![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2011
|
![]() Не мисля, но стопчето със ски може и да провърви, особено уикендите когато има повече трафик. Иначе и с пантите за час-два максимум би трябвало да стигнете. Ако съвсем я закъсате преди имаше един агент Динко дето извозваше за 15-20 лв, последния път като съм му звънял (преди 3 години примерно) телефона му беше 0888440705, може да пробваш дали важи още офертата и каква е цената (ако не е това телефона разпитай в Добринище кой вози нагоре, ще знаят) ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2013
|
![]() аз в петък си тръгнах от там и положението не беше най доброто. сутринта за малко да се откажа щото пистата беше кокал ама след 2 спускания омекна.Гората като бобслей навсякъде минато и станало лед а където не бе минато ските като подводници в северно море не могат да пропукат леда отгоре
![]() ![]() ![]() За транспорт от Добринище до х.Гоце Делчев и ние питахме, но няма.Домакина на къщата каза че има опция да ни закара ако сме 6 човека по 5-6 лв и че имало някой дето качва за 15-20 лв но не разбрах кой къде и как щото си ходихме с колите. дано да съм бил полезен |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ski driftar
|
![]() чак така ли бре
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Тенкю за инфо-то. Явно ше си пердаша с колата все пак, за да не увисна с транспорта. Обречен съм да бъда в раьона през викенда, така че каквото сабя покаже
![]() И ако някой се реши да налазва в раьона да свирка за компания... може и някво пантене да измислим. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
ski driftar
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
ski driftar
|
![]() Dump отново
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() В Събота на Безбог имаше повече хора, отколкото някога съм предполагал, че мога да видя там. 20-25-30 минути чакане на долна станция, 15-20 на междинка. Коли стотици метри надолу по пътя.
В електронната игра до сега не бях влизал толкова на ляво и всичко беше разпопарено до последно. Дерето в дясно аналогична история, 2 часа и нещо зачукване, щото сме много отворени и ще търсим некарано, каквото нямаше. Някой друг вече се беше зачуквал там преди нас... Иначе преваляваше епизодично сняг/суграшица.
![]() |
![]() |
наХазматизиран
Дата на присъединяване: Jun 2005
|
![]() В неделя пък върха и обидимски склон бяха великолепни, като изключим първата третина от вр. Безбог надолу беше кофти мъгла
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Apr 2007
|
![]() Цитат:
![]() Явно си се качил късно. До 9- 9.30 нямаше нито коли на паркинга, нито навалица на лифта. После може и да се е натрупал народ. На върха до обед беше перфектно, познати, които спяха в хижата успяха и по две качвания да направят. В гората имаше мноого каране, явно не знаеш къде. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() Ами за мен си беше драма - към 11 бяхме долу и вече единствените места за паркиране бяха надолу, край пътя. От паркинга направо връщаха.
В гората не знам съвсем къде, факт. Но е и факт, че тая гора така разкостена не я бях виждал...
![]() |
![]() |
||
Pray For Snow
|
![]() Цитат:
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
|
Señor Member
|
![]() Цитат:
![]() Ако искате пирински гори без следи, хващайте баирите далеч от лифтовете, гарантирано ще намерите ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() ![]() А аз другото- ако говориш за склоновете в скиорско дясно, там и от лифта можеш, по гънките на релефа да се ориентираш докъде можеш да караш без да се зачукаш |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
kele6
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
![]() Истината е че вчера си имаше места където никой не беше минавал, снега беше супер в горната част, надолу следобед омекна, но това не развали впечатлението от този прекрасен ден
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Шугав
Дата на присъединяване: Jun 2006
|
![]() Абе покарахме с hwarang факт е, че в Петъка ни беше първото каране там и като видяхме близките гори така разпопарени направо не ми се вярваше защо направихме резервация в хижата а не отидохме някъде другаде. Но факт трябваше ни малко време да се освестим и да направим добри карания скиорско дясно от лифта. В Събота сутрин времето беше супер и направихме по едно спускане от Безбог по най-левия улей, като цяло доволно, но отидохме с нагласата за по малко попара, която беше неизбежна при наличието на толкова много "прасета" в хижата за една седмица.
Някак е са ми стана тъпо, щото се оказва, че имало много хора от форума, а с никой не сме си казали едно "Здрасти, кво става" примерно и се чувствам като форумна мишка! Едит: Не искам да оспамваме темата с глупости, имаше си тема за това..... Просто го вметнах и ми стана мишченско някакво.
Запоследно променено от Maneco : 18-02-2013 в 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
ski driftar
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() Та... гори много, нормално е да не засечеш всички, които са били там. А да- баси сноубордистите, кога ще се научат да не вървят в скиорската следа ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Те според мен не се сещат, че това представлява проблем за следващите които ползват тази следа, а освен това в нашата следа пак се затъва понякога дори и със снегоходки..
Като минат на сплитборд ще разберат къде е проблема ![]() Запоследно променено от Flipshot : 18-02-2013 в 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Миналата седмица водих спор с 3-ца такива - не само не се сещаха, ами след като им обясних, ми отговориха, че не им пука и "утре" следите им нямало да личат....
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Jun 2004
|
![]() Цитат:
![]() А иначе, в петък крайно левите гори не бяха пипнати. Цял ден си ги разчертавахме систематично и до последно само ние си карахме из тях. Към Обидимската долина пък никой не отиде. Maneco няма що да ти е тъпо, нормално е като не се познаваме лично, да не се гоним по лифтовете за да си раздуваме. ![]()
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|