|
|
30-10-2010, 19:56 | #1 |
Junior Member
Дата на присъединяване: Oct 2010
|
Nordica vs. Full tilt
Kolebaq se mejdu dve obuvki: Nordica Ace of Spades i Full Tilt Hot Dogger (2010/2011 sezon)
Sqkakfi mneniq i vpechatleniq biha mi pomognali. mersi : ) |
30-10-2010, 20:05 | #2 |
Senior Member
|
аз съм карал 5-6 дена в паркове в австрия и един уикенд на банско миналата година с фул тилт хотдогърс и съм много доволен!
но е хубаво да ги пробваш, защото за мене може да са добре, ама не тебе да не ти паснат на краката
30-10-2010, 20:12 | #3 |
Екстремен лифтар
|
На долните лилавото много ги отваря.
Аз бих взел лилавите. Изглеждат по-фешън.
30-10-2010, 20:23 | #4 |
Senior Member
|
може да си вземеш нов език за фул тилта и да стане по-мека обувката. най-евтино така ще ти излезе според мене
30-10-2010, 20:13 | #5 |
Junior Member
|
еми аз в момента съм със Full tilt seth morrison който ми е ясно че е много по твърд от hot dogger-a, но ми се схваща крака в него, а аз принципно само с много твърди обувки карам.
|
30-10-2010, 20:28 | #6 |
келеме
|
ай кент хелп ю, уит дис солюшън, бът уил ю pishesh na kirilica, che mnogo me tormozi da cheta bulgarski tekst, napisan na latinica brato.
30-10-2010, 20:33 | #7 |
Junior Member
|
добре, но за какво трябва да се заяждаш не разбирам?
|
30-10-2010, 20:35 | #8 |
Junior Member
|
ninjea, мерси ще проверя от къде мога да си взема езици и на какви цени са.
|
31-10-2010, 02:10 | #9 |
ските са скъп спорт!
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
пичуи, да ви кажа, за стари чичета с разплути крачета, фул-тилта идват от този сезон и с 102мм ширина на крака (предишните всичките бяха 98, както оригиналните Reichle Flexon, които са основоположниците на фул-тилта).
значи има шанс и за нас нордиката я сложих в магазина. флекса не е същия като фул тилт, така че не бих ги мислил ако ми ставаха тилтовете |
Tags |
advice, boots, freestyle, full tilt, nordica |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|