Кафето на БАССЕС

Върни се   Кафето на БАССЕС > Общи дискусии

Отговор

Функции на темата Display Modes
Стари 08-07-2017, 22:36     #21
Capelle
Pocket Rocket

Дата на присъединяване: Dec 2003
Начално

Много е жега тия дни... и явно само с вода не става, трябват и хапчета...
2005/2006 - 42, 2006/2007 - 37, 2007/2008 - 36, 2008/2009 - 33, 2009/2010 - 37, 2010/2011 - 28, 2011/2012 - 38, 2012/2013 - 41, 2013/2014 - 26, 2014/2015 - 22, 2015/2016 - 24, 2016/2017 - 17, 2017/2018 - 20, 2018/2019 - 17, 2019/2020 - 12,
2020-2021 - 22, 2021/2022 - 28
12
Capelle Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 09-07-2017, 06:34     #22
batAssen
чичка

Дата на присъединяване: Mar 2012
Начално

Като чуя някой да раздава команди, да ползва русизми ("понял"), да казва кой кога да седи "мирно", да има намеци за заплахи и моментално ми става любопитно. Представам си някоя корава батка, пред която невестите тръпнат в захлас...

И си казвам "я да го видя това ЛИЦЕ". Еми видях го - ето го:

Изглежда по-скоро Капеле е прав и комплексарчето има нужда от хапченца...

П.П. Като гледам снимката е толкова прост, че даже не се е разбрал с пазача на фара да иде до последния кол, който е на самия нос зад фара... Палячо...

Запоследно променено от batAssen : 09-07-2017 в 06:36.
batAssen Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 09-07-2017, 14:23     #23
zcezbpm
Member

Дата на присъединяване: Dec 2011
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отCapelle Разгледай мнение
Много е жега тия дни... и явно само с вода не става, трябват и хапчета...
Всичките *стари кучета* се събрахте да поплюете тук в темата ми. Като няма ски и лющенето на семки е занимание.
zcezbpm Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 09-07-2017, 14:25     #24
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отbatAssen Разгледай мнение
Като чуя някой да раздава команди, да ползва русизми ("понял"), да казва кой кога да седи "мирно", да има намеци за заплахи и моментално ми става любопитно. Представам си някоя корава батка, пред която невестите тръпнат в захлас...

И си казвам "я да го видя това ЛИЦЕ". Еми видях го - ето го:

Изглежда по-скоро Капеле е прав и комплексарчето има нужда от хапченца...

П.П. Като гледам снимката е толкова прост, че даже не се е разбрал с пазача на фара да иде до последния кол, който е на самия нос зад фара... Палячо...
Дай да видим твоята физиономия като си такъв убавец бе некомплексния. .............. Какви заплахи за живота бе малоумник! Джимито се слави с това че обича да тича с прилепнали клинчета, розови. Обещах му да му купя преди време такъв. Това е обещанието. Може и да бъркам и да не е Джимито, но има същия отвратителен навик да спами в темите на хората и да се заяжда....като теб между другото. Много ми е интересно при положение че не съм ти казал нищо накриво на какво се дължи това. Въпросът ми е и към другите. Аз басма не цепя на никого и ако усетя някоя някоя секс труженичка като теб да ми се дръвчи не му спестявам какво си мисля..................... Нещо старите кучета тук си опикавате територията ли??? На такова ми прилича. Е, ще има да вземате освен ако един от вас не е модератор ще духате супата до второто пришествие освен ако не си поднесете извиненията. Тогава може и да размисля и да сменя тона.

