![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2017
|
![]() Аз съм против и не мисля да ми слагат засега.
От друга страна доктори/не ортопеди/ са ме съветвали да не ми поставят никакви инжикции с колагени и други такива . |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Е ти няма да ги слагаш цяла година. :-)
А щом си против, не слагай. Твое решение. Аз съм слагал и не съм умрял още. ![]()
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Предлагат веднъж годишно или през година и половина. Но явно на всеки е индивидуално и като обобщим е 50/50 да ме облекчи или напротив.
Сподели как са ти поставяли инжекцията на сляпо или с помощни средства? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Веднъж в коляното, държейки крака ми м/у неговите крака за да не мърдам много :-)
И една в рамото. Там си седях мирно и кротко. И да, действа при всички безотказно и безусловно. Веднага. Тоест след 1 ден вече си "нов". Отделно последните проучвания отхвърлят теорията, че кортикостероидите водели до деградиране на ставата. Все пак, ако те вкарат за каквото и да е в болница, първата работа им е да ти сложат система с кортизон. Питай ги що го правят, щом е вредно.
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: May 2011
|
![]() Първо се запознайте със синтетичните хормони и тогава действайте и не без лекарско мнение
http://www.puls.bg/health/inquisitive/news_2525.html http://www.znam.bg/com/action/showBo...52§ionID=5 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Аспирина е по-вреден. ама го дават без рецепта и не съм чул някой да мрънка тука за употребата му.
Стига драми. Всяко лекарство си има плюсове и минуси. Ако имаше само плюсове нямаше да е лекарство, а жива вода от извора на белоногата. Антибиотиците също са много по-вредни, ама не съм чул да ги заклеймяват. Който иска да го боли, да си го боли. Който иска да се лекува, ще приеме и рисковете от лекарствата. Съдба. Ако не - билки, киноа, ряпа...и молитви. Пробвах с молитва, ама рамото не минаваше. Сложи ми доктора 1 ампула Дипрофос и О ЧУДО.. ![]()
![]() |
![]() |
|
Junior Member
|
![]() Ясно според мен тия инжекций трябва да ги правят с наблюдение ама ...
Имах предвид препарати с колагени хиалуронова к-на бла бла Твойта е с кортико стероиди аз нямам болки от възпаление ама да ми разправят дай да ти поставя една инжекция, Много добре ще се почувстваш, а 3 доктори казват НЕдей ?!?! Явно има някаква игра и да не говорим че искат по 500-600, а тя струва 70-80 WTF Засега е ок мога да си поддържам тонуса и с малко прахчета или хапчета. Доколкото си спомням Цитат:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Да. Докато ги пиеш. После пак отначало.
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: May 2017
|
![]() Здравейте, някой може ли да ми препоръча санаториум, мисля че има такъв в Горна Баня, но не успявам да открия кординатите му.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
В Горна баня не осигуряват престоя, поне когато аз се обаждах преди 4 години. За там има дори отзиви за Борислав Чонгов, но.. знае ли човек. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
http://orthomed-bg.com/%D0%BA%D0%BE%...BC%D0%B5%D0%B4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Много благодаря за полезната информация!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Здравейте! Моята случка малко се различава от тези, които са споделяни до сега. Отново става въпрос за коляно.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Junior Member
|
![]() Цитат:
![]() Има един мъж анестезиолог в комплект с една сестра не разбрах че са ми поставили инжекция! Но това беше 2012. Като те отпусне упойката и следващите дни се пие много вода 2-3л/дневно !! Главоболие от това не съм имал, но 2 бутилки от 1.5. Вечер се раздават хапчета за главоболие , но съм пил само 1-2 превантивно има и избор сини, червени .. Запоследно променено от skiale : 28-05-2017 в 21:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Junior Member
|
![]() Цитат:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Apr 2015
|
![]() В интерес на истината анестезиолога в СофияМед ( оперираха ме преди 4 месеца ), така я сложи, че дори не разбрах, какво се случи. А доста хора ми казаха едва ли не, че много боляло и т.н. Важно е първият ден след операцията да не се надигаш и т.н, а само да лежиш и да пиеш много вода за да изкараш упойката. После, сама знаеш рехабилитацията след това е супер важна! Успех!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Аз за това предпочитам пълна упойка. Спиш си, после се събуждаш, ходиш си до кенефа, не се размотаваш с разни катетери и други торби.
До сега 2 операции са ми првили и то все с пълна упойка. Една на носа, че беше станал на буквата Г след едно меле и една друга. А и ахилеса, ама там беше с няква странна упойка в задника. и в слабините и се обезчувстви само единия крак...
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Много ви благодаря за откликването
![]() ![]() ![]() Запоследно променено от allexiya : 29-05-2017 в 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар