Кафето на БАССЕС

Върни се   Кафето на БАССЕС > Общи дискусии

Отговор

Функции на темата Display Modes
Стари 25-03-2017, 05:58     #1
zcezbpm
Member

Дата на присъединяване: Dec 2011
Начално Ком-Емине. Пътепис и водна карта на маршрута.

Полезни неща за маршрута ако ще го преминавате пеша, скоростно(10-12 дни), с раница(10кг) на гърба и самостоятелно без екип : http://zcezbpm.blogspot.bg/2015/07/c...bsize14pt.html
zcezbpm Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 31-03-2017, 07:17     #2
kokoeverest
Комплексар

Дата на присъединяване: Mar 2010
Начално

Евала, много полезна информация! Благодаря за споделянето 😃
kokoeverest Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 25-06-2017, 15:26     #3
zcezbpm
Member

Начално

Водата, която е на 70м след хижа Българка , чешмата дето е на кръстопътя е спряна. Инфо 25 юни 2017г.
Хижа Българка, хижа Химик, хижа Грамадлива и хижа Предела тази година няма да работят.
Стари 30-06-2017, 18:26     #4
Mitko
Señor Member

Дата на присъединяване: Oct 2004
Изпрати съобщение чрез ICQ на
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отzcezbpm Разгледай мнение
Водата, която е на 70м след хижа Българка , чешмата дето е на кръстопътя е спряна. Инфо 25 юни 2017г.
Хижа Българка, хижа Химик, хижа Грамадлива и хижа Предела тази година няма да работят.
Средата на май чешмата пред хижата си течеше с пълен дебит. Имаше и вода на хижа Извора на 2 км оттам, където е и водохващането за водата за Трявна и вода винаги има.. ( не знам защо го пишеш това тука де, може би има по-полезни теми в други форуми )
Mitko Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 01-07-2017, 04:33     #5
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отMitko Разгледай мнение
Средата на май чешмата пред хижата си течеше с пълен дебит. Имаше и вода на хижа Извора на 2 км оттам, където е и водохващането за водата за Трявна и вода винаги има.. ( не знам защо го пишеш това тука де, може би има по-полезни теми в други форуми )
Средата на май си е средата на май. Сега хижата е затворена и кранчето на въпросната вода е врътнато, тоест вода няма. Казва му се актуална информация на това.............................. Хижа Извора не е на 2км а на 3.5 км което отиване и връщане е цели 7км ВСТРАНИ от маршрута(Ком-Емине) за който говорим. По тази логика защо направо да не слезем в Мъглиж за вода, какво са някакви си 25км и така ходейки на зигзаг с 10км на зиг и 10км на заг, ще стигнем морето на куково лято................................. Защо е тук? А защо не? Темата е *обща дискусия*Гледам в нея има и други теми нямащи общо със ските. За нещо трябва да се говори като няма сняг или пък не?....................................Между другото отново няма вода на заслона на Хазим Горския, така че не разчитайте на нея. Пълните на 4км преди това на Ришкия проход, а на 2км след заслона също има вода. Ето една ориентировъчна водна карта с която ще си оптимизирате теглото на раницата като вместо 2-3 литра вземете примерно само един като знаете че за деня имате води през няколко километра. Това е само за грубо ориентиране, а точните координати взимате от пътеписа и гпс файла. https://goo.gl/photos/akSeS1TiT2kY3vBm7

Запоследно променено от zcezbpm : 01-07-2017 в 04:56.
Стари 02-07-2017, 23:37     #6
Mitko
Señor Member

Дата на присъединяване: Oct 2004
Начално

Съвсем добронамерено исках да те насоча да споделяш тази информация във форуми, където влизат хора, ходещи по Е3, тук надали има много такива. Ти си знаеш.. май Ристето е прав..
Mitko Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 09-07-2017, 07:34     #7
batAssen
чичка

Дата на присъединяване: Mar 2012
Начално

Като чуя някой да раздава команди, да ползва русизми ("понял"), да казва кой кога да седи "мирно", да има намеци за заплахи и моментално ми става любопитно. Представам си някоя корава батка, пред която невестите тръпнат в захлас...

И си казвам "я да го видя това ЛИЦЕ". Еми видях го - ето го:

Изглежда по-скоро Капеле е прав и комплексарчето има нужда от хапченца...

