|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
|
Функции на темата | Display Modes |
22-12-2013, 13:08 | #121 |
Senior Member
|
Митак, не се сърди....просто се майтапим - така или иначе сняг няма.....
22-12-2013, 21:26 | #122 |
Гъди
|
Ot тая гледна точка си поръчах парапланер засега учебен... щото кат няма сняг поне има вятър....
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
23-12-2013, 13:51 | #123 |
Дръвен ШОП
Дата на присъединяване: Sep 2008
|
Преди малко се върнах от Мусала, идеята беше да подостриме Трионите, ама те ни изтъпиха котките. Както и да е. На качване на долна станция на Маркуджик2 си полафих с един от лифтаджиите. Виновни за безснежието по неговите думи са шефовете му - нямало банкет тая година за откриването на сезона.
Зехте ли си ДОЗАТА планина? ЕНЦИКЛОПЕДИЯ за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм. 1. TLT Speed Radical, Maestrale, Saint, Alpinist High Traction, LEKI, ATK, Giro, Oakley Crowbar Mx, Camp, BD. 2. Montane, Mountain Hardwear, Icebreaker, Smartwool, Ortovox, Darn Tough, Super.Natural, Devold, Mammut, CMP. 3. Tracker 2, Stealth 260 Carbon, Avi Tech D-handle 4. Sony Alpha NEX-3NL. |
24-12-2013, 16:49 | #124 |
Дръвен ШОП
Дата на присъединяване: Sep 2008
|
Зехте ли си ДОЗАТА планина? ЕНЦИКЛОПЕДИЯ за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм. 1. TLT Speed Radical, Maestrale, Saint, Alpinist High Traction, LEKI, ATK, Giro, Oakley Crowbar Mx, Camp, BD. 2. Montane, Mountain Hardwear, Icebreaker, Smartwool, Ortovox, Darn Tough, Super.Natural, Devold, Mammut, CMP. 3. Tracker 2, Stealth 260 Carbon, Avi Tech D-handle 4. Sony Alpha NEX-3NL. Запоследно променено от risto_turisto : 24-12-2013 в 22:22. |
11-10-2019, 17:00 | #125 |
Екстремен лифтар
|
Да помислим отрано, а?
11-10-2019, 21:37 | #126 |
Senior Member
Дата на присъединяване: May 2005
|
|
11-10-2019, 22:49 | #127 |
Екстремен лифтар
|
Кво съм изтървал?
31-12-2022, 11:02 | #128 |
|
Много актуална тема.
|
01-01-2023, 13:20 | #129 |
Гъди
|
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
06-01-2023, 11:51 | #130 |
Екстремен лифтар
|
Екстра си е. Беров, стой си тука.
|
|