|
25-10-2008, 20:40 | #1 |
Гъди
|
ЛАФЧЕ
Тука настана някаква скука.... Няма с кого да му удариш една приказка!
По AXN -дават маратон на доктор Хаус. >>>>>>>>>>>-както казва един пичага
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. Запоследно променено от gydi : 30-10-2008 в 22:56. |
25-10-2008, 22:14 | #2 |
Екстремен лифтар
|
Доктор Хаус пасти да яде в сравнение с тебе
25-10-2008, 22:46 | #3 |
Гъди
|
как са новите ски -кефиш ли се?
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
25-10-2008, 22:52 | #4 |
Екстремен лифтар
|
Вече са разработени
25-10-2008, 22:54 | #5 |
Гъди
|
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
25-10-2008, 22:56 | #6 |
Екстремен лифтар
|
Не се мъчи да разгадаеш неразгадаемото
25-10-2008, 22:59 | #7 |
Гъди
|
едит: Лафа беше добър нали знаеш?!- Не може да изчукаш всички жени на земята но можеш поне да пробваш.
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. Запоследно променено от gydi : 25-10-2008 в 23:07. |
25-10-2008, 23:00 | #8 |
Гъди
|
Как се разбира че има нов отговор във форума? Даваш ревреш или има по тарикатски начин?
25-10-2008, 23:07 | #9 |
Екстремен лифтар
|
И със ските е така
26-10-2008, 06:05 | #10 |
Гъди
|
Очертава се интересна зима. Масово прекратявяне резервациите на чужденци в зимните курорти заради кризата.
26-10-2008, 10:01 | #11 |
kele6
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
Capelle нз кви нерви имаш ама аз ако съм модератор досега да са изяли баннана индивиди от сорта на Гуди/Гъди/Гуци Тука е един вид Планинарски форум и няма нужда да четем простотиите на скучаещи офисни гларуси . Като му е скучно да ходи да си прави теми в Чатчедотком, сладурчедотком и прочие сайтове за отегчени кавали ...
|
26-10-2008, 10:14 | #12 | |
Гъди
|
Цитат:
А погледнал ли си твоите постове? Повечето са СПАМ без никакво съдържание. Ако беше модератор сигурно само ботове щяха да ти пишат във форумът ти. "Асоциацията би се радвала да приеме за свои членове всички, които обичат и симпатизират на този спорт и искат да допринесат за неговото развитие." Планината да не е запазена само за няколко индивида като тебе ? Я да видим плати ли си членския внос ? Химна на Странджа планина:
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. Запоследно променено от gydi : 26-10-2008 в 11:31. |
|
26-10-2008, 10:50 | #13 |
LINE SKIS
Дата на присъединяване: Sep 2007
|
Моля ви се, не го махайте!!!
Направете му раздел!!! |
26-10-2008, 13:51 | #14 |
Senior Member
|
|
26-10-2008, 17:32 | #15 | |
хвърколет
|
Цитат:
Така че не се карайте. Ами дишайте 3 пъти дълбоко, за да ви мине гнева и после пишете.
26-10-2008, 17:42 | #16 |
Екстремен лифтар
|
Уууу-сааааааа
26-10-2008, 19:52 | #17 |
Fancy Noddle
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
Темата си е екстра...поне си отговаря на заглавието!
А в тая връзка да питам къде изчезна тва да си правиш анкета???Много ми липсва... |
26-10-2008, 20:01 | #18 |
ските са скъп спорт!
|
|
26-10-2008, 23:11 | #19 |
Fancy Noddle
|
благодаря..., че ме насочи!
мноо съм зле! |
27-10-2008, 14:08 | #20 |