![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Feb 2007
|
![]() tarsia da zakupia ski s avtomati podhodiashti za freeride nepovisoki ot 175sm no vse pak ako mojete da me ubedite za povisoki bih razmislil, no pri polojenie 4e ne sam mnogo edar i visok mislia 4e pomalki shte sa podobre ! Ako niakoi moje da mi prepora4a i magazin otkadeto moga da razgledam i 4isto novi sthe sam blagodaren.
edinstvenite koito namerih biaha vav Falcon sport Salomon freeride sini s oranjevi nadpisi za okolo 600 lv (zaslujava li si ?) blagodaria predvaritelno ! :read:
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() Колко пари си готов да дадеш? Ако разледаш форума, ще видиш няколко ски , които се продават в момента.
Също така, вземи си инсталирай една кирилица и пиши на български, ако обичаш, тук не е IRC, никой няма да ти чете шльокавицата.
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Май си гледал GUN-а 05/06. За тази ска нямам идея.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
![]() Цитат:
аз продавам едни за тия пари, карани 7-8 пъти, но първо кажи отговорите, преди да ти ги препоръчам. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() восок съм 178см, 67кг
карам ски от 8-9 години предимно по писти, но от миналата и тази година се пробвам и изван постите ( впредвид укаяното састояние на пистите по куротите ) в мекият сняг съм се пробвал на Безбог и Боровец ама ските с които карам в момента са 180 и мисля че са ми далги ? ще сам благодарен ако някой може да даде повече инфо ! мерси пак
![]() |
![]() |
Member
|
![]() ти за тези:
Scratch BC WRS ли ровориш korlitz ? модела е готин но незнам дали е замен какво мислите хора ?
![]() |
![]() |
Member
|
![]() какво мислите за тези :
http://www.extremno.com/extremno_forum/ind...?showtopic=5713 K2 MADEN AK 189sm 189см ?!?!
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() ще са ти дълги 189 , ако си 178/67 кг. Трябва ти нещо около твоя ръст, не повече.. предполагам , че 180 ще ти паснат.. За Скреча BC утре ще ти кажат хората, които са го карали..
![]() |
![]() |
wanderlust
Дата на присъединяване: Feb 2004
|
![]() имам едни ски от австрийските, евтините - моделът е "SPOILT". чисто нови са, с автомат s912ti - най-добрия. чисто черни, с тлъст червен надпис: SPOILT.
150лв ските + 150лв автоматите (от склада). възможен е и по-евтин вариант с по-евтин автомат саломон. 180см са, най-леките възможни дебели ски - по 1.5кила ската. според мен мейдъните /пък дори и скреча/ ще са ти тегави, освен ако не мислиш да караш по огромни склонове на мноого големи и плавни завои, или ако не си много як. много хора тук ще кажат, че австрийските ски (от завода на пале са) не са здрави и се чупят, но аз карам 2 различни чифта (troll s912ti i stuf twin diamir fr) от 2-3 години и са ми просто идеални. имам поне 4-5 приятели със същите ски, само 1 счупи едната, след като приземи скок на задницата, а и е тежък около 95кг (люси). 180/70 кила съм. горе долу твоите габарити. любителите на маркови ски ще ме оплюят, но ако случайно се интересуваш, ще дам снимки. единствената причина евентуално да ги продам е... да си взема същите, недупчени и евентуално в бъдеще да им сложа динафит автомати ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Митьо, твоят ДУРЕТ ТРОЛ няма нищо общо с тези от пазара
![]() Според мен Скреча на Корлиц ще ти е перфектен. Като гледах в неделята Пешко, който е около 60 кила и е една глава по-нисък от него как мачка по бабуните и в гората със 185 ски, разбрах, че с тези ски може да се прави всичко от всеки. Освен това за парите, за които ще ги вземеш от него няма да намериш нищо по-добро. Автомата е възможно най-доброто нещо в алпииските ски автомати за фрирайд. Ската си заслужава, освен това се предполага, че не ги взимаш за една година. Къртача е горе долу твойте габарити а сега кара Армада 191см. Принципно за фрирайд се взимат малко по-дълги ски.
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
![]() според мен няма да имаш грижи с 185 скреч. ските се карат лесно и се въртят лесно. аз съм малко по-висок, но съм същите кила горе долу ...
при всички положение с който и да е модел фрийстайл/фрийрайд ски ще се преродиш ![]() звънни ми на 0878964441 да дойдеш да ги видиш ако искаш Вальо |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Ок
мисля да се доверя на хората с погоям опити да пробвам със ски около 180 бих изкал да го видя този СКРЕТЧ и ще ти звана днес или утре, само да съм фрее ор работа да дойда да ги видя ! и все пак ако ниакой има още оферти сега е момента да ги постнете ! (дори и ако се продават след сезона !) ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() След около 2 седмици ще се продават Росиньол Бандит Б3, със автомати Росиньол Аксиал 120 (12 дина) -185, карани 10-тина пъти този сезон, без ремонти или сериозни повреди
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() междодругото кой е офицялният представител на ARMADA всмисал каде мога да погледна в магазин поновите модели (не тези от пазара
![]()
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
wanderlust
Дата на присъединяване: Feb 2004
|
![]() ок, ок,
само вкарах оферта няква и мнение :P ![]() аз не съм наистина много мощен карач, скачам рядко, обичам да пантя, затова съм фен на по-леките ски. сигурен съм, че скречът е далеч по-добра и здрава ска, съответстваща и на по-високата си цена. 1 приятел има австрийски тролове. не можахме да открием разлика. не че има някво значение... все пак австрийските ски се чупеха и разлепяха най-вече в началото, когато бяха вкарали 2ро-3то качество... :hammer: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
Дата на присъединяване: Jan 2007
|
![]() Цитат:
да няма да ставате маунтинбайкъри ![]() ![]() то след тая безснежна зима, кво да прай човек |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
да няма да ставате маунтинбайкъри ![]() ![]() то след тая безснежна зима, кво да прай човек [/b][/quote] Аз ще ги продавам, защото си поръчах по-дебели с наксо автомат - бандита ми е малко къс/тесен за килцата ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() ОК дайте мение за:
Rossignol Bandit B3 Ski 185см Rossignol aksial 12 автомати аз сам 178см , 67кг изкам да карам навсякаде, на писти и изван предимно дали ще са подходящи ?
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|