Кафето на БАССЕС

Върни се   Кафето на БАССЕС > Общи дискусии

Отговор

Функции на темата Display Modes
Стари 18-07-2017, 06:52     #101
zcezbpm
Member

Дата на присъединяване: Dec 2011
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отLatemklof Разгледай мнение
Не е инат да не общуваш с хора, на които общуването не им се отдава.

А по въпроса кого да попитам, в рода си имам хора, дето са го вървели, преди ти да се родиш. Не знам как са се оправили без списък какви салфетки да си носят. Нещата са се променили оттогава. Има една приказка *на Сърдитко Петко празна му торбичката*. аз съм ти предоставил полезно инфо което роднините ти няма как да ти дадат та затова казвам че се инатиш. Иначе вярно може и без това инфо да го направи човек, но дай ми разумна причина защо да не използва нещо което ще му улесни прехода? Няма такава, освен ината.

И да, прав си да се съмняваш - няма да пробвам. Имам си работа, семейство и достатъчно развлечения, че да си хабя свободното време да се доказвам на каракачанките в горичките.
Не е хабене на времето, защото е приятно преживяване макат и чат пат да е голям зора, но времето си е твое и ти си решаваш как да го използваш. Реално всичко което правим е *хабене * на времето защото рано или късно всичко свършва на два метра под земята, така че действията ни на тая земя до едно са незначителни.

Сега, ако искаш ме обяви и мене за обратен, явно това е другото, от което разбираш (Първото не го знам какво е, но определено не е планинарство).
Няма да те обявявам за нищо, защото макар и коментара ти да беше груб, не преминаваш границата като бесните педали бат Асен, Джимито, Стенлито и др.

Между другото, вече знам защо те изхвърлят отвсякъде . Просто световната конспирация е внедрила гейове навсякъде, за да измрат хората от жажда, ако недай си боже решат да подражават на някой с нетипично име.
Това е добър майтап и ако не беше на мой гръб бих се посмял искрено. Само да разясня че не е отвсякъде, а само от планинарския където бесните педали протестърчета и ВЕЧЕ почитатели на *ДА България* направиха политически теми в които се опитаха да изтрият ролята на десетките хиляди загинали руски войници и тяхната роля за Освобождението. Хора които още утре начело с резняците Дидо и Даутов ще сложат феса за едните там лири(турски), а и го правят след кат в партията им има Джасимовци дето наричат Левски циркаджия. Та заради подобни пререкания ги псувах копелетата там и това е основната причина да ме баннат.
Коментара ми е в копираното с удебелен черен шрифт.
zcezbpm Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-07-2017, 06:55     #102
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отkorlitz Разгледай мнение
Що бе, размечта ли се?
хаха. Просто да знам как да го наричам, Джими или Джасим
Стари 18-07-2017, 08:45     #103
batAssen
чичка

Дата на присъединяване: Mar 2012
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отzcezbpm Разгледай мнение
...

Сега разбрах защо "педал" за теб е върховната обида:

Защото се съмняваш в собсвеното си мъжество!

И с основание - деца нямаш и няма да имаш, девствен си, неуспял и неудовлетворен - подсъзнанието ти си знае работата
batAssen Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-07-2017, 08:53     #104
Ники
Екстремен лифтар

Дата на присъединяване: Aug 2004
Изпрати съобщение чрез ICQ на
Начално

Капеле, да не си посмял да триеш. Тая тема има потенциал да надмине оная за Готамата(да се свети името и)
Стари 18-07-2017, 09:19     #105
ToYaGa
Senior Member

Дата на присъединяване: Jan 2013
Начално

Абе в началото беше забавно, ама взе да се изтърква...
ToYaGa Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-07-2017, 09:32     #106
bobber

Дата на присъединяване: Dec 2006
Начално

Очаквах да почнат да се разменят снимки на голи скиори, само по манерки
bobber Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-07-2017, 09:33     #107
Ники
Екстремен лифтар

