![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Малка машинка
Дата на присъединяване: Jan 2013
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Oт това да ти върнат парите няма как да се измъкнат...
![]() |
![]() |
Малка машинка
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2007
|
![]() По мой личен опит при кореспонденция с customer service (не конкретно sport-conrad) - четат през ред само първите 2-3 изречения. Затова им се пише максимално кратко и като за идиоти, повтаря се докато не вдянат. Емоциите са излишни.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Не, че нещо - ама като ти чета мейла?!?
![]() ![]() ![]() ОК, купила си си ски от тях, станала е някаква грешка с монтажа - случва се. Драсни им там един е-мейл - кажи това ми е проблема, може ли да се оправи - 2-3 реда. Ще ги сменят това е ясно. Ти си им написала един ферман - първо почваш с някаква история за някакъв Atomic и после няма спирка "skies are ruined", "I am very unhappy", "decided not to use your mounting service and good for me", "skis was mounted so unprofessional i cant even believe a human being can do such a thing to such cool skis....seriously...a handicapped squirrel can do better than this"...."so you can see how ugly this is...i would fire the person who mounted them right away, as this is embarrassing, causes double losses to your company and its a crime to these K2 skis" ![]() ![]() ![]() То вярно че си им клиент, ама чак така да им говориш, не вярвам и refund-a да мине без проблеми.....
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() "The K2 SchizoFrantic inserts allow for super-fast mounting of the new K2/marker Griffon SchizoFrantic binding system without the need for drilling. Additionally, the increased surface area of the insert rings provides 67% the pullout strength of standard binding screws" http://www.evo.com/outlet/skis/k2-revival.aspx
Декем верно са с криви инсерти тея ски. Баси, колко недоглеждане е имало по пътя им. Ако сета го има още и ти се рискува, ще ти го сменят. За тая цена аз бих се пробвал 2ри път...
![]() |
![]() |
|
Малка машинка
|
![]() по цял ден работя с кретени като мен, държанието ми е умишлено, драмата също...това действа...има нещо наречено CB - или на кратко чарджбек (chargeback) ще ми коства 20 минути от без това заетия график
Цитат:
Запоследно променено от Sanichka : 22-05-2013 в 00:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Незнам за chargeback, ама обра GNAR точките за най-як мейл до customer support на тема ски.....ако f2f беше още в района щеше да го пусне в TGR затова съм сигурен....
![]()
![]() |
![]() |
Малка машинка
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Ми тогаз си легни сега кротко, и утре сутрин следвай съвета на geleto - напиши им спокойно - само 2 реда със само 1 снимка какъв е проблема и ще имаш нови ски. Това за катериците инвалиди, уволненията и престъпленията срещу ските просто го пропусни.
![]()
![]() |
![]() |
Малка машинка
|
![]() Паркирай хубавата кола на тъмно и се радвай, че съм ти доволен клиент...
![]() Запоследно променено от Sanichka : 22-05-2013 в 01:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() handicapped squirrel
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() От цялото излияние никой не е прочел най-важното:
So besides my angry email THE MAIN PROBLEM is: the bindings are not mounted properly!!! You can see the binding is not centered at all (look the side cuts). Both skis are ruined. Те си мислят че се оплакваш че не са ги монтирали на друго място от указания център. Моя съвет е да им пратиш снимки в които с пейнт си нарисувала(обозначила) точно какъв е проблема и както ти казаха с 2 изречения. Боли ги фара от кастъмър съпорта, колко тежко си преживяла съсипването на хубавите ски, те и затова не са прочели имейла до края. Дори и с инсърти пак си е тяхна вината че въобще са ти ги пратили. Тоя който е слагал автоматите верно трябва да е малоумен. А тия инсърти заводски ли са или пак некой от спорт-конрад ги е слагал? Както и да е това е без значение. Запоследно променено от veno : 22-05-2013 в 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Малка машинка
|
![]() пратих точно тези снимки, които постнах (вторите)
Цитат:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() То не случайно пише, че имаш право да ги върнеш без да даваш причина. Нито ти си губиш времето да пишеш романи, нито те да ти ги четат.
За атомика: и той ли е с инсърти или автомата е монтиран калпаво от магазина? Чисто любопитство ![]()
Stop melting the snow you sun of a bitch Запоследно променено от big_air : 22-05-2013 в 01:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() От тези модели ски има бройки, при които самите ски са криви. Виж и това, дали 2-те ски са еднакви. Примерно левия и десния сайдкът дали са еднакви, дали монтажните центрове ти съвпадат, дали едната ти ска не е по-дълга от другата случайно.
Отделно Вено ти го е казал. Обяснила си им погрешно проблема. Аз също така го разбрах. Не споменаваш нищо за съосност, радиално изместване и други мъжки термини. Написала си писмото като недоволна "кифла". Извинявай, ама аз бих реагирал така, както и те на това писмо. Нищо лично. Писмото ти е неточно. Неточно си описала проблема. Снимите също са калпави. Направи им други и им опиши, че автоматите ти не са монтирани на една ос със ската. Но първо си провери ските, дали от там не идва проблема. ![]()
![]() |
![]() |
Member
|
![]() A защо не пишеш директно на производителя на ските, ако не искта да си поправят насраното ДЕ-тата? И естествено споменеш за този спор с Конрад.
На мен ми бяха продали BD обувки с различна коруба и аз това го видях след няколко карани, защото и чорапа и лепенката бяха за 29.5. След като писах много бързо ми ги смениха и то с по-новия модел, но да не навлизам в подробности. ПП майла 100% кърти ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Малка машинка
|
![]() Атомика не е с инсърти (което в случая се оказва плюс)...Я кажи какво му е калпаво монтираното на автомата на Атомика, че ми стана любопитно? Сигурна съм, че и Къртача би искал да знае...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Малка машинка
|
![]() Струва ми се, че не четеш какво се пише в тая тема...Аз СЪМ недоволна кифла и нямам никакво намерение да е друго яче..."Не споменаваш нищо за съосност, радиално изместване и други мъжки термини" - има ли нужда да ги споменавам, като съм обяснила да гледат side cut-a или и това не достатъчно за да се види(ш), че ПРОБЛЕМА Е ОЧЕВАДЕН И ТИЯ ОТ КОНРАД ПРОСТО ПРОДАВАТ ДЕФЕКТНИ СКИ...за това е тая тема...а ските не са ми бизнес, за да ги приемам като стока...двете К2-ки са с криви инсърти (и то различно криви) оказва се...което не оправдава тия от сайта...да ми се правят на луди...те много добре са видели проблема...
![]() Цитат:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Apr 2007
|
![]() Цитат: