Та се отказах и дори не ги погледнах какви са. Някой да има представа къде мога да намеря такива подметки с гума за тази обувка? И се чудя да ходя ли пак до СЛС да ги погледна все пак какви са тия дето ми ги предлагаха? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Такива "гуми" няма да намериш в СЛС. Бяха 1 бройка и я взех аз. Даже я бяха вкарали без винтовете за закрепване, та се наложи аз да си приспособявам. Имат само пластмасовите.
Съвет. Взимаш пластмасовите, отиваш при първият обущар и го молиш да ти изреже едни такива ама гумени по тях. Ще ти струва не повече от 10 лв, а аз за тези дадох....мани не питай.
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jun 2004
|
![]() Благодарско за инфото! То и аз си мислех да ги дам на един познат, дет може да ги приспособи с гума, но ми се щеше да мина по цивилизования начин, ма нъцки
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Crazy and lost
|
![]() Тея обувчи са страшне!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Е "сташне" са ама никой не ги иска.
![]() Запоследно променено от ton4o : 13-02-2011 в 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tonic-зиран
|
![]() аз по принцип нося обувки 45 номер номера който си посочил отговаря ли си моя скайп е borkosl
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Oct 2010
|
![]() Виждам че темата е доста старичка, но все пак да питам дали все още се продават, т.к. не пише че са продадени.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Все още се продават, вече са по-употребени и цената ще е доста по-ниска.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2008
|
![]() Цитат:
Искам на едните си обувки да сложа гумени подметки. Колко може да си позволиш да вкараш винтовете? Ти какви винтове сложи? Лепило също, предполагам. А и с колко можеш да вдигнеш профила на подметката, и пак да влизат в автомата? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Ако обувката не е пригодена да поеме такива гумени подложки, не слагай.
Така ще повдигнеш поне с 5мм височината на подметката и няма да ти затваря автомата. Иначе без лепило, с двойно залепваща лепенка и винтчета с 1 мм по-къси от дебелината на подметката. Иначе ще влезнат при крака ти. ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2008
|
![]() Мда, пак ще се пързалям по камъните. А за дължината на винтовете е ясно, че трябва да е < х, но колко е х? Дали видимият свят отвън е равен на невидимия? Все едно, обувките май не са пригодени за гума (Salomon X-Wave Spaceframe).
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Зависи, какви други реалности те гонят като става дума за еднакво времево пространство и скаларно тензорна характеристика на торсионни полета в-у квантови частици, не напразно те питах: за квантовата енергията на една обувна подметка!
Или на простоцарски-Твоите обувки не стават за гумени стелки.
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Пробвах да ги карам още 2-3 пъти с разни стелки и глупости, но си ме убиват и това е. Трябва да стегна щраймерите на макс, но тогава глезените ми стават на баница
![]() Нови снимки -нова цена 220лв. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2011
|
![]() Стават ли за начинаещ фристайл/фрирайд скиор ?? Видях че флекса е 120, ама знам ли....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Филти Мадафака
Дата на присъединяване: Oct 2002
|
![]() За фрийстайл НЕ става
|
![]() |
![]() |