Начално

Има време. Време има.
Стари 18-07-2017, 09:36     #108
djogobg
Senior Member

Дата на присъединяване: Feb 2009
Начално

Картинката тук ми изглежда като група деца, които с пръчки ръчкат обезумяло куче и то се пени и ръмжи и лае във всички посоки.
zcezbpm, един съвет - замълчи си отсега нататък. Отдавна мина границата, в която изглеждаше жалко. Реших да ти дам възможност с едно конструктивно мнение, да се измъкнеш с малко достойнство с нещо от сорта "добри съвети, за мен работи друго, такъв тип дискусия търсех", но ти продължи да се дърлиш с другите. Отделно от това не изглежда, да си помислил сериозно над съветите ми, защото ги отхвърляш с лека ръка.
Като казваш питай патило, а не старило - на 28 години съм и километрите ми в планина, както и на по-отраканите в този форум са в петцифрени числа, с раница от 5 до 35 килограма на гърба, със ски, колело и пеша и сме имали възможност да сравняваме различна екипировка в разнообразни ситуации.
Останалите и да продължат да ти натискат бутоните няма да изглеждат по по-различен начин от сега - скучаещи, които искат да видят, каква реакция могат да изкарат от теб. Не е красиво, но е занимателно по свой начин. Ако държиш да правиш шоу за всички - продължавай и ти.

P.S. видях мнението ти с определенията за модераторите, което така бързо беше изтрито.

Запоследно променено от djogobg : 18-07-2017 в 09:39.
djogobg Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-07-2017, 10:51     #109
Latemklof
Member

Дата на присъединяване: Jan 2009
Начално

За торбичката не знам, ама главичката явно му е празна. На сърдиткото, дето се почувства недооценен.

Не знам защо реши, че като са ходили преди, сега не ходят. Но добре, мир - няма да ги питам

И да, времето си е мое. То и и пеша от Видин до Ахтопол може да се иде, верно бая зор ще е чат пат, ама времето си е твое ... ако ти хрумне да правиш такъв преход, и за него не ми трябва събрания ти опит. Причината не се нарича "инат", нарича се чистоплътност.
Стари 18-07-2017, 11:56     #110
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отLatemklof Разгледай мнение
За торбичката не знам, ама главичката явно му е празна. На сърдиткото, дето се почувства недооценен.

Не знам защо реши, че като са ходили преди, сега не ходят. Но добре, мир - няма да ги питам

И да, времето си е мое. То и и пеша от Видин до Ахтопол може да се иде, верно бая зор ще е чат пат, ама времето си е твое ... ако ти хрумне да правиш такъв преход, и за него не ми трябва събрания ти опит. Причината не се нарича "инат", нарича се чистоплътност.
Очевидно и ти не разбираш от дума и гледам цитираш онова мекере Дидо. Сега се сетих че си от лизачите за модераторски задници в планинарския и ми се изясниха нещата.
Стари 18-07-2017, 12:05     #111
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отdjogobg Разгледай мнение
Картинката тук ми изглежда като група деца, които с пръчки ръчкат обезумяло куче и то се пени и ръмжи и лае във всички посоки.
zcezbpm, един съвет - замълчи си отсега нататък. Отдавна мина границата, в която изглеждаше жалко. Реших да ти дам възможност с едно конструктивно мнение, да се измъкнеш с малко достойнство с нещо от сорта "добри съвети, за мен работи друго, такъв тип дискусия търсех", но ти продължи да се дърлиш с другите. Отделно от това не изглежда, да си помислил сериозно над съветите ми, защото ги отхвърляш с лека ръка.
Като казваш питай патило, а не старило - на 28 години съм и километрите ми в планина, както и на по-отраканите в този форум са в петцифрени числа, с раница от 5 до 35 килограма на гърба, със ски, колело и пеша и сме имали възможност да сравняваме различна екипировка в разнообразни ситуации.
Останалите и да продължат да ти натискат бутоните няма да изглеждат по по-различен начин от сега - скучаещи, които искат да видят, каква реакция могат да изкарат от теб. Не е красиво, но е занимателно по свой начин. Ако държиш да правиш шоу за всички - продължавай и ти.

