![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jun 2004
|
![]() Не че е по темата, ама днес бяхме на Мальовица.
Там положението, според мен е трагично, въпреки многото пудра. Проблемът е в тоталната липса на основа, в районите около влековете. На всеки завой удряш или камък или дънер. Пробвахме и просеката. Трагедия, чак мислех да си слезна пеша. Счите на г*з. Та така, добре че успяхме да си продадем картите! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2007
|
![]() Преди малко се върнах от Боровец. Та като цяло днес беше прекрасен ден за каране слънце пи4е, не духаще само проблема беше, че нямах крака да се кача до Маркуджика поради простата причина, че в събота и неделя се разцепих от каране. Много пъдра, през целия ден вали, макар че в неделя имаше яко мъгла до обяд както разбрах, но пък имаше много познати и приятели. Мусаленската пътека беше на обяд прекрасна( нищо общо от събота),понеже излезе един проблем и трябваше да слезем.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Вчера на опашката на кабината един ме пита-Верно ли не са обработили пистите? Аз-Вярно е. Нищо не е пипано. И той си грабна ските и си замина
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Хааха де да бяха всички така. Ебати пича. Кам колко слезнахте вчера от Маркудкика? От каде?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Екстремен лифтар
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Ние в общи линии прелетяхме през камъните, но определено имаше. На S7-цата бая деруги и натворих. Но е кеф
![]()
![]() |
![]() |
Дебил; или що е то сняг?
|
![]() Тази събота (10.01.) ще ходя на Боровец да покарам и аз най-накрая. Ако има някой, който ще е там по това време, нека прати едно ЛС.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Crazy and lost
|
![]() Много моля ако някои все пак няма да работи в събота и има еднично място за мен до боровец да сигнализира, защото много мразя да страдам по маршрутките натам
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
лавинобутащ тревошмъркач
|
![]() Някой ако е карал на боровец днес или вчера да дава рипорт, мооооля
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
конан от бъдещето
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() Привет от мен, отново
![]() Днес брат ми е бил горе и казач че надолу снега бил тежичък, но на маркуджика било перфектно! Тази вечер го дават лек сняг, утре облачно, а неделя слънчице!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ski driftar
|
![]() утре сме на оран значи
![]()
![]() |
![]() |
kele6
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() Оран силно казано , горе е твърдоч и съвсеем малко навято
![]() Иначе днес насрешната паницата на М3 докато се пусках горе, така ме изчеластри че ми направи маската на сол и ми счупи носа през нея - бах ти каръка ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
джуниър мембър
|
![]() Ти ли беше със жълтия скреч? На мен за малко да ми счупи маската - сега ми е леко синя скулата, защото спряха и пуснаха влека много рязко и колчето на паницата ме удари
![]() Иначе беше перфектно по пистите, а извън тях нямаше нищо интересно както беше миналата седмица... всичко е издухано някъде. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2008
|
![]() и аз днис карах на тройката и извън пистата снега беше чудесен, въобще не беше твърд-още малко сняг и клекчетата ще се покрият.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ski driftar
|
![]() че там къде беше пекло слънце снежеца беше бонбон бре просто много се изора накрая НАВСЯКЪДЕ!!! Към хижа Мусала ква скаличка се е оформила!!! дробчета сервира на всеки
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Покарах цял луикенд на Боро. Какво да ви кажа, за Витоша не знам, но положението там е много лошо.
Маркуджик 2 се беше пооголил и то тази писта по-откъм единицата. Те нали са две там... Тройката беше добре. За Мусаленска трябва да се забрави, пусках до долу и... абе... пропуснете! Ястребец 1 и него го отпишете, двойката и тройката бяха екстра. Там машините си хвърлят и оголени участъци няма. Под оголен участък имам в предвид да се изровят много камъни и снега да си е кафяв. Иначе леда си е в прилични количества, но се кара. ![]() Честито на слизалите по Ястребец 1 и то до долу ![]() И ходете да карате докато има нещо, че нищо хубаво не се очертава в краткосрочен план план.
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Nov 2008
|
![]() Неделя - 18.01 един прекрасен ден на Боровец
Вижте Ски оръдията работят на макс Ястребец 2 и 3 ![]() ![]() Времето прекрасно, въздуха е кристален ![]() Мусала може да се пипне с ръка ![]() ![]() Който иска да кара на хубави писти , да не чака на опашки да не си прави дребнави сметки за полудневни карти , а да е на пистат в 8 и 30 сутринта. Паркинга е празен, на лифта има само пет , десет човека и пистите обработени и след два часа си направо разглобен от каране и може се насладиш почивайки си и на планината. Значи карах първо на Ястрбец 2 , пробвах и на 3 но не ми хареса имаше дребни камъчета. Преди 12 се качих на маркуджиците Изгледа супер , но на 2 няма сняг , новия лифт правен недоправен - много е бавен Най - добре беше на лавината и след това на 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ski driftar
|
![]() не е ли натурално не го признавам. Нещо ми къса мускулни влакна тва леденото
![]() ![]()
![]() |
Tags |
боровец, ски, сняг, условия |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|