|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
|
Функции на темата | Display Modes |
24-01-2021, 19:31 | #1 |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2021
|
въпрос относто болка при носене на обувки
Здравейте нов съм във форума. Наскоро си купих ски обувки Alpine с твърдост 90. Вчера ми беше първото ходене на леки писти в планината, като съм висок 1.79, и тежа 77-8 кг. Ските който купих са Техпро Пулс 78 лт с 2 вида дърво и дъжина 170 см. Та тук идва и въпроса, нормално ли е при стягане на обувките да имам болки отпред на крака при езика, където ми е костта. Накрая на деня направо имах силна болка там, а днес ме боли на допир и е протрито едва ли не?
Благодаря предварително |
24-01-2021, 21:38 | #2 |
Екстремен лифтар
|
Какви чорапи ползваш?
Надявам се грейката не я тъпчеш в обувката?
24-01-2021, 21:49 | #3 |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2021
|
Здравей чорапите ги купих за ски, тънки и високи до коляното. Единсвено под тях имах термоклин. Иначе грейката е над обувката отгоре, не вътре. При мен реално ожуленото или болката така да се каже е четири пръста над глезена , точно отпред където минава коста. Още като ги стегнах първия път забелязах, че ме боли там. Чудя се дали пък не трябва да издърпам хубаво езика нагоре, или да стегна повече. Тези дни ще взема обувките да ги обуя и да видя дали ще установя, защо се получава така..
|
24-01-2021, 22:24 | #4 |
Екстремен лифтар
|
Вероярно не си наместил езика хубаво. В обувката трябва да е само чорапа. Термобельото трянва да е до коляното. Не трябва да влиза в обувката.
|
|