P.S. видях мнението ти с определенията за модераторите, което така бързо беше изтрито.
Останах с впечатление че си два пъти по-възрастен.
Мисля че ясно обясних защо съветите ти не са правилни щом става дума за подобен по-скоростен преход и ходения по 18 часа в стегнато темпо при които в края човек не си помни името от зор.
Пак ще опитам да ти обясня, защото темата не е просто Ком Емине а скоростно минаване на маршрута доколкото това е възможно с къщата на гърба. Очевидно не си правил на ден разстояния от 50-60-70км за да знаеш че мазилото помага и затова очевидно не знаеш за какво става дума. Разбираш, че е несериозно да приемам съвет от човек който не е ходил многодневно такива разстояния и който се опитва да ме убеди, че не съм прав.
Очевидно аз знам за какво става дума, а ти не или бъркам? В крайна сметка аз имам опита, а не ти. Къде е логиката да се опитваш да ме обориш, че не съм прав?
Няма да се сърдиш, но щом става дума за такива преходи би трябвало ти да си човекът, който приема съветите. Човек обаче е така устроен че докато сам не си счупи главата, съветите на околните минават покрай ушите му освен ако не съвпадат с неговото мнение как стават нещата. Аз съм си чупил доста пъти главата в преносен смисъл та знам за какво говоря.
Теорията е едно, а практиката друго. Ако някога успееш да го направиш по този начин, за толкова дни и самостоятелно с една торба цимент на гърба тогава ще се съглася че може и с твоята версия за екипировката и по начина който казваш, без мазане, без...., но дотогава приемам че моя начин този по който съм успял е единствения що годе правилен, защото не е плод на предположения, а реален сполучлив опит. Разбира се че не твърдя че всичко е идеално, но не ми се пръскат пари за да го направя така както аз си знам.

п.п. Не съм видял че е изтрит коментара. Мерси! Ще го напиша отново и отново докато копелето си свърши работата.

Запоследно променено от zcezbpm : 18-07-2017 в 12:35.
Стари 18-07-2017, 12:08     #112
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отbatAssen Разгледай мнение
Сега разбрах защо "педал" за теб е върховната обида:

Защото се съмняваш в собсвеното си мъжество!
Питай жена си за мъжеството ми.
Стари 18-07-2017, 12:26     #113
dimitard
Senior Member

Начално

Цитат:
скоростен преход
Това словосъчетание ти предлагам да го извадиш от речника си, просто щото си далече от него По ще ти отива...нещо като "пишман туризъм"
Стари 18-07-2017, 12:41     #114
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отdimitard Разгледай мнение
Това словосъчетание ти предлагам да го извадиш от речника си, просто щото си далече от него По ще ти отива...нещо като "пишман туризъм"
Е, аз винаги съм си признавал че съм пишман турист. Признавам си в тези 11 дена и половина имаше дни дето не си помнех името след 18 часа ходене и няколко пъти бях пред отказване. Темата е тук за други подобни пишман туристи, които са решили да се влачат цели 11 дена по маршрута. Очевидно не знаеш какво е това да ходиш по цял ден с раница на гърба.

Не може всички да сме маратонци като теб. Е, секс маратонци защото знаем че си звездата на турските тираджии и секс маратоните са ежедневие за теб.
Стари 18-07-2017, 12:55     #115
dimitard
Senior Member

Начално

Цитат:
Очевидно не знаеш какво е това да ходиш по цял ден с раница на гърба.
Време е да осъзнаеш, че всички с които се надпсуваш в тоя форум - всичко смислено на тема планина - са го правили много повече от теб, вкл. ходенето с раница и "скоростните" преходи.

