![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
|
Member
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() Цитат:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Капеле, да не си посмял да триеш. Тая тема има потенциал да надмине оная за Готамата(да се свети името и)
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2013
|
![]() Абе в началото беше забавно, ама взе да се изтърква...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() Очаквах да почнат да се разменят снимки на голи скиори, само по манерки
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Има време. Време има.
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2009
|
![]() Картинката тук ми изглежда като група деца, които с пръчки ръчкат обезумяло куче и то се пени и ръмжи и лае във всички посоки.
zcezbpm, един съвет - замълчи си отсега нататък. Отдавна мина границата, в която изглеждаше жалко. Реших да ти дам възможност с едно конструктивно мнение, да се измъкнеш с малко достойнство с нещо от сорта "добри съвети, за мен работи друго, такъв тип дискусия търсех", но ти продължи да се дърлиш с другите. Отделно от това не изглежда, да си помислил сериозно над съветите ми, защото ги отхвърляш с лека ръка. Като казваш питай патило, а не старило - на 28 години съм и километрите ми в планина, както и на по-отраканите в този форум са в петцифрени числа, с раница от 5 до 35 килограма на гърба, със ски, колело и пеша и сме имали възможност да сравняваме различна екипировка в разнообразни ситуации. Останалите и да продължат да ти натискат бутоните няма да изглеждат по по-различен начин от сега - скучаещи, които искат да видят, каква реакция могат да изкарат от теб. Не е красиво, но е занимателно по свой начин. Ако държиш да правиш шоу за всички - продължавай и ти. P.S. видях мнението ти с определенията за модераторите, което така бързо беше изтрито.
Warp 9.8 Запоследно променено от djogobg : 18-07-2017 в 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() За торбичката не знам, ама главичката явно му е празна. На сърдиткото, дето се почувства недооценен.
Не знам защо реши, че като са ходили преди, сега не ходят. Но добре, мир - няма да ги питам ![]() И да, времето си е мое. То и и пеша от Видин до Ахтопол може да се иде, верно бая зор ще е чат пат, ама времето си е твое ... ако ти хрумне да правиш такъв преход, и за него не ми трябва събрания ти опит. Причината не се нарича "инат", нарича се чистоплътност.
![]() |
![]() |
|
Member
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Member
|
![]() Цитат:
![]() Мисля че ясно обясних защо съветите ти не са правилни щом става дума за подобен по-скоростен преход и ходения по 18 часа в стегнато темпо при които в края човек не си помни името от зор. Пак ще опитам да ти обясня, защото темата не е просто Ком Емине а скоростно минаване на маршрута доколкото това е възможно с къщата на гърба. Очевидно не си правил на ден разстояния от 50-60-70км за да знаеш че мазилото помага и затова очевидно не знаеш за какво става дума. Разбираш, че е несериозно да приемам съвет от човек който не е ходил многодневно такива разстояния и който се опитва да ме убеди, че не съм прав. ![]() Очевидно аз знам за какво става дума, а ти не или бъркам? В крайна сметка аз имам опита, а не ти. Къде е логиката да се опитваш да ме обориш, че не съм прав? ![]() Няма да се сърдиш, но щом става дума за такива преходи би трябвало ти да си човекът, който приема съветите. Човек обаче е така устроен че докато сам не си счупи главата, съветите на околните минават покрай ушите му освен ако не съвпадат с неговото мнение как стават нещата. ![]() Теорията е едно, а практиката друго. Ако някога успееш да го направиш по този начин, за толкова дни и самостоятелно с една торба цимент на гърба ![]() п.п. Не съм видял че е изтрит коментара. Мерси! Ще го напиша отново и отново докато копелето си свърши работата. Запоследно променено от zcezbpm : 18-07-2017 в 12:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Това словосъчетание ти предлагам да го извадиш от речника си, просто щото си далече от него
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
Member
|
![]() Цитат:
![]() ![]() Не може всички да сме маратонци като теб. Е, секс маратонци защото знаем че си звездата на турските тираджии и секс маратоните са ежедневие за теб. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
Псуването няма да ти помогне, пробвай с терапия - никога не е късно ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
Pocket Rocket
Дата на присъединяване: Dec 2003
|
![]() Цитат:
Постовете му задължително ще останат - те дават безценна информация за това, какъв е и ако някой случайно не е разбрал ще се ориентира по тях доста бързо що за индивид е той и колко му струват съветите... Какво по-полезно от това ![]()
Fuck it Dude, let's go skiing! 2005/2006 - 42, 2006/2007 - 37, 2007/2008 - 36, 2008/2009 - 33, 2009/2010 - 37, 2010/2011 - 28, 2011/2012 - 38, 2012/2013 - 41, 2013/2014 - 26, 2014/2015 - 22, 2015/2016 - 24, 2016/2017 - 17, 2017/2018 - 20, 2018/2019 - 17, 2019/2020 - 12, 2020-2021 - 22, 2021/2022 - 28 12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
![]() Отдавна е ясно, че си болен. Ето ти малко да почетеш (сигурно и на руски ще го намериш):
Macrocephaly Цитат:
Може да питаш майка си на кого трябва да викаш "татко" - на вуйчо си или на дядо си ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2009
|
![]() Очевидното не е толкова очевидно. Нямам намерение да водя отчет - подобен на това, което си правил по Ком-Емине, не го имам за тежък преход - правил съм и по-тежки и по-зверски, че и в по-лошо време.
Изглежда просто ти се заяжда, дори и с конструктивната критика. Вече за мен си тъп трол и няма да видиш да отговарям на твое писание. Както си написал: "Човек обаче е така устроен че докато сам не си счупи главата, съветите на околните минават покрай ушите му" - с твоя манталитет внимавай да не се държиш на живо така, както се държиш в интернет, защото може някой друг да ти счупи главата.
![]() |
![]() |
|
Member
|
![]() Цитат:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |