![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() Здравей, Ники,
при намаления цените са на 50%. Гаранция си дават, куриерът ми носи нещата директно в офиса, монтаж не поръчвам, за да няма разправия. Поздрави. ![]()
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Само, че когато цените са на 50% вероятноста да има твоят размер от твоят продукт граничи с минимума.
Не знам. Аз нещо докато не го пипна не бих го взел.
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Oct 2007
|
![]() Ами като цяло не е, но в момента ще си взема к2 шредитор 112 за 350 евро. Тука е 990лв. Вярно, на пролет имаше офрта за 650 кинта, но тогава неможах да я взема, а вече я няма. Едни автомати в сет за още 100 евро и излиза прилично. Монтажа ще си го направя тук, за да няма проблем. Има даже и едни доста яки volkl, за 300 евро, но нямат размер баш.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Feb 2007
|
![]() Погледнете и тук, в момента имат разподажба на разни неща. Бързо се разпродават обаче.
https://www.bergzeit.co.uk/blowout/?_artperpage=500 В комплект със ски, Барона е 130 евро имат автомати по 30 евро в комплект със ски. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Mar 2014
|
![]() Аз мислех да си поръчам пипс, ако някой ще поръчва и е сигурен да драсне едно лс, ще видя дали имам кинти и ще си разделим доставката евентуално
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() Много ли бъркат в конрад с монтажа, аз току що им пуснах мейл да ми ги монтират?
Да видим дали ще уцелят ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Тъмен БалканСки субект
Дата на присъединяване: Dec 2009
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() направо стана филмове звезда и съсипа бизнеса на хората
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Някой да иска да си купува ски от sport-conrad?
Аз съм загледал един автомат, та може да оформим комплект и да разделим намалението. Желаещи? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Oct 2014
|
![]() Привет,
Аз също съм мераклия да си закупя автомати само, ако има някой за ски - нека пише ![]() Поздрави, Петър |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2017
|
![]() Здравейте, за да не отварям нова тема, ще пиша в тази. Искам да взема ски от спорт конрад, та ако някой иска автомати можем да направим обща поръчка, за да ползваме отстъпка за сет и съответно да делнем и доставката.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
Дата на присъединяване: Aug 2014
|
![]() Цитат:
Поръча ли вече, или не? Защото аз съм на ръба, но не съм сигурен на 100% още. Ако си поръчал вече, със здраве да ги караш. Ако не си, не ме чакай, че съм от нерешителните, като става дума за над 500лв. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() До две седмици ще поръчвам автомати от СпортКОнрад (ако не свършат до тогава), та който иска да се окомплектоваме за сет (да поръчва ски), да пише тук или на лично съобщение.
Леко и безаварийно |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() В Sport-Conrad очаква ли се да паднат повече цените от сегашното намаление ? Мисля да взема нови ски за следващия сезон, в момента доста ски са на 30-40%, чудя се към Април ще паднат ли още цените.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Може да почакаш до след тест фестивала им "testival", който тази година е от 15ти до 17ти Март, след който ще има разпродажба на използваната екипировка.
Евентуално тогава може да изкочи нещо още по-евтино. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() така че, ltsharky, давай да се мятаме, докато ги има ските, които си си набелязал
![]() имам и код за 100евр отстъпка, като прескочим 1000евр поръчка! Запоследно променено от SteCKo : 21-02-2019 в 09:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Аз имам цял комплект да поръчвам, ама към Англия.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |