![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Явно ще трябва да ти снимам трудовата ми книжка иначе няма да се разберем. Явно и опашките ще трябва да снимаме.
Иначе да, разбирам те какво се опитваш да ми обясниш. Пробема е, че ти не разбираш какво аз искам да ти обясня.
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() https://www.facebook.com/toma.belev/...07279292993500
още малко документи и въпроси по темата. Колкото повече лъжат, толкова повече се оплитат..
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Мъхъм. Екологичния гуру. Все едно да чета писания на Делян Пеевски, колко е яко да се пазарува от лафка. Плоско.
Кажете, какво търси оня мангал в ляво на плата на протеста ВИ?
![]() |
![]() |
СНЕГОЛАЗ
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() Какво против имаш хората СПОНТАННО да излАзАт на слънце ?
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2009
|
![]() Не зная какво "плоско" виждаш в едни много логични и резонни въпроси. А за "мангала", извинявай, че ще ти отговоря с въпрос, ама какъв е проблема ЧОВЕКЪТ да е там? И аз съм член на УС на две сдружения, в едното даже съм на платена длъжност, има проблем да съм на този протест ли? Всеки, който е против всички безобразия, замислени за планините ни, има право да е на този и всеки друг протест по темата, независимо от партийна и друга принадлежност. Останалото е... плоско.
Запоследно променено от Dora : 13-11-2015 в 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2006
|
![]() Същото каквото прави единствения бял на протеста за втора кабина на Банско, Ники
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Señor Member
|
![]() Цитат:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Що не пробват с кастрация?
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() много пъти съм се чудил глупав ли си, или просто ти е мнгоо скучно на работа и се чудиш как да си запълниш деня с тролене по форумите.. продължавам да не знам...
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Кво искаш бре? Нали еколозите и природолюбителите кастрирате уличните кучета за да не се множат и така щели да изчезнат от улиците? И сега си е бизнес за милиони.Вместо да си ми благодарен, че те отварям на далавера, той ме кълне.
Митко, приятелски съвет. Намери си жена. Моля те.
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() steppenwolf, sugarfactory...и други хора, които се вълнувате от темата (изключвам Ники защото той много добре знае за какво говорим), но явно не сте добре запознати - едно уточнение....
Този спор не е между две групи хора - цековисти и еколози, ами между четири групи. Крайните еколози и хората които искат брутално застрояване са първите две и са прекалено малки групи така или иначе, оставям ги настрана. Те са ясни и не са чак толкова интересни. Другите две: първата от хора, които изобщо не са крайни еколози, искат да имаме ски спорт, но искат да има баланс с опазването на природата и развитието да става според законите на държавата. Направили са си труда да се информират и не, не искат, някой да прави частни курорти с държавни пари, с офшорки, с неспазване на закони, с манипулации, рушвети, световни купи с държавно финансиране, заграбване на държавна собственост, монопол върху ски училища, превръщане на цели планини и градове в обект на елементарни далавери с имоти и прочие. Пример - защо никой не реве за новите просеки и лифтове на Боровец? Ами защото няма за какво да се реве, когато нещо е в рамките на разумното. Втората група е от хора, които или средностатистичеки не са наясно всъщност какво се случва, или смятат, че живота е прекалено кратък и дори и мафията да прави курорти, нарушения и безобразия е по-добре да има ски, отколкото да няма ски (Ники). Тази група сте вие. Към вас е насочена елементарната пропаганда от тип - "а вие що биете негрите" срещу предната група и очевидно ви действа доста добре - точно както е предвидена. Пример - всеки незапознат с материята софиянец - първи въпрос - "Ти искаш ли да има ски на Витоша?"-"Да, немога да разбера защо няма и какви са тия еколози". Втори въпрос -"А навит ли си да има ски на Витоша чрез офшорки, нарувашане на закони и с държавни пари в частни джобове?"-"Ъъъъ, мии то така ли става?" Та сами си изберете в коя групата сте, ама да ми се правите кой колко ходи по планини е леко смешно. Щото на втория ред на протеста се вижда Боян Петров и само той е ходил на планина, колкото вие и децата ви на куп никога няма да отидете.... Толкоз от мене.
