![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Mar 2015
|
![]() Здравейте! Миналата събота си скъсах панталона на няколко места на крачола, докато карах из гората. На излизане имаше малки букови насаждения, и явно там съм го скъсал. Въпроса ми е има ли някава лепенка с която мога да го залепя, щот шиенето не е вариант.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Nov 2012
|
![]() Най-евтиния вариант – duct tape. Само че ако панталона не е черен или сив, ще стои грозно. Иначе, ей тия лепенки много ги хвалят:
http://basecamp-shop.com/oblekla/pra...air-sheet.html Ама аз явно нещо не правя като хората, защото тръгнаха да ми се отлепят по ръбовете. Хем си поиграх да ги изрежа с закръглени ъгли и натисках яко... Става дума за мембрана Simond, триъгълно скъсване на ръкава със страна 10см. Може и да е от това, че преди да лепя мих със спирт, уж за да махна следите от временния ремонт с duct tape, и да не се е изпарил съвсем, имай го предвид. Има и в Стената едни на Gore-Tex, ама те май са само черни. За тях нямам наблюдения. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Mar 2015
|
![]() Благодаря! Ще се опитам да го поправя.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Old-school zeiss
Дата на присъединяване: Feb 2007
|
![]() Гортексовите лепенки от Стената работят. Особено ако се минат със затоплена ютия, по инструкция.
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2004
|
![]() Аз имам от посочената от колегата от basecamp и съм доста доволен, вече втора зима ми е на панталона беше взе едно разрез с нож и дори не си личи и много че има лепенка.А тази зима сложих и на гетите, защото преди това бях с дък тейп и 2-3 пъти се отлепяше, а сега вече уж си седи непокътнато с новата лепенка.А на гетите разреза е голям от котки
![]()
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|