Кафето на БАССЕС

Върни се   Кафето на БАССЕС > Общи дискусии

Отговор

Функции на темата Display Modes
Стари 18-05-2005, 16:30     #21
Ники
Екстремен лифтар

Дата на присъединяване: Aug 2004
Изпрати съобщение чрез ICQ на
Начално

Вельо-тва е за теб
Стари 18-05-2005, 16:43     #22
Ники
Екстремен лифтар

Начално

Мега кретения:
Стари 18-05-2005, 17:21     #23
Velio
Senior Member

Дата на присъединяване: Mar 2005
Начално

Цитат:
Originally posted by Ники@May 18 2005, 03:30 PM
Вельо-тва е за теб
Velio Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-05-2005, 17:21     #24
Ники
Екстремен лифтар

Начално

Стари 18-05-2005, 22:40     #25
Emo_bager4eto
Senior Member

Дата на присъединяване: Jul 2004
Начално

Никииииииииииииии, идиот такъв, ти си болен мозък

Just fly
Emo_bager4eto Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-05-2005, 23:29     #26
odar
Senior Member

Дата на присъединяване: Mar 2005
Изпрати съобщение чрез ICQ на Изпрати съобщение чрез MSN на odar Изпрати съобщение чрез skype; на odar
Начално

Eto i malko ot men

Aide sas zdrave....
Стари 19-05-2005, 12:27     #27
Ники
Екстремен лифтар

Начално

Цитат:
Originally posted by Emo_bager4eto@May 18 2005, 09:40 PM
Никииииииииииииии, идиот такъв, ти си болен мозък
Стараем се
Уважаеми господине, Пиша ви в отговор на молбата за допълнителна информация към т. 3 от доклада ми за злополуката. Причината за инцидента беше наречена от мен "недооценяване на обстоятелствата". Вие помолихте за по-обстойни обяснения и аз се надявам, че следващото по-долу описание на случилото се ще ви удовлетвори. По професия съм зидар. В деня на инцидента работех сам на покрива на една новострояща се шестетажна сграда. Когато приключ их работата си, установих, че са ми останали излишни тухли, които, както след това се оказа, са тежали около 230 килограма. За да не ги пренасям на ръце до долу, аз реших да ги спусна до земята във варел, като използвам макарата, прикрепена към стената на строящата се сграда. Слязох долу, застопорих въжето, качих се обратно на покрива и сложих тухлите във варела. След това отново слязох долу и отвързах въжето, придържайки го леко, така че тухлите да бъдат спуснати бавно. В т. 11 на доклада за инцидента съм указал, че моето собствено тегло е 60 килограма. Поради изненадата си, че изхвърчах от земята така внезапно, забравих да пусна въжето. Не е необходимо да казвам, че продължих да се изкачвам по стената на сградата с висока скорост. Някъде към третия етаж пресрещнах варела, който в този момент се придвижваше надолу към земята със също толкова впечатляваща бързина. Това може да обясни фрактурата на черепа, а също и незначителните охлузвания и счупената ключица, които са описани в т. 3 от доклада за инцидента. Продължих бързото си изкачване, като скоростта му бе съвсем леко намалена след сблъсъка ми с варела, и не спрях преди пръстите на дясната ми ръка да се врежат в макарата. За щастие по това време вече се бях окопитил и се държах здраво за въжето, вместо да се поддам изцяло на болката. Горе-долу по същото в време очевидно варелът бе стигнал до земята и при удара в нея дъното му се откачи. В този момент, вече освободен от тежестта на тухлите, останали на земята, варелът е тежал около 25 килограма. Отново ви приканвам да обърнете внимание на данните за моето собствено тегло. Както можете да си представите, сега аз започнах бързо да слизам надолу по стената на сградата. Към третия етаж отново се срещнах с варела, който този път се изкачваше нагоре. Това ми донесе фрактури на двата глезена, избити зъби и няколко разкъсни рани по краката и долната част на тялото ми. Тук късметът започна леко да ми изневерява. Срещата ми с варела все пак ме забави достатъчно, за да намали нараняванията ми при падането върху купчината тухли и за щастие последствията бяха само няколко пукнати гръбначни прешлена. Съжалявам, че трябва да докладвам и това, но докато си лежах върху купчината тухли, изпитващ голяма болка и без да мога да мръдна, изглежда пак изгубих присъствие на духа и съм пуснал въжето, и единственото, което можех да правя, бе да лежа там и да гледам как празният варел започна отново пътешествието си надолу към земята и в края на краищата се стовари върху мене. Това обяснява и двата счупени крака. Надявам се, че тези отговори ще задоволят интереса ви.
Стари 19-05-2005, 14:38     #28
Ники
Екстремен лифтар

