Кафето на БАССЕС

Върни се   Кафето на БАССЕС > Ски терени и условия

Отговор

Функции на темата Display Modes
Стари 04-02-2013, 23:16     #181
kodido
Junior Member

Дата на присъединяване: Jan 2011
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отSixKillerVR6 Разгледай мнение
Евала за снимките Много радват
Я да попитам по-запознатите има ли обществен транспорт от Добринище до х.Гоце Делчев?
Не мисля, но стопчето със ски може и да провърви, особено уикендите когато има повече трафик. Иначе и с пантите за час-два максимум би трябвало да стигнете. Ако съвсем я закъсате преди имаше един агент Динко дето извозваше за 15-20 лв, последния път като съм му звънял (преди 3 години примерно) телефона му беше 0888440705, може да пробваш дали важи още офертата и каква е цената (ако не е това телефона разпитай в Добринище кой вози нагоре, ще знаят) ...
kodido Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 05-02-2013, 15:57     #182
SteAlam
Junior Member

Дата на присъединяване: Jan 2013
Начално

аз в петък си тръгнах от там и положението не беше най доброто. сутринта за малко да се откажа щото пистата беше кокал ама след 2 спускания омекна.Гората като бобслей навсякъде минато и станало лед а където не бе минато ските като подводници в северно море не могат да пропукат леда отгоре следобяд над междинка нямаше кора но снега бе мокър и тежък. Като за последно решихме да се спуснем повече в дясно(скиорско) и се пречуках 3 пъти заради кората образувала се предните дни слънце-студ(или просто толкова си мога). Под междинка имаше оголени участъци. Май си трябва едни 60 санта като предната събота или поне 30-ка за да стане весело . Малко не съм актуален но все пак...
За транспорт от Добринище до х.Гоце Делчев и ние питахме, но няма.Домакина на къщата каза че има опция да ни закара ако сме 6 човека по 5-6 лв и че имало някой дето качва за 15-20 лв но не разбрах кой къде и как щото си ходихме с колите. дано да съм бил полезен
SteAlam Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 05-02-2013, 21:23     #183
Kenshin
ski driftar

Дата на присъединяване: Apr 2008
Изпрати съобщение чрез skype; на Kenshin
Начално

чак така ли бре
Стари 05-02-2013, 22:00     #184
SixKillerVR6
Senior Member

Дата на присъединяване: Dec 2010
Изпрати съобщение чрез skype; на SixKillerVR6
Начално

Тенкю за инфо-то. Явно ше си пердаша с колата все пак, за да не увисна с транспорта. Обречен съм да бъда в раьона през викенда, така че каквото сабя покаже Надявам се да трупне малко преди събота, ако ли не в неделята ще се примиря с БансЧо колкото и да не ми се иска.
И ако някой се реши да налазва в раьона да свирка за компания... може и някво пантене да измислим.
SixKillerVR6 Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 06-02-2013, 21:49     #185
Kenshin
ski driftar

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отSixKillerVR6 Разгледай мнение
Тенкю за инфо-то. Явно ше си пердаша с колата все пак, за да не увисна с транспорта. Обречен съм да бъда в раьона през викенда, така че каквото сабя покаже Надявам се да трупне малко преди събота, ако ли не в неделята ще се примиря с БансЧо колкото и да не ми се иска.
И ако някой се реши да налазва в раьона да свирка за компания... може и някво пантене да измислим.
Пантене на дали ама събота и неделя съм там!
Стари 10-02-2013, 07:58     #186
Kenshin
ski driftar

Начално

Dump отново
Стари 18-02-2013, 09:46     #187
moridinbg
CEO of Shred

Дата на присъединяване: Feb 2010
Изпрати съобщение чрез skype; на moridinbg
Начално

В Събота на Безбог имаше повече хора, отколкото някога съм предполагал, че мога да видя там. 20-25-30 минути чакане на долна станция, 15-20 на междинка. Коли стотици метри надолу по пътя.
В електронната игра до сега не бях влизал толкова на ляво и всичко беше разпопарено до последно. Дерето в дясно аналогична история, 2 часа и нещо зачукване, щото сме много отворени и ще търсим некарано, каквото нямаше. Някой друг вече се беше зачуквал там преди нас...