Запоследно променено от zcezbpm : 09-07-2017 в 14:32.
Стари 09-07-2017, 20:12     #25
batAssen
чичка

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отzcezbpm Разгледай мнение
Дай да видим твоята физиономия като си такъв убавец бе некомплексния. .............. Какви заплахи за живота бе малоумник! Джимито се слави с това че обича да тича с прилепнали клинчета, розови. Обещах му да му купя преди време такъв. Това е обещанието. Може и да бъркам и да не е Джимито, но има същия отвратителен навик да спами в темите на хората и да се заяжда....като теб между другото. Много ми е интересно при положение че не съм ти казал нищо накриво на какво се дължи това. Въпросът ми е и към другите. Аз басма не цепя на никого и ако усетя някоя някоя секс труженичка като теб да ми се дръвчи не му спестявам какво си мисля..................... Нещо старите кучета тук си опикавате територията ли??? На такова ми прилича. Е, ще има да вземате освен ако един от вас не е модератор ще духате супата до второто пришествие освен ако не си поднесете извиненията. Тогава може и да размисля и да сменя тона.
Светът е малък...
Стари 09-07-2017, 20:57     #26
dimitard
Senior Member

Дата на присъединяване: Dec 2006
Изпрати съобщение чрез ICQ на
Начално

Цитат:
Светът е малък...
Верно е - както си ходят турягите из Балкана и туко някой изяде шамарите бахахах. А колко по-лесно е консултация със специалист и терапия с хапчета, както предлага Капеле
Стари 10-07-2017, 05:39     #27
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отdimitard Разгледай мнение
Верно е - както си ходят турягите из Балкана и туко някой изяде шамарите бахахах. А колко по-лесно е консултация със специалист и терапия с хапчета, както предлага Капеле
Вие двамцата с бат Асен що не си вземете една стая? Като един тънък психолог усещам привличането между Вас. Сега е модно наркоманче и педал да се съберат. Дерзайте, скоро ще разрешат подобни бракове.
Стари 10-07-2017, 08:38     #28
Ники
Екстремен лифтар

Дата на присъединяване: Aug 2004
Начално

Стари 10-07-2017, 12:37     #29
ToYaGa
Senior Member

Дата на присъединяване: Jan 2013
Начално

Дейба, стана интересно... отивам за пуканки
ToYaGa Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 10-07-2017, 17:22     #30
dimitard
Senior Member

Дата на присъединяване: Dec 2006
Начално

Кво му е интересното - някакъв льльо чул не до чул за планина и той, дето са го баннали от всички форуми, групи и страници в България свързани с темата, накрая решил, че тука му е мястото и щял да ни надпсува серийно..
Стари 10-07-2017, 18:27     #31
batAssen
чичка

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отdimitard Разгледай мнение
Кво му е интересното - някакъв льльо чул не до чул за планина и той, дето са го баннали от всички форуми, групи и страници в България свързани с темата, накрая решил, че тука му е мястото и щял да ни надпсува серийно..
Според мен е забавно

Този льоло с хромозоми в излишък не ти ли прилича на балон с лайна? Боцваш го и се взривява

До това води закъснялата девственост

Стари 10-07-2017, 18:58     #32
Mitko
Señor Member

Дата на присъединяване: Oct 2004
Начално

Ще ме накарате да изровя пътеписите му за първите му ходения по Рила и Пирин преди 5-6 години, много поучително четиво, като сценарий за епизоди на 'I shouln't be alive' по Discovery. Понаучи се човека как да не умре горе наисина, ходи и много , инат е , ама явно интернета и комуникацията не са му силните страни..
Mitko Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 10-07-2017, 20:00     #33
Maneco
Шугав

Дата на присъединяване: Jun 2006
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отMitko Разгледай мнение
Ще ме накарате да изровя пътеписите му за първите му ходения по Рила и Пирин преди 5-6 години, много поучително четиво, като сценарий за епизоди на 'I shouln't be alive' по Discovery. Понаучи се човека как да не умре горе наисина, ходи и много , инат е , ама явно интернета и комуникацията не са му силните страни..

