![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2011
|
![]() Положението днеска там какво е било?
За утре някой желаещ с превозно средство? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2010
|
![]() Aз се чудя още за утре.Гледам сега върти лифта.
![]() |
![]() |
Pocket Rocket
Дата на присъединяване: Dec 2003
|
![]() Мнооого приятен ден днес. Скрита пудричка в горите, блага кора по откритите и напечени от слънцето места и много добра компания
![]() Улеите не ги карахме - не видяхме и голям смисъл при тоя кеф по горите... Летеше се навсякъде, където може и не може... ![]() Мазно, към Скакавица: Както казах летеше се.. Д-р Максо: Коцаев: Баджо: Максо не се спира, а аз прее.авам снимката ![]() Баджо нещо джибва ![]() Разчертания покрив на хижата
Fuck it Dude, let's go skiing! 2005/2006 - 42, 2006/2007 - 37, 2007/2008 - 36, 2008/2009 - 33, 2009/2010 - 37, 2010/2011 - 28, 2011/2012 - 38, 2012/2013 - 41, 2013/2014 - 26, 2014/2015 - 22, 2015/2016 - 24, 2016/2017 - 17, 2017/2018 - 20, 2018/2019 - 17, 2019/2020 - 12, 2020-2021 - 22, 2021/2022 - 28 12 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2009
|
![]() Да хвърля малко инфо...
Вчера (събота) беше добър ден. ![]() Улеите - тотален бетон сутринта и доста приятни следобед. Честно казано приятни следобед бяха 3-ти и 4-ти. 0-та и 1-ви си останаха доста бетонирани - направих ебати краката. ![]() Топло, тихо и мъгливо. Общо взето се дебнехме с мъглата - черпеше ни 2 минути видимост и ако си на правилното място в правилния момент - играеш... иначе... гасят осветлението и трябва да включиш GPS-a ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2006
|
![]() Лифта бачкаше ли през седмицата(имам предвид утре ВТОРНИК)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2007
|
![]() по принцип бачка, но за влечката не е сигурно
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2006
|
![]() То БЕЗ влека ще е безинтересно,благодаря за отговора все пак ,ако някой знае със сигурност ще съм му благодарен ако сподели...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2007
|
![]() В горите всичко е разорано, но ако човек се поразходи в района - може да се намери много приятен сняг. На някои места хубавия сняг рязко и изненадващо преминава в кора.
![]() ![]() http://www.facebook.com/media/set/?s...1460.554552925 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
![]() Днес от хижата надолу беше МНОГО топло (11C на паркинга)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Mar 2004
|
![]() Някой да знае дали още работят лифта и влека? Или телефон на който да се попита?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Лифта ДА ... Влека НЕ ... лифта ще си бачка с пълна сила поне през почивните дни, а влека за следващия сезон
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Oct 2011
|
![]() Дали става за каране на кайт на езерата? Вчера се качихме пеш под лифта до хижата, но на жена ми не и стигнаха силите да идем до горе и така и не видях.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Oct 2011
|
![]() Благодаря. Мисля да закрия сезона утре.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Feb 2011
|
![]() Ето малко днешна информация за езерата:
При долната станция на лифта имаше 5см нов сняг. Горе при хижата 10см. По-нагоре не сме се качвали, защото нямаше видимост. Два пъти пуснахме пистата-просека, която става. Отдолу е твърдо. За гори още не може да се говори. По откритите площи, където не е духало има достатъчно сняг(стига да не се крият камъни отдолу) Лифта не работи, трябвало да минава някаква инспекция - и без това е грехота да се ползва този лифт. В хижата върви някакъв освежителен ремонт. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() Попът на освещаването му е опростил греховете на лифта, така че няма страшно
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Някой, който да е бил скоро на езерата, може ли да сподели какво е положението? Как е снега за разходка? Без снегоходки до къде ще става?
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() не лично, а от втора ръка, и с около седмица давност, но пък подробно:
http://pss.bg/forum/index.php/topic,12913.0.html имай предвид, че горе може да се смени от днес за утре времето и съответно снега според това дали и какъв вятър е духнал
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Ето малко актуално инфо от вчера: сняг няма много, макс 50см идиялен за ходене без снегоходки. Копахме един тест на склона под Сълзата(СЗ). Най-отгоре има 2-3см много твърда дъска, която се хлъзга при не много силно побутване на отрязаната колона сняг отзад. Малко над земята, на около 5см има твърд слой около 2см от едри кристали. При тест с лопатка по него се плъзна дъска на 2ри удар от рамо. Между тия два слоя снега е хомогенен и не много твърд(влиза пръст, юмрук не пробвах).
Времето беше слънчево и топло без почти никакъв вятър. Най-интересното беше, че в гората към х. Скакавица имаше около 5см пръхкав сняг върхо солидна твърда основа и за каране би било екстра. Някакви пичове пуснаха първи улей и не изглеждаше зле, но според мен в гората е по-добре в момента. Айде весело посрещане на новата година и много сняг да има.
![]() |
![]() |
Тъп бордист
Дата на присъединяване: Oct 2004
|
![]() За много години на всички, бих вметнал и аз някой неща тъй като повисях там. Дълго време подценявах района и смятах, че няма достатъчно каране там , но съм грешал. Може да няма улей по километър денивелация, но ако човек е креативен може за кратко време да направи много добри завой. Малкото нов сняг се задържа учудващо дълго а основата е меко казано бетон, положението горе много напомня витоша особено по високото - обдухани ребра, лед приличащ на пудра и пудра приличаща на лед. Кара се яко нащтрек, ако не искате като мен с крайни усилия да задържате кант на място където сте си мислели, че ще вдигнете бяло облаче. Улейте, 2-3ти са се изсипвали в близкото минало, но следите приличат на големи езици повече от колкото на снежни дъски, в момента всичко е караемо, има много непипнати места с много хубав сняг, имайте едно на ум за предиобедните часове когато Слънцето е най-силно на въпросния терен. Не се колебайте ами използвайте антициклона и инверсията, не стойте под мъглата с грешната идея че няма сняг, чакам да ми пратят някви снимки днес, да ви постна.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|