![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
|
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() Шумахер си ударил главата при каране извън пистите в Мерибел и отначало уж му нямало нищо, но сега е в кома в критично състояние след мозъчна операция.
Тая зима почва много зле мамка му. Както се оплакваме, че няма сняг ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ските са скъп спорт!
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() мястото където е паднал, вдясно групичката са разследващите случая. не изглежда нищо особено, ама той и шумахер не е особено добър скиор, виждали сме го.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2007
|
![]() Миналата зима си счупих каската на подобен терен.
Сравнително равно, каменисто, прясна пудра, не много сняг(началото на сезона) - след удар на ските в скрит под снега камък се забих челно в друг камък, също скрит под снега. Тъкмо бях минал по-сложен терен и на равното се бях отпуснал като дроб. От тогава имам едно наум при подобни условия. Запоследно променено от geleto : 01-01-2014 в 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2013
|
![]() При наличието на камъни на повърхноста дори на най-добрия скиор е възможно да му се случи инцидент тип едно на милион, докато начинаещи нямат проблеми.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2003
|
![]() "Като се обърне каруцата пътища много..."
Каквато и да е ситуацията, можем само да съжалим за случилото се и да пожелаем на този велик състезател да се възстанови напълно!
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2007
|
![]() f2f, изказването ти е под секва... надявам се, дължи се на новогодишна почерпка
живи здрави, успешен сезон и дано на никого да не се случва
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Картинката не ми изглежда наред, наклона би трябвало да върви от 3 към 1, а не от 1 към 3 както е нарисувано на картинката. Като се погледне по-голямата снимка се вижда ясно, че наклонът е от 3 към 1.
Както и да е, дано да се оправи Шуми, още един повод да си припомним колко са важни каските и как е добра идея да се сменят на 3 години заради умората на материала, от който са направени.
![]() |
![]() |
|
Pocket Rocket
Дата на присъединяване: Dec 2003
|
![]() Цитат:
Абсолютно нелепа ситуация е както и да го погледнеш. Може да се случи на всеки при това безснежие или по-скоро това коварно наличие на съвсем малко пресен сняг. Точно в такива дни каската е едно най-важните неща. На сходно лежерен терен (влизачката към просеката за Скакавица) и условия, ми се случи да приземя върху скрит камък от съвсем малък скок. Автоматите ми откопчаха и излетях директно с глава напред в пресния сняг, където уцелих отново камък, но касаката пое удара, помня, че дори болка не усетих, единствено се уплаших, защото от удара, вратът ми се изви и си ударих главата в рамото. Мислех, че много дълго ще ме боли, но имах късмет и 10 мин по-късно бях забравил, че е имало нещо.. В заключение - винаги, ама винаги карайте с каска.
Fuck it Dude, let's go skiing! 2005/2006 - 42, 2006/2007 - 37, 2007/2008 - 36, 2008/2009 - 33, 2009/2010 - 37, 2010/2011 - 28, 2011/2012 - 38, 2012/2013 - 41, 2013/2014 - 26, 2014/2015 - 22, 2015/2016 - 24, 2016/2017 - 17, 2017/2018 - 20, 2018/2019 - 17, 2019/2020 - 12, 2020-2021 - 22, 2021/2022 - 28, 2022/2023 - 17 2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2007
|
![]() ще се опитам да изясня възмущението си... в случая не ме интересува дали става дума за шумахер, иванов или джон смит.
става дума за човек, който е в кома и бере душа, и в такъв момент ми се струва крайно неуместно да се коментира какъв скиор е, и то с леко подигравателен тон. и най-добрия скиор може да падне, а какво става след това вече има голяма доза късмет, съдба и т.н. четох, че е бил с каска, но явно е изтеглил късата клечка...
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|