Начално

Защо трябва да се разрешава пиенето по време на работа:

1. стимулира ходенето на работа

2. намалява стреса

3. подбужда по-искрени взаимоотношения

4. намалява оплакванията от ниските заплати

5. намалява почивките, защото не можеш да почиваш с махмурлук

6. работниците казват на ръководството това, което мислят, а не това което то иска да чуе

7. спомага за намаляване разходите за отопление през зимата

8. поощрява съвместното прибиране на няколко служителите в една кола

9. увеличава задоволството от работата, защото - ако имаш лоша работа, но удариш една водка - не ти пука

10. премахва ваканциите, защото хората ще предпочитат да ходят на работа

11. колежките/колегите изглеждат по-привлекателни

12. храната в стола има по-добър вкус

13. шефовете са по-склонни да раздават повишения

14. преговорите за повишаване на заплатите са много по-ефективни

15. оригването по време на събрание се оказва не толкова просташко

16. работниците работят до късно, тъй като вече не е необходимо да разпускаш в бара

17. кара всички да дават повече идеи

18. всички са съгласни, че работата спори повече след няколко чашки

19. премахва нуждата работниците да се напиват по време на обедната почивка

20. увелича шанса да видиш шефа си гол

21. поощрява отношенията с бившия Съветски Съюз

22. помещенията на чистачките най-сетне ще влязат в употреба

23. работниците не се нуждаят повече от кафе за да са кукуряк

24. седенето върху ксерокса вече няма да е просташко

25. брътвежите и неразбираемото мънкане ще са официален език
Стари 19-05-2005, 16:17     #29
Mitko
Senior Member

Дата на присъединяване: Oct 2004
Изпрати съобщение чрез ICQ на Изпрати съобщение чрези AIM на Mitko Изпрати съобщение чрез Yahoo на Mitko Изпрати съобщение чрез skype; на Mitko
Начално

Ники този инцидент, който описваш го имаше като филмче, беше някаква английска комедия май.. доста болезнено изглеждаше : )
Стари 19-05-2005, 16:51     #30
korlitz
Senior Member

Дата на присъединяване: Sep 2003
Начално

Цитат:
Originally posted by Ники@May 18 2005, 03:30 PM
Вельо-тва е за теб
e tova e nomer edno

hora ia se stegnete ... i stegnete i kolelata ili rolerite i pochvaite da sportuvate ... che mai mesec e ... oktomvri taz tema sigurno shte stoi kato "Vajna tema"
korlitz Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 19-05-2005, 17:11     #31
Ники
Екстремен лифтар

Начално

М'чи тя си е важна бре! :-"
Стари 20-05-2005, 12:00     #32
Emo_bager4eto
Senior Member

Дата на присъединяване: Jul 2004
Начално

Особености:Trabant 601 1.8i, 2(3) Врати, 4x4, ABS, Автоматик, Аларма, Ел. Огледала, Кабрио, Кожен салон, Лети джанти, Серво управление, Халогенни фарове
Снимка

