![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Нека в тази тема да обединим всички сервизи за ски/борд екипировка. Цени, услуги, адреси, телефони. Предполагам, че ще е полезна за всеки, а и всеки, който има информация да пише тука, да направим база данни със сервизите.
По темата: Сервиза на Росиньол, вече е оборудван с нови машини. Работи на познатият адрес в СЛС. Сервиза разполага с нова машина за структуриране на базата, с 22 различни структури. Единствено не правят структура на бордове. Цени: Ски Росиньол=29лв пълен сервиз със структуриране. Всякакви други модели ски=39лв пълен сервиз със структуриране. Ските на Росиньол се гледат с предимство. Такива са изискванията, това все пак е фирмен сервиз. Добавка: Раб. време. Понеделник-Петък 10-20 Събота 10-16 Неделя 11-16
Футболът остана единствения легален начин да си купиш негър. Запоследно променено от Ники : 15-09-2008 в 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Сервиза в Алпин Спрот
http://alpinsport-bg.com/ София, жк. Слатина между зала Фестивална и ст. Академик Работно време: 10:00 - 19:00ч, почивен ден неделя, тел: +359 886 456600 Аз лично съм доволен, но според някой колеги, там взимат прекалено дебел слой от базата и кантовете при пълен ремонт на ските. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() Случайно да има сервизи извън София -по близко до Бургас ?
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ski driftar
|
![]() В Изток един сервиз... мисля че от head препращат там, поне мен там ме пратиха. От две години ходя там за заливане и точене. ул. "Тодор Стоянов" в една кооперация на -1 етаж
![]() телефона е : 0889 600 507
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Feb 2008
|
![]() Във новоткриващия се магазин Sportrax, който живот и здраве
ще отвори врати на 15 Декември, ще има Сервиз за ски и бордове. 35 лв. ще е пълният сервиз, като ще има и възможност за експресно правене на екипировка в рамките на 45мин/1ч за 50лв.Общо взето докато обиколите магазина и разгледате всичко, вашата екипировка ще бъде сервизирана. Даже може би това време няма да е достатъчно да видите всичко ![]() магазина има кафе FixMix, може да си седнете и да пиинете два коктейла докато изчаквате. Също така в сервиза ще може да се ремонтират каквито и да е други счупвания по екипировката. Цената ще варира взависимост от състоянието на ските/сноубордовете. ПС Още се обмисля идеята, за всички Росиньоли да има 15 % увеличение на цените. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2006
|
![]() Това 50лв. за сервиз звучи доста добре при положение, че си купих наскоро нови ски за 75 лв.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Срещу 50 лв ние с Капеле се наемаме да ви оправим ските в приятна компания, па и по бира ще ви черпим. Нали Капи?
![]()
![]() |
![]() |
|
Pocket Rocket
Дата на присъединяване: Dec 2003
|
![]() Цитат:
![]() Иначе 35 кинта за пълен ремонт, ако е наистина качествен, не е чак толко зле...
Fuck it Dude, let's go skiing! 2005/2006 - 42, 2006/2007 - 37, 2007/2008 - 36, 2008/2009 - 33, 2009/2010 - 37, 2010/2011 - 28, 2011/2012 - 38, 2012/2013 - 41, 2013/2014 - 26, 2014/2015 - 22, 2015/2016 - 24, 2016/2017 - 17, 2017/2018 - 20, 2018/2019 - 17, 2019/2020 - 12, 2020-2021 - 22, 2021/2022 - 28 Запоследно променено от Capelle : 05-12-2008 в 09:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() как е качеството на сервиза в SLS ? Като ми наточат кантовете ще ги затъпят ли в 2та края, или не са чували за такова нещо ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Ще ти ги направят така, както ги поискаш. С новата им машина могат да ги затъпят и по средата да не хапят на рейлове.
