![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Oct 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
лавинобутащ тревошмъркач
|
![]() Браво! Тази статия трябва да стане "важна" защото отговаря на поне 8 Гъдиеви въпроса, при това без да му се подиграва
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
снежинка
Дата на присъединяване: Jun 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jun 2004
|
![]() Дава ясен отговор на вечния въпрос: Кое е първо, телчицата или лифта?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Señor Member
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jun 2004
|
![]() будалите
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Както и един куп невярни неща.
![]()
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() ..целият брой, посветен на зимните спортове е доста нескопосан опит да се представят ските в 'cool' светлина... така е като си нямаме българско Powder списания.. веднъж на година някой журналист се сеща, че иде зима и насъбира някакви материали и прави нещо 'много яко' без да е наясно с материята.. очаквам в скоро време поредния 'екстремен гайд' на улеите на Тодорка ..
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2007
|
![]() Някъде... в края на седемдесетте и началото на осемдесетте, когато Попангелов-младши натриваше носа на Стенмарк, неизвестен дришльо от едно село до София измъкна от мазето една дъска бъчварска и поради липса на втора, ѝ закова два ремъка под лек диагонал. Завлече я до Марков валог, нахлузи пионерките у ремъците и се провикна:
"ПАЙ СЕЕЕЕЕ !!!" След, има-няма още десетина години прочетох, че някъде в Америката са изобретили некаква дъска за пързаляне ... хе-хо ![]() Запоследно променено от dimo : 07-12-2009 в 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Ski Bum
|
![]() Цитат:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Значи автора (мисля, че го познавам), дето още преди 5-6 год. се изнесе към Гренобъл да се учи и да се занимва с планини - бил неграмотен, а тука някакви "гурута" дето от 9 месеца не са виждали сняг са много в час. Мухахахаха другари....
![]() И да, списание Powder в БГ няма да има щото нито има сняг, нито има планини, а най-вече няма общност от хора, които да заслужават тая чест. Никой няма да тръгне да влага желание, пари, време и много други неща - просто за да го напсувате и да пишете тъпотии.....
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Ами това е положението.....какво да си пишем вътре - да плюем хората за телта, да си избиваме комплексите или да съветваме за монтаж на центрове на базата на сънища?
![]() И да, много често се бъзикам, но тоя път съм съвсем сериозен и изобщо не ми е приятно, че е такава ситуацията....
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Митак, моите уважения ... БАССЕС съществува далеч на преди на този свят да се появят форумните потребители Version 7.0 , dimitard, Ники и та дори и mp2. Създадена е и е утвърдена от хора обичащи снежаната планината за други такива, с доста усилия и саможертва. И така е до ден днешен и ацоцояцията ще продължи да се рзвива. И твърдение от типа, че в България няма общност, която заслужава честта да има българско фрирайдерско списание е проява на тесногръдие и обида. Това означава, че ти не схващаш какво представлява БАССЕС.
![]() |
![]() |
|
Señor Member
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Може и да е тесногърдие, мен не ми пречи, ако изглежда така отстрани. Ако е обида, съжалявам, но явно реалноста е обидна - поне според мен. Всъщност важи и за мен също, така че един вид се самообиждам.
Да се говори срещу Асоциацията, никога не се е толерирало тук от страна на хората, и всички скачат срещу такива изказвания. Да го правя не е в мой интерес изобщо, мисля че е ясно, и все пак поемам риска, защото лично аз предпочитам да наричам нещата с истинските им имена винаги. Работих върху няколко такива проекта лятото, и материалите си стоя на бюрото ми и ще си останат там. Лично аз няма да си мръдна пръста за такива неща, защото не искам да влагам много в някаква идея и после да поемам напълно излишните негативите от това.
![]() |
![]() |
|
СНЕГОЛАЗ
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() Цитат:
![]() А за списанието, може някой болен мозък да те изненада ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Въобще не говорим за ауди, канон, ликра и прочие. Нещата са много по-комплексни и по-сериозни......
И въобще нищо не може да ме изненда в БГ, докато, си карам ски в Аляска например, така че ми е все тая (на арогнатноста с арогатност, сори за което). Всеки, който се опита разбира се му стискам палци, дори и повече... ![]()
![]() |
![]() |
|
Филти Мадафака
Дата на присъединяване: Oct 2002
|
![]() Цитат:
Би ли споделил, кои са тези хора? |
|
![]() |
![]() |
![]() |