![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() тежък филм
1 място безапилационно : Сибириада -няма такъв друг филм 2 място са няколко .. в момента се сещам за последния мохикан, взвод, апокалипсис сега тънка червена линия или само червена линия май беше оная вечер даваха един с Брус Уйлис, на военна тема за доброто.. по сетне, още нямам вдъхновение
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. Запоследно променено от gydi : 10-03-2009 в 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
снежинка
Дата на присъединяване: Jun 2007
|
![]() хехеее...зарежете филмите...така или иначе вкусовете са различни
![]() интересно ми е всеки един,който се осмели да пише тук...какво разбира под думата "добро".. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() Най просто казано: да помогнеш на някой без да чакаш възвращаемост.
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Бъдещ ФрийРайдер?
Дата на присъединяване: Feb 2009
|
![]() Доброто може да се разбира индивидуалистично или колектвивистично, като земно или като отвъдно, като нещо постижимо или само като идеал, като сетивно или като духовно, да се търси в природата или в ценностите на културата... Иначе доброто като цяло е интуиция, тя лежи в основата и на нашите възгледи за добродетелите
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Jul 2008
|
![]() Добро е всичко, от което произтичат хубави(добри) неща. Добро е, както gydi чудесно е обобщил, да помогнеш без да очакваш нещо в замяна (тук ми изплуват спомени за добри хора, предоставяли ми важни неща като гети, шалте, велосипед, лента за глава и парче шоколад в трудни за мен моменти и на които бих се радвала и аз да бъда полезна по някакъв начин). Добро е когато доброподателят се чувства толкова добре, колкото и този, към който е насочено доброто. Мрачна нотка - доброто за едни, често е лошо за други...
В заключение ще добавя няколко позабравени стиха: Дано Ако до всяко добро същество застане поне още едно, ех, ще започне такъв живот, че само си викам "Дано". Ако към тия две същества, прибавиш и още две, ти знаеш ли колко прави това? Най-малко хиляда и две. ... Миряна Башева Доброта ... Понякога съм бяла и добра. Как рядко ми се случва да съм бяла! Тогава искам сън да подаря на всекиго. И свойта обич цяла да счупя на парченца от стъкло, да пръсна и добри ръце да сгрея. И дала сок на нечие стъбло, да пазя свойта тайна, че живея! Петя Дубарова |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pocket Rocket
Дата на присъединяване: Dec 2003
|
![]() Иде ми да кажа нещо просташко обаче ще проявя доброта и ще си затрая
![]()
Fuck it Dude, let's go skiing! 2005/2006 - 42, 2006/2007 - 37, 2007/2008 - 36, 2008/2009 - 33, 2009/2010 - 37, 2010/2011 - 28, 2011/2012 - 38, 2012/2013 - 41, 2013/2014 - 26, 2014/2015 - 22, 2015/2016 - 24, 2016/2017 - 17, 2017/2018 - 20, 2018/2019 - 17, 2019/2020 - 12, 2020-2021 - 22, 2021/2022 - 28, 2022/2023 - 17, 2023-2024 - 24 13 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
СНЕГОЛАЗ
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Дръвен ШОП
Дата на присъединяване: Sep 2008
|
![]() След смъртта си банкер застава пред Свети Петър и започва следният разговор:
- Какво добро дело сте направили през живота си? - Пита Свети Петър. - Раздадох на бедните над пет милиона долара! - казва гордо банкерът. Иззад Свети Петър се обажда ангелът-деловодител: - Раздал е пет хиляди долара. . . ![]() - Като е така - ядосал се райският ключар, - върни му пет хиляди и го прати по дяволите!
Зехте ли си ДОЗАТА планина? ЕНЦИКЛОПЕДИЯ за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм. 1. TLT Speed Radical, Maestrale, Saint, Alpinist High Traction, LEKI, ATK, Giro, Oakley Crowbar Mx, Camp, BD. 2. Montane, Mountain Hardwear, Icebreaker, Smartwool, Ortovox, Darn Tough, Super.Natural, Devold, Mammut, CMP. 3. Tracker 2, Stealth 260 Carbon, Avi Tech D-handle 4. Sony Alpha NEX-3NL. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() 1. Една клетка на човек съдържа 75 МB генетична информация
2. Един сперматозоид съдържа 37.5МB. 3. Един милилитър съдържа около 100 млн сперматозоиди. 4. Средно еякуляцията продължава 5 секунди, което прави 2.25 мл спермa. 5. И така пропусквателната способност на мъжкия полов орган е равна на: (37.5Мб x 100M x 2.25)/5 = (37 500 000 байт/сперматозоид x 100 000 000 сперматозоид/мл x 2.25 мл) / 5 секунди = 1 687 500 000 000 000 байт/секунда = 1 687.5 Терабайт/секунда От тук се получава, че женската яйцеклетка издържа тази DDoS-атака с 1,5 терабайта в секунда и пропуска само един избран пакет от данни и е най-добрия в света хардуерен файеруол...! Обаче този един пакет, който тя пропуска , срива системата за цели 9 месeца...