Особености:2(3) Врати, ABS, Airbag, Автоматик, Автопилот, Аларма, Бордови, компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Климатик, Климатроник, Кожен салон, Купе, Лети джанти, Нов внос, Стерео уредба, Центр. заключване
Допълнителна информация:Нов Внос Германия !!! Единствено на Балканите. Специална Спортна Изработка 240. kс V8 2. 6l
Снимка

Just fly
Emo_bager4eto Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 20-05-2005, 12:26     #33
Къртач
Филти Мадафака

Дата на присъединяване: Oct 2002
Начално

Хахах продавач - Пешо Спойлера

в "Whitebox-а" за сезон 11/12
Къртач Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 20-05-2005, 17:47     #34
big_air
Senior Member

Дата на присъединяване: Jan 2004
Начално

Из бюлетина на австралийската Комисия за обезщетение на пострадалите при трудови злополуки

Уважаеми господине, Пиша ви в отговор на молбата за допълнителна информация към т. 3 от доклада ми за злополуката. Причината за инцидента беше наречена от мен "недооценяване на обстоятелствата". Вие помолихте за по-обстойни обяснения и аз се надявам, че следващото по-долу описание на случилото се ще ви удовлетвори.

По професия съм зидар. В деня на инцидента работех сам на покрива на една новострояща се шестетажна сграда. Когато приключ их работата си, установих, че са ми останали излишни тухли, които, както след това се оказа, са тежали около 230 килограма. За да не ги пренасям на ръце до долу, аз реших да ги спусна до земята във варел, като използвам макарата, прикрепена към стената на строящата се сграда.

Слязох долу, застопорих въжето, качих се обратно на покрива и сложих тухлите във варела. След това отново слязох долу и отвързах въжето, придържайки го леко, така че тухлите да бъдат спуснати бавно. В т. 11 на доклада за инцидента съм указал, че моето собствено тегло е 60 килограма. Поради изненадата си, че изхвърчах от земята така внезапно, забравих да пусна въжето. Не е необходимо да казвам, че продължих да се изкачвам по стената на сградата с висока скорост. Някъде към третия етаж пресрещнах варела, който в този момент се придвижваше надолу към земята със също толкова впечатляваща бързина. Това може да обясни фрактурата на черепа, а също и незначителните охлузвания и счупената ключица, които са описани в т. 3 от доклада за инцидента.

Продължих бързото си изкачване, като скоростта му бе съвсем леко намалена след сблъсъка ми с варела, и не спрях преди пръстите на дясната ми ръка да се врежат в макарата. За щастие по това време вече се бях окопитил и се държах здраво за въжето, вместо да се поддам изцяло на болката. Горе-долу по същото в време очевидно варелът бе стигнал до земята и при удара в нея дъното му се откачи. В този момент, вече освободен от тежестта на тухлите, останали на земята, варелът е тежал около 25 килограма. Отново ви приканвам да обърнете внимание на данните за моето собствено тегло. Както можете да си представите, сега аз започнах бързо да слизам надолу по стената на сградата. Към третия етаж отново се срещнах с варела, който този път се изкачваше нагоре. Това ми донесе фрактури на двата глезена, избити зъби и няколко разкъсни рани по краката и долната част на тялото ми.
Тук късметът започна леко да ми изневерява. Срещата ми с варела все пак ме забави достатъчно, за да намали нараняванията ми при падането върху купчината тухли и за щастие последствията бяха само няколко пукнати гръбначни прешлена. Съжалявам, че трябва да докладвам и това, но докато си лежах върху купчината тухли, изпитващ голяма болка и без да мога да мръдна, изглежда пак изгубих присъствие на духа и съм пуснал въжето, и единственото, което можех да правя, бе да лежа там и да гледам как празният варел започна отново пътешествието си надолу към земята и в края на краищата се стовари върху мене. Това обяснява и двата счупени крака.
Стари 20-05-2005, 17:53     #35
korlitz
Senior Member

Начално

Цитат:
Originally posted by big_air@May 20 2005, 04:47 PM
Из бюлетина на австралийската Комисия за обезщетение на пострадалите при трудови злополуки

Уважаеми господине, Пиша ви в отговор на молбата за допълнителна информация към т. 3 от доклада ми за злополуката. Причината за инцидента беше наречена от мен "недооценяване на обстоятелствата". Вие помолихте за по-обстойни обяснения и аз се надявам, че следващото по-долу описание на случилото се ще ви удовлетвори.

