![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2012
|
![]() Въпросите и коментарите от студиото са не особено интелигентни, както обикновено.
Иначе - това, че са живи си е късмет отвсякъде, дано се възстановят бързо. Тримата са едни от най - сериозните по-млади хора в българския алпинизъм, а и като характер са много точни. Пък какво е можело - смятам коментарите за излишни, откакто нещата отидат на лошо е винаги лесно да се дава ъкъл какво е трябвало да се направи. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() Написах го и в другата тема, ще го напиша и тук. Огромни са. Не заради това какви катерачи са, с какви амбиции и идеи са или колко са добри, а заради смелостта и откровенноста да направят трезва оценка на това, което се е случило и да я споделят с другите!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2011
|
![]() Сформира се някаква организация да помогнем на Дамян (най-пострадалия) да си плати операциите. Фейсбук страничка с информация по темата: http://www.facebook.com/DaPomognemNaPriatel
Какво ще кажете да спретнем скромна касичка в 1516 другия вторник и да сберем някакви парички? Ако има желаещи да метнат по някой лев, но липсват желаещи да администрират касичката кажете да дойда, че обикновено не ги посещавам тези сбирки ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Oct 2011
|
![]() Някой ходил ли е на езерата днес? Как е снега лифтовете работят ли?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Маллииии още ме е яд за днес сутринта
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
.
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() Днес беше схемата "всичко не работи". Горе ветреца - между 10 и 20 м/с. Направихме по няколко панти и толкова.
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2012
|
![]() Цитат:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() При мен тоз вариант беше невъзможен, щото от компанията бях единствения с панти
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Jan 2013
|
![]() В събота лифтът не тръгна цял ден, но по някое време с моторни шейни започнаха да бръмчат. Иначе нищо не беше обработено, имаше педя-две пудра, в гората и повече, над гората издухано/навято, 20-на скиори и бордисти дали имаше цял ден
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Някой има ли информация утре дали ще работи лифта..
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tan Sao
|
![]() работят ли лифта и влека? как е положението?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ski Bum
|
![]() Е. вчера работеха, днес не знам. Звъниш и питаш, защото там е ден за ден работата.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() СнегО към Скакавица - 10/10
![]() от Скакавица надолу - в гората нямаше много за съжаление, та внимателно, че е каменисто. За нови ски не е много яко, при все че с 1-2 много плитки деруги се отървах ![]()
![]() |
![]() |
Tan Sao
|
![]() Благодаря за отговорите! Мисля към сряда да се метна в тази посока
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
armoured mothafucka
|
![]() Само да спомена, че днеска бях най-големия пантаджия на езерата - 30 минути от вратата на хижата до камината, с минаване през 4ти
![]() Това настрана, към 5 вече улеите бяха много приятни, имаше 5-10 мек сняг, и вече бетонът отдолу не се усещаше. Очаквах новият сняг да се свлича върху отвятата основа, но беше хванал добре. В момента продължава да вали, захладня и вятъра намаля доста и се обърна от запад. Ако има мераклии за улеи утре и други ден ще се радвам да покараме, аз ще съм на хижата до вторник. Това ми е телефона - 0887 44 62 62 Поздрави |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
kele6
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() del.
Запоследно променено от vafi : 05-08-2014 в 10:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2007
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
armoured mothafucka
|
![]() Геле, жестоки матр'яли
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
armoured mothafucka
|
![]() Днес се помъчих да изкопая колонен тест в началото на 4ти, малко над най-стръмната част на навявката. Снощи валежът започна със суграшица, която днес беше заровена под 25-40 см доста плътна дъска (1 пръст). Дъската се отцепваше, докато изолирам колоната, така че не можах да направя читав тест. Днес продължи да духа и да навява в улеите, така че при следващо каране трябва да се копае по-надълбоко.
За сметка на това надолу пистата беше адски приятна - загладена и с 5-10см плътен, но мазен сняг ![]() Другият извод е, че без трион или корда не си е работа - копаеш 3 пъти повече и накрая теста отива фира... |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|