Псуването няма да ти помогне, пробвай с терапия - никога не е късно
Стари 18-07-2017, 13:10     #116
Capelle
Pocket Rocket

Дата на присъединяване: Dec 2003
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отНики Разгледай мнение
Капеле, да не си посмял да триеш. Тая тема има потенциал да надмине оная за Готамата(да се свети името и)
Не бих си и помислил да трия. Не съм и изтрил нищо до сега, въпреки че в някои постове се споменава, че нещо си било изтрито. За сметка на това zcezbpm си редактира всяко мнение по няколко пъти - явно много противоречия го разкъсват човека.
Постовете му задължително ще останат - те дават безценна информация за това, какъв е и ако някой случайно не е разбрал ще се ориентира по тях доста бързо що за индивид е той и колко му струват съветите... Какво по-полезно от това
2005/2006 - 42, 2006/2007 - 37, 2007/2008 - 36, 2008/2009 - 33, 2009/2010 - 37, 2010/2011 - 28, 2011/2012 - 38, 2012/2013 - 41, 2013/2014 - 26, 2014/2015 - 22, 2015/2016 - 24, 2016/2017 - 17, 2017/2018 - 20, 2018/2019 - 17, 2019/2020 - 12,
2020-2021 - 22, 2021/2022 - 28
12
Capelle Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-07-2017, 13:32     #117
batAssen
чичка

Дата на присъединяване: Mar 2012
Начално

Цитат:
..
Отдавна е ясно, че си болен. Ето ти малко да почетеш (сигурно и на руски ще го намериш):

Macrocephaly

Цитат:
At one end of the genetic spectrum, duplications of chromosomes have been found to be related to autism and macrocephaly
Бих заложил на Noonan syndrome или Fragile X syndrome

Може да питаш майка си на кого трябва да викаш "татко" - на вуйчо си или на дядо си
batAssen Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-07-2017, 13:32     #118
djogobg
Senior Member

Дата на присъединяване: Feb 2009
Начално

Очевидното не е толкова очевидно. Нямам намерение да водя отчет - подобен на това, което си правил по Ком-Емине, не го имам за тежък преход - правил съм и по-тежки и по-зверски, че и в по-лошо време.
Изглежда просто ти се заяжда, дори и с конструктивната критика. Вече за мен си тъп трол и няма да видиш да отговарям на твое писание.
Както си написал:
"Човек обаче е така устроен че докато сам не си счупи главата, съветите на околните минават покрай ушите му" - с твоя манталитет внимавай да не се държиш на живо така, както се държиш в интернет, защото може някой друг да ти счупи главата.
Стари 18-07-2017, 13:44     #119
zcezbpm
Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отdjogobg Разгледай мнение
Очевидното не е толкова очевидно. Нямам намерение да водя отчет - подобен на това, което си правил по Ком-Емине, не го имам за тежък преход - правил съм и по-тежки и по-зверски, че и в по-лошо време.
Изглежда просто ти се заяжда, дори и с конструктивната критика. Вече за мен си тъп трол и няма да видиш да отговарям на твое писание.
Както си написал:
"Човек обаче е така устроен че докато сам не си счупи главата, съветите на околните минават покрай ушите му" - с твоя манталитет внимавай да не се държиш на живо така, както се държиш в интернет, защото може някой друг да ти счупи главата.
Очевидно си младо келеме което като му набият канчето и почва да циври. Съвсем нормално ти отговорих, но щом искаш по този начин....попаднал си на точния човек Не те знам какво си правил и очевидно не може да проумееш въпреки че сто пъти ти повторих че тук не става за бабешко минаване на Ком Емине и не те знам какви преходи си правил защото това е тайна по строго пазена и от архивите на КГБ. Първо по начина по който разсъждаваш си помислих че си на преклонна възраст и вече мозъка ти не функционира правилно и ходиш по бабешки разходки. Съветите които даде ме убедиха въс второто, за бабешките разходки, сега виждам, че и си още с мляко покрай устата.
Стари 18-07-2017, 13:45     #120
Ники
Екстремен лифтар

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отbatAssen Разгледай мнение
Може да питаш майка си на кого трябва да викаш "татко" - на вуйчо си или на дядо си
Според мен брат му му е чичо.

Функции на темата
Display Modes

Правила за писане на мнения
Не можете да публикувате нови теми
Не можете да публикувате отговори
Не можете да прикачате файлове
Не можете да редактирате публикациите си

BB code is включен
емотиконите са включени
[IMG] код е включен
HTML кода е изключен
Прескачане на форум

Всички времена са по Гринуич +2. Времето сега е 16:43.