По професия съм зидар. В деня на инцидента работех сам на покрива на една новострояща се шестетажна сграда. Когато приключ их работата си, установих, че са ми останали излишни тухли, които, както след това се оказа, са тежали около 230 килограма. За да не ги пренасям на ръце до долу, аз реших да ги спусна до земята във варел, като използвам макарата, прикрепена към стената на строящата се сграда.

Слязох долу, застопорих въжето, качих се обратно на покрива и сложих тухлите във варела. След това отново слязох долу и отвързах въжето, придържайки го леко, така че тухлите да бъдат спуснати бавно. В т. 11 на доклада за инцидента съм указал, че моето собствено тегло е 60 килограма. Поради изненадата си, че изхвърчах от земята така внезапно, забравих да пусна въжето. Не е необходимо да казвам, че продължих да се изкачвам по стената на сградата с висока скорост. Някъде към третия етаж пресрещнах варела, който в този момент се придвижваше надолу към земята със също толкова впечатляваща бързина. Това може да обясни фрактурата на черепа, а също и незначителните охлузвания и счупената ключица, които са описани в т. 3 от доклада за инцидента.

Продължих бързото си изкачване, като скоростта му бе съвсем леко намалена след сблъсъка ми с варела, и не спрях преди пръстите на дясната ми ръка да се врежат в макарата. За щастие по това време вече се бях окопитил и се държах здраво за въжето, вместо да се поддам изцяло на болката. Горе-долу по същото в време очевидно варелът бе стигнал до земята и при удара в нея дъното му се откачи. В този момент, вече освободен от тежестта на тухлите, останали на земята, варелът е тежал около 25 килограма. Отново ви приканвам да обърнете внимание на данните за моето собствено тегло. Както можете да си представите, сега аз започнах бързо да слизам надолу по стената на сградата. Към третия етаж отново се срещнах с варела, който този път се изкачваше нагоре. Това ми донесе фрактури на двата глезена, избити зъби и няколко разкъсни рани по краката и долната част на тялото ми.
Тук късметът започна леко да ми изневерява. Срещата ми с варела все пак ме забави достатъчно, за да намали нараняванията ми при падането върху купчината тухли и за щастие последствията бяха само няколко пукнати гръбначни прешлена. Съжалявам, че трябва да докладвам и това, но докато си лежах върху купчината тухли, изпитващ голяма болка и без да мога да мръдна, изглежда пак изгубих присъствие на духа и съм пуснал въжето, и единственото, което можех да правя, бе да лежа там и да гледам как празният варел започна отново пътешествието си надолу към земята и в края на краищата се стовари върху мене. Това обяснява и двата счупени крака.
e toia e ujasno syobrazitelen

ama kva zadacha po fizika stava ot taz sluchka ... kato za konkursen za universiteta...
Стари 20-05-2005, 18:00     #36
Ники
Екстремен лифтар

Начално

Поне не ме копирайте.Ако обърнете на предишната страница,ще видите същото нящо публикувано от мен.НА 19.05....в 11.хх AM часа.
Плагиятиииииииииии :angry:
Аз като стана политик,ще видите вие.Ще бъда умен и безумно корумпиран.
Освен това ще гласувам с чужди карти и ще взимам висока комисионна за това.
Освен това идват празници.Ако господ ви проговори да знаете ,че това е знамение,но ако вие си говорите с нег,да знаете,че е шизофрения!
Стари 20-05-2005, 18:04     #37
korlitz
Senior Member