![]() |
![]() |
Дръвен ШОП
Дата на присъединяване: Sep 2008
|
![]() Стига бе Ники, във връзка с темата за доброто и написаното от теб, само 2 пъти доказано ли си направил добро?
![]() ![]() Мъж седи пред вратата на рая. На рецепцията седи ангел: - С какво мога да помогна? - Как, с какво? Искам, да вляза в рая! - А, направил ли си нещо добро, през живота си, за да попаднеш в рая? - Ами, да! . . . вървя си веднъж по улицата и гледам: няколко бандита се опитват да откраднат чантата на една жена. Аз се приближих до най-едрия от тях и му треснах един по мутрата. . . - Ей, браво! Поздравления! А, това, кога се случи? Мъжът си поглежда часовника: - Ами, някъде преди пет минути. . .
Зехте ли си ДОЗАТА планина? ЕНЦИКЛОПЕДИЯ за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм. 1. TLT Speed Radical, Maestrale, Saint, Alpinist High Traction, LEKI, ATK, Giro, Oakley Crowbar Mx, Camp, BD. 2. Montane, Mountain Hardwear, Icebreaker, Smartwool, Ortovox, Darn Tough, Super.Natural, Devold, Mammut, CMP. 3. Tracker 2, Stealth 260 Carbon, Avi Tech D-handle 4. Sony Alpha NEX-3NL. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Jul 2008
|
![]() Добро утро, друже...
Питаш ме как съм... Добре ![]() Само дето вчера някой доброжелател, вероятно добронамерено (заради вредното въздействие върху човека) ми задигна мобилния. Тъкмо установих липсата и се появява Душко Добринов (съквартиранта), кучето му не било добре и ми поиска телефона на един добър ветеринар (мъжа на най-добрата приятелка на жената на Киро, ако се сещаш...). Като ме видя как страдам забрави за Доб (кучето), изчезна за малко и се върна с едно добро домашно вино. Седнахме двамата - да удавя аз мъката, той да се моли за Доб. Незнам дали знаеш, но Доб е голямо куче (от ония с бъчвичката на врата) родом от Добрина, Провадийско.Така от приказка на приказка с Душко си припомнихме добрите стари времена, когато бяхме момчета 16-годишни и как беше светлина и имаше деца макар и без мобилни. До тук добре аз се успокоих, обаче Доб все още не беше добре. Взехме го при нас и по-добре, защото Душко си спомни за какво е дошъл първоначално. Издирих някак телефона на ветеринаря (добрия, дето ти споменах по-рано) и решихме да звъннем от мобилния на Душко. За всеки случай първо пробвах с моя номер, за да видя дали някой ще вдигне и познай... Доб скочи, почна да скимти, да тича хаотично, добре ни стресна... Прекъснахме. Успокои се кучето и решихме (за добро или зло) пак да пробваме същото. Тоя път обаче Душко отиде да го успокоява, а аз продължих да слушам свободното, защото ми стана интересно кой е тоя смотльо, дето не си е направил труда да махне картата от телефона. И познай Душко се развика, че кучето звъни... Питах го добре ли чува, а той, явно удавил добрите обноски във вино, само ме изгледа кръвнишки, издърпа Доб навънка и хукна нанякъде с него. Сега се чудя добре ли си спомням историята от снощи и дали добронамерения доброжелател дето ми е глътнал телефона от нямане какво да прави е в добро здраве. Кажи ми поне ти две добри думи, защото ще ми се пръсне главата човече и незнам дали тая добра бира, дето ми е пред очите, ще потуши ефекта от доброто вино. С най-добри пожелания: Миролюб Кротков P.S. Мисля да звънна все пак на ДОБРИТЕ (доброволен отряд за бързо и рационално издирване на тъжни елементи). Не ме търси на мобилния засега... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() Мисли си за колко добре ще се чустваш когато ти мине махмурлука и че на всичко му иде края.