![]() |
![]() |
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() ![]() ![]() И да споделя ето този бисер на медийната помия, в която Блъсков обяснява на Боян Петров какво е гора и къде е сечено на Витоша ![]() http://btvnovinite.bg/article/bulgar...i-fidanki.html ,оказва се че има и по-отвратителни типове от Филип Цанов, работещи по темата.
"Shut the fuck up Donny" 38 21/22-97*!*;20/21-70; 19/20-45(fkccorona);18/19-66;17/18-68;16/17-54;15/16- 42; 14/15-50;13/14-44+15;12/13-38;11/12-47*!;10/11-45;09/10-44 Запоследно променено от Mitko : 13-11-2015 в 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2011
|
![]() Цитат:
Димитър, да факт е че не съм на дълбоко запознат с всички детайли по темата и никога не съм го твърдял, но като цяло последните няколко години като че ми се изяснява картинката...мерси все пак за уточнението с групите и под групите ![]() Относно групите, не знам какъв трябва да си, за да искаш и да се кефиш на това което си изброил - "някой да прави частни курорти с държавни пари, с офшорки, с неспазване на закони, с манипулации, рушвети, световни купи с държавно финансиране, заграбване на държавна собственост, монопол върху ски училища, превръщане на цели планини и градове в обект на елементарни далавери с имоти и прочие" ![]() Проблема според мен е, че когато каквото и да стане по тази тема най-много се чуват гласовете на тия крайните екологични камикадзета, поне тва което аз виждам и чувам по медии, фб и тн, макар и да си написал, че не са чак толкова интересни. Иначе евала на тези, "които изобщо не са крайни еколози, искат да имаме ски спорт, но искат да има баланс с опазването на природата и развитието да става според законите на държавата". Слагам себе си в тази група, както се надявам че са и 90% от хората, които пишат, четат и тн в този форум...повече или по-малко запознати с материята мисля че това няма чак такова значение. Та така, айде със здраве и да вали скоро, че изтъркахме клавиатурите вместо да караме ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2007
|
![]() Цитат:
Има и други спорни въпроси - дали да се направи суперкурорт Паничище на Рилските езера, дали Банско и Безбог да станат един мегакурорт... Повечето хора в този форум сме против тези неща - надявам се не влизаме в графата "крайни екологични камикадзета"? Та съм любопитен какви са тези крайно-екологични становища които те възмущават? Запоследно променено от geleto : 15-11-2015 в 08:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() Цитат:
Не съм чул никъде да се обсъждат трасета на лифтове, камо ли подмяна на съоръжения. Сигурно ги пише някъде, не не влизат в новините, защото не са сензация. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
"чакаме се долу"
Дата на присъединяване: Mar 2010
|
![]() Решението според мен е Витоша Ски да се стопанисва от общината. Аз се научих да карам ски и да обичам планината горе, още като дете. Ако научим нашите деца на същото, Витоша ще се развива в правилната посока.
В момента не виждам това как се случва с опитите за монополизиране на услугите, с безумните изземвания на карти ако си учиш децата сам и тн. Да, аз имам проблем ски спорта над София да зависи от безработен кипърец, който всъщност е само пионка и черешката в тази нечистоплътна инвестиция. Не знам в коя група попадам, и честно казано не ме интересува. Интересува ме моите деца да карат ски и да заобичат планината. Докато се цепят групите и се поставят една с/у друга кервана си върви. Инвеститора имаше достатъчно време да демонстрира 'как ги вижда нещата'. Аз не съм доволен. Преди известно време се заговори за анулиране на договора и пак някак бързо се премести фокуса в други посоки. Разделяй и владей. Онзи ден четох че родните ни шахматисти пропускат Европейското поради липса на финансиране. Нищо де, за сметка на това ще си гледам бансчо фис по телевизора и ще си карам колелото по уникалните нови чакълени пътеки на Витоша. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
наХазматизиран
Дата на присъединяване: Jun 2005
|
![]() захарна_фабрика, кое не разбра от това, че повечето тук, нямаме против да се реконструират и поддържат работещи старите традиционни съоръжения на витоша, които концесионерът отеба преди години по собствени съображения и интереси ... какъв фейсбук и каква бг-мама намесваш тука
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() |
|