![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2010
|
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2013
|
![]() Баси абсурдната новина.... Звучи супер на хартия, но единственото реално приложение сигурно ще бъде за лов на вещици/разчистване на пътя "правилните" мафиоти.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Гъди
|
![]() Аз, мисля така. 2рото искане на протестиращите, (1вото е за промяна на конституцията) е да се забрани бизнеса на всякакви офшорни фирми на територията на България.
Просто и ясно.
![]() ![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() Как е на Лале ? Мисля утре да ходя ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Feb 2012
|
![]() На Лале положението е следното: до 11 е много добре, но след 11 изскачат доста камъчета, оголва се и малко след това големи бабуни (направо острови) , лед, учащи се ... Трябва да се внимава.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() Днес прекрасно време на Витоша. Чак към 16:00ч. се появи вятър.
Иначе на Лале е добре до 12:30, след това става всичко лед. Оферта е да се прави сутрешна половинка. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Да и аз днес бях на Лалето и беше прекрасно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() След 11 става гмеж. Лед и камъни. Подозирам, че ще го затворят скоро.
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Aug 2005
|
![]() Забелязва се нов елемент на пътя за Алеко - огромни табели указващи, че пътят се обработва само с пясък и после други които предупреждават за заледявания и трети, които настоятелно указват да се кара с вериги.
Чиста проба подсигуряване от вида "е нали ви казахме". Лошо няма парк е все пак, но ми се стори най-опасното пътуване догоре - много по-кофти от снежни условия. Няма как да се кара с вериги 16 км паваж, освен от ония с плат, но не вярвам да издържат едно качване. Но за леда си е вярно и наистина трябва да се кара с много повишено внмание. Почти целия път е сух, но на няколко места откровен лед - без пясък. Имаше и ПТП с няколко автомобила точно на такова място - правия участък между Бай Кръстьо и отбивката за Лале. Запоследно променено от ivorpetkov : 04-01-2014 в 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Feb 2013
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
kele6
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2010
|
![]() Резньовете, снимани от Академика на 04.01.2014г. :
![]() Снек немаааа ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Oct 2009
|
![]() Някой да е пробвал вчера или онзи ден нощното Лале?
Ако да- как е? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Crazy and lost
|
![]() Някои безделник за лале утре? Ще ме депресира тежко тая мъгла!
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() Онзи ден - твърдо, с малко хора и се разрови на бабуни. Чист лед имаше от през деня на 2 места, ограден с мрежи, на нощното не се оголи нов. В събота беше значително по-добре с много по-мек сняг.
![]() |
![]() |
наХазматизиран
Дата на присъединяване: Jun 2005
|
![]() днес малко хора - никакво чакане и доста приятна писта до 11ч, след това малко по-заледено, ама нали става дума за ЛЕДЕтоо
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2013
|
![]() Приятно беше днес до обяд, на моменти с прехвърчане на К2
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Абе, добре беше. Ама чух долу един ски учител да подхвърля,че от понеделник щели да затварят за през седмицата. На места вече се виждат основни камъни.
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Днес все едно в пудра се караше. Много яко. Размекна се, никакви хора, няма лед....направо не знам. Август и това няма.
![]()
![]() |
Tags |
децка градина, витоша, караница, ски, сняг, условия |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|