Начално

Цитат:
Originally posted by Ники@May 20 2005, 05:00 PM
Поне не ме копирайте.Ако обърнете на предишната страница,ще видите същото нящо публикувано от мен.НА 19.05....в 11.хх AM часа.
Плагиятиииииииииии :angry:
Аз като стана политик,ще видите вие.Ще бъда умен и безумно корумпиран.
Освен това ще гласувам с чужди карти и ще взимам висока комисионна за това.
Освен това идват празници.Ако господ ви проговори да знаете ,че това е знамение,но ако вие си говорите с нег,да знаете,че е шизофрения!
mi ti ako ne beshe postnal 25 idiotii ... mojeshe i da ne go propusna ...

a shte ima li otstypka ot komisiionnite za basses chlenove? :-"
Стари 20-05-2005, 18:57     #38
big_air
Senior Member

Дата на присъединяване: Jan 2004
Начално

sorry 4e ne sum go vidql no me murzeshe da 4eta vsi4kite tezi prostotii :-) no kato kompensaciq she glasuvam za teb hihihi
Стари 22-05-2005, 09:05     #39
Ники Германецът
Guest

Начално

Що се отнася до тухлената история...

Dear Sir I write this note to you to tell you of my plight
For at the time of writing I am not a pretty sight
My body is all black and blue, my face a deathly grey
And I write this note to say why Paddy's not at work today.

Whilst working on the fourteenth floor,some bricks I had to clear
To throw them down from such a height was not a good idea
The foreman wasn't very pleased, the bloody awkward sod
He said I had to cart them down the ladders in my hod.

Now clearing all these bricks by hand, it was so very slow
So I hoisted up a barrel and secured the rope below
But in my haste to do the job, I was too blind to see
That a barrel full of building bricks was heavier than me.

And so when I untied the rope, the barrel fell like lead
And clinging tightly to the rope I started up instead
I shot up like a rocket till to my dismay I found
That half way up I met the bloody barrel coming down.

Well the barrel broke my shoulder, as to the ground it sped
And when I reached the top I banged the pulley with my head
I clung on tightly, numb with shock, from this almighty blow
And the barrel spilled out half the bricks, fourteen floors below.

Now when these bricks had fallen from the barrel to the floor
I then outweighed the barrel and so started down once more
Still clinging tightly to the rope, my body racked with pain
When half way down, I met the bloody barrel once again.

The force of this collision, half way up the office block
Caused multiple abrasions and a nasty state of shock
Still clinging tightly to the rope I fell towards the ground
And I landed on the broken bricks the barrel scattered round.

I lay there groaning on the ground I thought I'd passed the worst
But the barrel hit the pulley wheel, and then the bottom burst
A shower of bricks rained down on me, I hadn't got a hope
As I lay there bleeding on the ground, I let go the bloody rope.

The barrel then being heavier then started down once more
And landed right across me as I lay upon the floor
It broke three ribs, and my left arm, and I can only say
That I hope you'll understand why Paddy's not at work today.

Чувал съм я в няколко варианта, най-готиният е акапела на Дъблинърс. :-)
  Отговори с цитат
Стари 22-05-2005, 15:17     #40
SMEXcho
Guest

Начално

Znam che ne e bah po temata ama edin mnooooo

Doktore imam amnezia.
- Kakvo imate?
- Kakvo imam???

:huh: :: B) :P (w00t) hone:
  Отговори с цитат
Отговор

Функции на темата
Display Modes

Правила за писане на мнения
Не можете да публикувате нови теми
Не можете да публикувате отговори
Не можете да прикачате файлове
Не можете да редактирате публикациите си

BB code is включен
емотиконите са включени
[IMG] код е включен
HTML кода е изключен
Прескачане на форум

Всички времена са по Гринуич +2. Времето сега е 04:42.