![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
|
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Feb 2018
|
![]() Здравейте!
Моля, ако някой в този форум има шаблон за посочените автомати, да шерне линк или pdf. Сравнително рядка модификация е и не искам да го мъча без шаблон(освен, ако не се наложи). Интересувам се и дали някой има представа или знае къде в Интернет мога да проверя за винтовете на тези автомати (демо версията) с какви параметри са? Липсват ми винтовете на платките и ще трябва да купувам. Благодаря предварително на отзовалите се! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2019
|
![]() Ето описание на този автомат:
https://www.marker.net/storage/user_...7_englisch.pdf Точка 4.3 -инструкции за монтаж Точка 15.1 - описание на винтовете |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2010
|
![]() Най-добре да ти ги монтира Сталин
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Благодаря за помощта, а някаква идея откъде могат да се купят винтове за автомати? На дребно, иначе по 100 от модел има в интернет, ама са по 15 евра кутията.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Powder prophet
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() В стормшоп имат шаблон за монтаж на демо кингпин
![]()
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Шаблонът не е must have, може и без шаблон да стане.
Винтовете са проблема. На снимката се вижда, че автоматите са били с болтове (не винтове) M5 за инсърти. Аз ги взех така. Обаче не искам инсърти, че имам bad experience с тях. Най-добре с винтове директно в ските. Запоследно променено от workout : 19-12-2019 в 13:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|