П.П. Като гледам снимката е толкова прост, че даже не се е разбрал с пазача на фара да иде до последния кол, който е на самия нос зад фара... Палячо...

Запоследно променено от batAssen : 09-07-2017 в 07:36.
batAssen Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 09-07-2017, 15:25     #8
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отbatAssen Разгледай мнение
Като чуя някой да раздава команди, да ползва русизми ("понял"), да казва кой кога да седи "мирно", да има намеци за заплахи и моментално ми става любопитно. Представам си някоя корава батка, пред която невестите тръпнат в захлас...

И си казвам "я да го видя това ЛИЦЕ". Еми видях го - ето го:

Изглежда по-скоро Капеле е прав и комплексарчето има нужда от хапченца...

П.П. Като гледам снимката е толкова прост, че даже не се е разбрал с пазача на фара да иде до последния кол, който е на самия нос зад фара... Палячо...
Дай да видим твоята физиономия като си такъв убавец бе некомплексния. .............. Какви заплахи за живота бе малоумник! Джимито се слави с това че обича да тича с прилепнали клинчета, розови. Обещах му да му купя преди време такъв. Това е обещанието. Може и да бъркам и да не е Джимито, но има същия отвратителен навик да спами в темите на хората и да се заяжда....като теб между другото. Много ми е интересно при положение че не съм ти казал нищо накриво на какво се дължи това. Въпросът ми е и към другите. Аз басма не цепя на никого и ако усетя някоя някоя секс труженичка като теб да ми се дръвчи не му спестявам какво си мисля..................... Нещо старите кучета тук си опикавате територията ли??? На такова ми прилича. Е, ще има да вземате освен ако един от вас не е модератор ще духате супата до второто пришествие освен ако не си поднесете извиненията. Тогава може и да размисля и да сменя тона.

Запоследно променено от zcezbpm : 09-07-2017 в 15:32.
Стари 09-07-2017, 21:12     #9
batAssen
чичка

Дата на присъединяване: Mar 2012
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отzcezbpm Разгледай мнение
Дай да видим твоята физиономия като си такъв убавец бе некомплексния. .............. Какви заплахи за живота бе малоумник! Джимито се слави с това че обича да тича с прилепнали клинчета, розови. Обещах му да му купя преди време такъв. Това е обещанието. Може и да бъркам и да не е Джимито, но има същия отвратителен навик да спами в темите на хората и да се заяжда....като теб между другото. Много ми е интересно при положение че не съм ти казал нищо накриво на какво се дължи това. Въпросът ми е и към другите. Аз басма не цепя на никого и ако усетя някоя някоя секс труженичка като теб да ми се дръвчи не му спестявам какво си мисля..................... Нещо старите кучета тук си опикавате територията ли??? На такова ми прилича. Е, ще има да вземате освен ако един от вас не е модератор ще духате супата до второто пришествие освен ако не си поднесете извиненията. Тогава може и да размисля и да сменя тона.
Светът е малък...
batAssen Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 09-07-2017, 21:57     #10
dimitard
Senior Member

Дата на присъединяване: Dec 2006
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отbatAssen Разгледай мнение
Светът е малък...
Верно е - както си ходят турягите из Балкана и туко някой изяде шамарите бахахах. А колко по-лесно е консултация със специалист и терапия с хапчета, както предлага Капеле
Стари 10-07-2017, 06:39     #11
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отdimitard Разгледай мнение
Верно е - както си ходят турягите из Балкана и туко някой изяде шамарите бахахах. А колко по-лесно е консултация със специалист и терапия с хапчета, както предлага Капеле
Вие двамцата с бат Асен що не си вземете една стая? Като един тънък психолог усещам привличането между Вас. Сега е модно наркоманче и педал да се съберат. Дерзайте, скоро ще разрешат подобни бракове.
Отговор

Функции на темата
Display Modes

Правила за писане на мнения
Не можете да публикувате нови теми
Не можете да публикувате отговори
Не можете да прикачате файлове
Не можете да редактирате публикациите си

BB code is включен
емотиконите са включени
[IMG] код е включен
HTML кода е изключен
Прескачане на форум

Всички времена са по Гринуич +2. Времето сега е 00:45.