![]()
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Още един сервиз
Цени за ски сервиз през сезон 2008-2009 ски за възрастни детски ски до 130cm Двустранно наточване на кантове 15.00 10.00 Ръчно попълване на основа с пистолет, шлифоване на основа и двустранно наточване на кантове 20.00 15.00 Запълване на основа, наточване на кантове, структура на основа и машинно ваксиниране 30.00 20.00 Стерилизация на обувки 10.00 5.00 Ски вакса 10.00 5.00
Футболът остана единствения легален начин да си купиш негър. Запоследно променено от Ники : 05-12-2008 в 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
келеме
|
![]() Тези 50лв за експресна поръчка са си топ оферта. Когато си на зор, и всички сервизи ти казват че след 10дена ще ти направят ските , какво са 15лв. отгоре за да станат веднага. Дори ако сметнете времето и парите които ще загубите за да отидете до сервиза 2пъти, веднуж да ги оставите и веднъж да ги вземете............... Абе мене ме кефи че има и такъв вариант
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Мим този вариан го има навсякаде по света, затова и ние
решихме да го приложим, при все че в някои реномирани сервизи в софия се чака със седмици. И Бог да пази ските дето Ники ще ги прави :? A и незнам сервиз да може да оправи счупен на две борд за 3/4 дена. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
![]() Цитат:
![]() аз през сезона да си дам ските на сервиз трябва баш на 2 да са счупени или избит кант или нещо такова ... сервиза е за лятото ... ако искат и за 1 месец да ги правят тогава. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() След изказването за надценка за Росиньоли (въпреки, че аз изобщо не съм фен на такива ширпотреби) и по адрес на Ники, мисля, че на мен ми се изясни, че в тоя сервиз няма да стъпя. Пък за другите незнам....
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
![]() Цитат:
всеки който е купил ска от Ники или има приятел с такава знае за колко добре пазени и поддържани ски става дума |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
келеме
|
![]() Цитат:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Изобщо не се врягам, даже ми е супер смешно, да влезеш да пишеш някакви рекламни съобщения и (без дори да си отворил), вече как си донесъл модерните световни практики, всички отстанали са леваци и са бавни, Ники и той покрай тях и прочие.
![]() То някой като неможе да се изразни етично в 5 реда текст, да му оставям да ми пипа ските ли после ![]()
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Шмит познаваш ме(ant_dream) както и брат ти
![]() Извинявам се към Ники, че по някакъв начин се опитах да съм смешен явно публиката е в кофти настроение. Корлиц пожелавам ти да нети се чупят ските, но ако си ги счупиш и нямаш други и си в началото на сезона как ще постъпиш? Реторичен въпрос! димитаррд ми смешно несмешно никой нети предлага експресен ремонт ? а нетрябва ли ? бил си някаде трябва в петък да заминеш на банско а ските ти са в ужасно състояние, никаде непредлагаха това нещо. Човек правил съм ски във 5 часа сутринта защото са ме молили , събуждали са ме в 4 да им ги правя и несъм отказвал не заради парите, а защото го правя за спорт който .... Пак се извинявам и ако искате ползвайте сервиза. Свобода на избора ![]() А за надценките в СЛС шега бре брат. Незнам преди време в тази асоциация нямаше толкова много насъскани хора,чакащи изречение което да си го разберат, както си искат и да скочат да се бият в гърдите. Неме познавате нито пък аз вас ви познавам, но това държание е грозно. Просто преди нямаше такава враждебност във този форум жалко че тогава неписах в него. А сега като пиша всички сте се извратили по някакъв странен (не хубав ) начин. пс това беше офтопик който може да се изтрие при желание на модераторите! Поздрави най-сърдечни, Калин Христов ![]() Запоследно променено от iDream : 06-12-2008 в 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Не е проблема нито в асоциацията, нито в хората, нито във форума. Истината е, че като решиш да се рекламираш трябва да оставиш майтапите настрана. Щото един те разбрал право, друг не и си е за твоя сметка после. А е именно грозно ей така на "майтап" да теглиш майната на другите сервизи....
![]() За експресния сервиз спор няма изобщо, че има няма нужда...... ![]()
. Запоследно променено от dimitard : 06-12-2008 в 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|