Можеш да пратиш ДОБРИТЕ и при снежанка че според мен е в тъжно настроение.
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
снежинка
|
![]() не съм тъжна,а горните коментари много ме радват
![]() PS а за мен доброто е хармонията на човек със себе си,останалите хора и природата ![]() Запоследно променено от snowhite : 14-03-2009 в 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Колко малко му трябва на един мъж?
Замислихме се как ли би изглеждал идеалният свят за един средностатистически пич и виж до какви прозрения стигнахме: Бездънна бутилка бира - Пиеш си от една вечно охладена бутилка, а тя, бирата, не свършва и не свършва. Един инсталиран кег в спалнята също би свършил чудесна работа, но си е друго с дясната ръка да държиш бутилката, с лявата да галиш мацката, а с двете очи да гледаш шампионска лига в... Самооправящо се легло - Какво е това ли? Ставаш към два следобед от кревата и докато източваш мехура, леглото ти автоматично се оправя. Кеф, а? Телевизор само със спортни канали - Мечтата на всеки мъж! Никога няма да ти се наложи да гледаш по принуда Сексът и градът", Отчаяни съпруги", Забранена любов", или Вдовицата в бяло" . Съседка нимфоманка - Имаме още няколко изисквания към нея - да е руса, със сини очи, със стегнат, но изпъкнал задник, с дълги крака, със средно големи цици, с големи устни (горни) и да не говори. Три чифта здрави чорапи - И няколко чифта чисто бельо. Пералнята е за жени! То не са прахове за цветно и бяло пране, то не са омекотители и ароматизатори, то не са избелващи препарати, настройка на градуси за цветно силно замърсено, центрофуги, предпране, изплакване и така нататък и така нататък... Самопочистваща се маса - Ядеш като прасе, оставяш пълните мазни чинии, чашите и приборите така, а на сутринта като влезеш да си правиш кафе, не стига че масата блести от чистота, но и кафето се е направило от само себе си и те чака сервирано с две сметанки и 3 захарчета. Самобръсначка, която те бръсне докато спиш - Или докато си по голяма нужда върху тоалетната чиния, все едно! Важното е да те бръсне сама, без да трябва да си губиш всяка сутрин по 10 безценни минути, които можеш да прекараш в леглото. Гадже, футболна фенка - Не че няма такива жени, само че са вписани в червената книга на застрашените от изчезване видове. Представяш ли си вечер тя да ти вдига скандал защо си пуснал филм, когато играят Милан - Ювентус? По свирка всяка сутрин - За отскок. Събуждаш се с приятен гъдел по топките и докато се усетиш вече си свършил в устата й - и всичко това по нейна инициатива, всяка сутрин! Какво повече можеш да искаш? Вечно зареден хладилник - Където храната никога не свършва и даже върви в обратно пропорционална зависимост - колкото повече ядеш, толкова по-пълен става той! Порше, което върви с чешмянка - Е, добре, признаваме си, тук малко се пооляхме, но защо пък да спираме да мечтаем? Айде и на едно AUDI A8 ще сме доволни, но като компенсация за Поршето искаме бездънен резервоар. =============================================== Негърче умира и отива в рая. Христос го поглежда усмихнат и му казва - Сега ще ти дам чифт крила. - Наистина? Аз ангел ли съм? - Не, синко, ти си шибан прилеп. Запоследно променено от danvan : 12-03-2009 в 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() Ne]o поодъртяхме и налитаме на Порше ама джип, че ми омръзна да слагам вериги и да ме бутат
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() Гледайте шоото на годината по 1ва
![]() За кой сте? Бати Бойко или Станишев ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
снежинка
|
![]() бате Гойко...(Митич)
![]() ![]() Запоследно променено от snowhite : 25-03-2009 в 00:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() А Станишев е "Харка синът на вожда". Как се казваше 3тата книга че нещо не помня.
Трябва всичките да изиграят танца около стълба с ремъци през кожата на гърдите и който оцелее той да бъде премиер
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
снежинка
|
![]() кой какъв танц ще играе-не знам...днес четох че 2060 българите ще са 5 млн...не че ще съм жива тогава,но звучи като на изчезване...
![]() ![]() Запоследно променено от snowhite : 25-03-2009 в 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() И всичките тия 5 милиона ще живеят в София
![]()
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |