|
01-11-2008, 19:50 | #61 |
снежинка
Дата на присъединяване: Jun 2007
|
аз пък сега попаднах на спортния коментар на Сашко-Башко от архивите...който не го е чул,той не може да оцени...
http://befsa.com/befsa_uploaders/sas..._prostotia.mp3 |
01-11-2008, 23:43 | #62 |
Екстремен лифтар
|
Да не кажете после, че е нямало дузпа Вярно ли е че в сектор "Б" раздавали скафандри...защото нямало атомсфера?
Футболът остана единствения легален начин да си купиш негър. Запоследно променено от Ники : 01-11-2008 в 23:48. |
02-11-2008, 05:05 | #63 |
Senior Member
|
А верно ли в Г са раздавали противогази, щото е било пълно със свине ?
|
02-11-2008, 07:32 | #64 | |
Гъди
|
Цитат:
Пък и днеска е чуден ден:
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. Запоследно променено от gydi : 02-11-2008 в 09:56. |
|
02-11-2008, 11:52 | #65 |
Екстремен лифтар
|
Батенце, толкова си далече от интелекта, колкото Сириус от Земята.
02-11-2008, 13:33 | #66 |
наХазматизиран
Дата на присъединяване: Jun 2005
|
Ники и аз мога винаги да си увия 2-та крака около крака на противник и да се метна като рибе!
какво му е дузпата на това за мен пък е фал на електричката смешно ... после нас ни спасявали с дупзи представям си ако бяха обърнати нещата какво реване щеше да бъде и колко реда щеше да внедриш в подписа си, че съдиите са против "хАрмейците". Запоследно променено от mi11er : 02-11-2008 в 13:41. |
02-11-2008, 15:26 | #67 |
Екстремен лифтар
|
Краси, искам да ми го покажеш това. Как се тича с топка в краката и едновременно с това си увиваш краката....
Или както казаха, с/у левски има дузпа само, когато противниковият играч е отстрелян минимум с един пълнител, презаредено е и е даден контролен в главата. А и сигурно там, където го е хванал за фланелката, си бърше сополите, а не го дърпа......
02-11-2008, 17:11 | #68 |
наХазматизиран
Дата на присъединяване: Jun 2005
|
Абе спорна е за мен тази дузпа защото Миланов не си напъха нарочно крака за да спъне Лазаров; а за ръцете - пак и двамата мисля че си помагат с тях... Дузпата я потърси електричката и съдията веднага му я даде
не ми се спори много щото и двата отбора са трагедия в момента. |
02-11-2008, 18:29 | #69 |
Екстремен лифтар
|
Че са трагедия, за това спор няма. На стадиона бях сигурен, че дузпа НЯМА.
Обаче, докато гледах после Сашо Диков и особено тези снимки....еми вече съм вън от всякакво съмнени-дузпа ИМА! Най ме е яд, че реанимирахме нискочелия примат. Ама то и за вас лошо.
02-11-2008, 18:46 | #70 | |
Гъди
|
Цитат:
........ и на телевизора си изглеждаше че си вървят опрени крак до крак и изведнъж залитнаха и паднаха -------------- Почва формулата1 !!! Няма ли маняци тука? Малеее заваля дъжд -ще става шоу! А сега да видим кой има яке 686 и термо облекло
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. Запоследно променено от gydi : 02-11-2008 в 18:59. |
|
02-11-2008, 21:31 | #71 |
ските са скъп спорт!
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
маниаци колкото искаш, но все пак това е ски форум. обичаме да говорим за ски.
|
02-11-2008, 21:37 | #72 |
Екстремен лифтар
|
Ми то и аз обичам да си говоря за КАРАНЕ на ски, а не за ходене със ски, ама кой ме пита
02-11-2008, 21:42 | #73 |
Senior Member
|
|
02-11-2008, 22:07 | #74 |
Екстремен лифтар
|
Ми за мен един от "онези дни" е....каране яко и после прибиране и лягане пред телевизора пуснат на висша лига.
02-11-2008, 22:10 | #75 | |
Гъди
|
Цитат:
......................... Общи дискусии Да побъбрим за всичко друго.
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. Запоследно променено от gydi : 02-11-2008 в 22:25. |
|
03-11-2008, 09:09 | #76 |
Гъди
|
Понеже ги надъхвам лапетата да тренират и карат ски, пуснах темата "Добре дошли в залата на БАССЕС" на компанията на моя син. Усилено четат и тренират. Ако ги издебна как се облягат с гръб на стената и снимам ще пратя снимки.
Много съм доволен ...че ви чета форума.
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
03-11-2008, 09:37 | #77 |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
|
03-11-2008, 09:41 | #78 |
Senior Member
|
|
04-11-2008, 08:36 | #79 |
Гъди
|
тоя форум нещо зациkли..
тоя форум нещо зациkли..
Смятам да пиша по тази тема тук защото съм никой... от гледна точка на форума но не точно сега защото в момента съм много ангажиран. Само искам да ви кажа че първо трябва да уточните основния философски въпрос и от там да почнете дискусиите. Като тезата че това е основно и само форум за фрирайдерите (то не че не е така) не върви защото няма да имате нови попълнения и на практика ще сте само тези които се събирате в бирарията и тук таме някой откъснал се по далече поради житейски причини. Колко е отворен форума и т.н. за да привличате към основната идея. Аз съм сигурен че половината фрирайдери не знаят как да се обличат... сърфисти, колоездачи, ходещи пешком по планините ... и разни други навлеци -какво за тях ?
The Power of Dreams. Скучен ми е живота напоследък... А аз не съм свикнал на това.мото клуб Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. Запоследно променено от gydi : 04-11-2008 в 08:53. |
04-11-2008, 09:37 | #80 | ||
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2008
|
Основните проблеми на форума са дефинирани, разбира се от другаря ГЪДИлников:
Цитат:
Цитат:
Дерзайте. |
||
Функции на темата | |
Display Modes | |
|