Верно е, даже си мисля че не е било преди толкова много време 3-4 години преди да го баннат от всякъде че нали е философ.
Само ме дразни, че хора дето са го водили в зимната планина и се е връщал благодарение на тях ги плюе и храни, те старозагорците обичат да им пукат балона.....
Стари 10-07-2017, 21:53     #34
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Всичките са на страницата ми. Няма смисъл да ги търсиш. Е вече ме мързи да ги описвам ходенията и затова са повечето стари пътеписи, но щом ти се чете и ти се търсят компромати. Гарантирам че нищо не съм си спестил в описанията вкл и това как съм напълвал гащите. http://zcezbpm.blogspot.bg/2015/07/c...bsize14pt.html
Стари 10-07-2017, 21:56     #35
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Според мен е забавно

Този льоло с хромозоми в излишък не ти ли прилича на балон с лайна? Боцваш го и се взривява

До това води закъснялата девственост

Не разбрах кой от двамата, ти или Джимито е боцнал другия отзад, но съм сигурен, че и това ще си кажете.
Стари 10-07-2017, 22:07     #36
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отManeco Разгледай мнение

Верно е, даже си мисля че не е било преди толкова много време 3-4 години преди да го баннат от всякъде че нали е философ.
Само ме дразни, че хора дето са го водили в зимната планина и се е връщал благодарение на тях ги плюе и храни, те старозагорците обичат да им пукат балона.....
Е какво да направя като не мога да търпя педали модератори като Дидо и Даутов и новото им полълнение вещицата с метлата които превърнаха един планинарски форум в място на което да си рекламират политическите пристрастия. Олигофрена дори беше сложил маршрута на ком емине да не минава през паметника на Александър 2 на Арабаконак само защото е върл русофоб и се посира от всичко което му напомня за Освобождението. Без майтап, за част от екипа особено за Дидо икономически било по-изгодно да сме под турско робство отколкото под руско ...Ти ако не си спорил с тях на тези теми питай мен каква беше основната причина за която ме баннаха от там. Месеци наред му вдигах кръвното и му излизаше пяна на устата и накрая си изтърва нервите, една седмица си игра да трие 4 000 хиляди коментара. Ебаха мамата на хубавия форум и сега пишат няколко човека. Всички тези лайна се случваха в планинарски форум.......................................... Дай ми пример за другото което казваш.

Запоследно променено от zcezbpm : 10-07-2017 в 22:11.
Стари 10-07-2017, 22:26     #37
zcezbpm
Member

Начално

А бе няма ли модератор тук да очисти спама по темата.
Стари 12-07-2017, 10:42     #38
Mitko
Señor Member

Дата на присъединяване: Oct 2004
Начално

Ти си абсолютно луд човече, единственото положително е че ходиш по планината. Потвъждавам си думите - ти си абослютно неадекватен и неподготвен планинар, който преди няколко години не знаеше какво прави горе, единствено заради явно много ти сили и запаси от инат, взе че мина оттук-оттам горе и слезна жив да 'сееш мъдрости'. Никой няма нужда от твоите познания, нямаш и капка уважение към планинарската общност, опита на поколения 'туристи' , направили маршрутите, по които ти сега мислиш че 'геройстваш', към хората, заради които вместо да ходиш с маратонки Ромика и дъждобран ( както всички сме почнали като малки, когато ти си брал тикви по полето явно), имаш достъп до нормална екипировка. Да не говорим за хората, които от 10 години абсолютно безвъзмездно картират и развиват ГПС картите на планините ни, нямаш срама и тях да псуваш и обиждаш. За какво се хабиш да пишеш по форуми като всички са ти криви? Ходи си сам по планината и си търси белята, не може хем да искаш да си част от нещо, хем да псуваш всичко и всички. Нецензурния ти език и начин на говорене пък неизбежно рано или късно ще доведе до среща с гнева на някой по-незъвдържан планинар в някоя хижа, пожелавам ти да е по Пирин, че там македонците най- не си пополюват..

