|
|
18-12-2008, 13:47 | #1 |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2008
|
Боровец
откриват сезона в неделя, а от събота 20 ще работят лифтовете, има и нов лифт http://www.borovets-bg.com/main/news...ell=40&lang=bg , някой има ли впечатления от последните дни как е там със снега
|
18-12-2008, 21:15 | #2 |
Member
Дата на присъединяване: Nov 2005
|
абе този лифт нещо (на снимките на линка).. толкова ли им беше на зор да го сменят.Толкова ли беше счупен или проблемен стария влек?
|
18-12-2008, 21:38 | #3 |
Екстремен лифтар
|
Ами тия влекове са на над 30 години. Постоянно или единият или другият или всички заедно не работеха. Време им беше. Носталгията е хубаво нещо, ама бъхтането пеша е за мазохистите
А и опашките ще останат в миналото. Пък всеки, който иска да си бъхти, пак ще го може
18-12-2008, 23:38 | #4 |
ski driftar
|
аз ще съм там по - всяка вероятност. сноу форкаста казва, че ще е студено и няма да има дъжд, пък и ако сняг има ше е чудно
19-12-2008, 10:46 | #5 |
Senior Member
|
дъжд ще има и ще е топло , недейте да ходите утре.. а и някакъв ураган ще тръгне и кабинката ще я спрат.. изобщо не се разкарайте!
една снимка от заместителя на двете панички на М2: утре кой ще ходи натам?
19-12-2008, 12:12 | #6 |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2007
|
"дъжд ще има и ще е топло , недейте да ходите утре.. а и някакъв ураган ще тръгне и кабинката ще я спрат.. изобщо не се разкарайте!"
Това верно ли или се шегуваш?!? Ако става за каране бих отишъл, ама си нямам компания. Имам едно бусче, ако някой иска транспорта е от мен. |
02-02-2010, 17:10 | #7 |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2009
|
нещо се счупило??????????
утре мислех да ходя |
02-02-2010, 17:15 | #8 |
obSETHed
Дата на присъединяване: Jan 2010
|
Какво се е счупило ? Понеже и ние мислим с един приятел да ходим утре.
офф: Грешката е моя, мислех че за банско става въпрос. Не видях, че темата е за Бороветц
Climb the mountains and get their good tidings. Nature's peace will flow into you as sunshine flows into trees. The winds will blow their own freshness into you, and the storms their energy, while cares will drop off like autumn leaves. - John Muir Запоследно променено от ivanchu : 02-02-2010 в 17:23. |
02-02-2010, 17:19 | #9 |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2009
|
Mартинови бараки счупен. Пак.
|
05-02-2010, 19:50 | #10 |
Senior Member
|
И такааа... стигнах накрая и аз до Боровец. Вчера (четвъртък) не бях впечатлен заради мъглата и облаците, но днес днеессс направо се размазах.
Сутринта до 4-тото пускане бях срещнал 6 човека по пистите - в Банско това може да сеслучи само ако се качиш с траците когатотъпчат. И така сутринта в 8:30 си купих карта за цял ден за Ястребец експрес за 25!!! лв - голям смях - много се израдвах. Качвам се горе и въпреки суда немога да се удържа и житкам една панорама В дясно едно море А в ляво един баир Няма лед, няма хора - какво му остава на човек освен да натисне по един карв. По обяд ни изненадват с 10 минутно висене на седалките и още 30 минутно чудене "ша действа ли лифта повече или не" - е пуснаха го ... пообяд се виждаше ето това и това В крайна сметка издържах до към 14:00 ... излезе тук таме заледено пред оръдията, а кантовете ми имат нужда от малко точене. В заключение искам да кажа, че днес се накефих на спокойно каране, което на Банско бях забравил какво означава |
05-02-2010, 20:40 | #11 |
конан от бъдещето
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
Eвала!
Друго си е на мерджавеца! |
Tags |
боровец, ски, сняг, условия |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|