Запоследно променено от Mitko : 12-07-2017 в 10:44.
Mitko Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 12-07-2017, 12:19     #39
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Ти си абсолютно луд човече, единственото положително е че ходиш по планината. Потвъждавам си думите - ти си абослютно неадекватен и неподготвен планинар, който преди няколко години не знаеше какво прави горе, единствено заради явно много ти сили и запаси от инат, взе че мина оттук-оттам горе и слезна жив да 'сееш мъдрости'. Никой няма нужда от твоите познания, нямаш и капка уважение към планинарската общност, опита на поколения 'туристи' , направили маршрутите, по които ти сега мислиш че 'геройстваш', към хората, заради които вместо да ходиш с маратонки Ромика и дъждобран ( както всички сме почнали като малки, когато ти си брал тикви по полето явно), имаш достъп до нормална екипировка. Да не говорим за хората, които от 10 години абсолютно безвъзмездно картират и развиват ГПС картите на планините ни, нямаш срама и тях да псуваш и обиждаш. За какво се хабиш да пишеш по форуми като всички са ти криви? Ходи си сам по планината и си търси белята, не може хем да искаш да си част от нещо, хем да псуваш всичко и всички. Нецензурния ти език и начин на говорене пък неизбежно рано или късно ще доведе до среща с гнева на някой по-незъвдържан планинар в някоя хижа, пожелавам ти да е по Пирин, че там македонците най- не си пополюват..
Ти малоумен ли си или да? Като ти казвам, че са крадци значи са крадци и не ми говори за безвъзмездност, че ще ме умориш от смях.Това са фактите. Как ще ги интерпретираш зависи от теб, на 100% факти и нищо друго. Гарантирам ти! И от мен са крали, от мои тракове в пътеписите. На места дето съм си оставял снегоходките да не ги мъкна към върха(Мара Гидик) и съм цъквал мястото тези идиоти са слагали зимни колове в картата та после се налагаше да им пиша на лични да ги махнат. И на Ведрин и на Дидо. Що не ги питаш? От мои познати дето са се забивали в Родопите, загубванията им по места без пътеки са мота мо повторени, доскоро едно минаване през гъстата гора над Тъжа беше сложено като зимна пътека и стоя с години и то защото вместо само колците бяха цъкнали и минаването ми през гората без пътека, наскоро писах на един от тях Антон Дончев и го оправиха......Ти малоумен ли си да не проумееш, че такава карта не се прави самостоятелно от няколко човека, а с помощта на стотици хора и траковете им.................. Да съм казал, че имам против, че са крадци? Не съм, а самоотбелязвам фактите. Картата е супер и ми върши добра работа и затова си казвам майната му, че им лепнат ръцете. Даже като разбрах преди време как се качват в сайта им траковете изчистих всички мои си белязки дето нямат общо със маркировката и ги качих в сайта им, съвсем доброволно за общото благо. Ако не ти харесва не ги ползвай, но колците от Тъжа нагоре към Русалиите и до Юрушка грамада, от вр. Параджика надолу в посока към Калофер, към Тарзановата пътека от Ботев колците, от х.Ехо към Ушите, от заслон Ботев по лятната към Плевен донякъде има двайсетина колци, От Добрила в посока Левски по лятната....и др в Стара планина са от моите тракове, ...............В Рила от Еленино нагоре, преди х.Белмекен...от х. Белмекен към Равни чал...от Маришки чал през Близнаците към Мусала, от Македония към Предел....В Пирин от Кози превал към Мозговишка ....не си ги спомням всичките вече дето са по мои тракове....както казах стотици хора участват в тази карта, ама ти едва ли ще схванеш какво ти говоря, защото от теманета главата ти се е размътила.

Запоследно променено от zcezbpm : 12-07-2017 в 12:49.
Стари 12-07-2017, 13:52     #40
Latemklof
Member

Дата на присъединяване: Jan 2009
Начално

Честно. С тоя език и самомнение и да имах нужда от споделените ти познания, досега да си ме изгонил.
Понякога е полезно да си представиш, че хората, с които говориш, също може да имат опит.

Функции на темата
Display Modes

Правила за писане на мнения
Не можете да публикувате нови теми
Не можете да публикувате отговори
Не можете да прикачате файлове
Не можете да редактирате публикациите си

BB code is включен
емотиконите са включени
[IMG] код е включен
HTML кода е изключен
Прескачане на форум

Всички времена са по Гринуич +2. Времето сега е 16:45.