Иначе преваляваше епизодично сняг/суграшица.
Стари 18-02-2013, 10:05     #188
mi11er
наХазматизиран

Дата на присъединяване: Jun 2005
Начално

В неделя пък върха и обидимски склон бяха великолепни, като изключим първата третина от вр. Безбог надолу беше кофти мъгла
mi11er Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-02-2013, 10:11     #189
Patzo
Senior Member

Дата на присъединяване: Apr 2007
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отmoridinbg Разгледай мнение
В Събота на Безбог имаше повече хора, отколкото някога съм предполагал, че мога да видя там. 20-25-30 минути чакане на долна станция, 15-20 на междинка. Коли стотици метри надолу по пътя.
В електронната игра до сега не бях влизал толкова на ляво и всичко беше разпопарено до последно. Дерето в дясно аналогична история, 2 часа и нещо зачукване, щото сме много отворени и ще търсим некарано, каквото нямаше. Някой друг вече се беше зачуквал там преди нас...

Ебаси драмата описа
Явно си се качил късно. До 9- 9.30 нямаше нито коли на паркинга, нито навалица на лифта. После може и да се е натрупал народ. На върха до обед беше перфектно, познати, които спяха в хижата успяха и по две качвания да направят.
В гората имаше мноого каране, явно не знаеш къде. Там където беше разпопарено, снегът не беше тежък, нито с кора, така че аз драма не видах- напротив- беше готино и двата дни се кефихме много в гората.
Patzo Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-02-2013, 10:18     #190
moridinbg
CEO of Shred

Дата на присъединяване: Feb 2010
Изпрати съобщение чрез skype; на moridinbg
Начално

Ами за мен си беше драма - към 11 бяхме долу и вече единствените места за паркиране бяха надолу, край пътя. От паркинга направо връщаха.
В гората не знам съвсем къде, факт. Но е и факт, че тая гора така разкостена не я бях виждал...
Стари 18-02-2013, 11:07     #191
hwarang
Pray For Snow

Дата на присъединяване: Jan 2011
Изпрати съобщение чрез skype; на hwarang
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отPatzo Разгледай мнение
Ебаси драмата описа
Явно си се качил късно. До 9- 9.30 нямаше нито коли на паркинга, нито навалица на лифта. После може и да се е натрупал народ. На върха до обед беше перфектно, познати, които спяха в хижата успяха и по две качвания да направят.
В гората имаше мноого каране, явно не знаеш къде. Там където беше разпопарено, снегът не беше тежък, нито с кора, така че аз драма не видах- напротив- беше готино и двата дни се кефихме много в гората.
Интересно ми е в коя гора си карал, защото още в петък беше изринато почти навсякъде...

Цитат:
Първоначално изпратено отmoridinbg Разгледай мнение

Зачукване беше само първия път, докато отъпкаме преминаването през 3те дерета, после слизахме за 30тина минути до долу.

2014-2015/15, 2015-2016/7, 2016-2017/8
hwarang Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-02-2013, 11:12     #192
Mitko
Señor Member

Дата на присъединяване: Oct 2004
Изпрати съобщение чрез ICQ на
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отhwarang Разгледай мнение
Интересно ми е в коя гора си карал, защото още в петък беше изринато почти навсякъде...
да не е луд да ти каже точно в коя гора е ходил .
Ако искате пирински гори без следи, хващайте баирите далеч от лифтовете, гарантирано ще намерите
Mitko Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-02-2013, 11:33     #193
Patzo
Senior Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отhwarang Разгледай мнение
Ако искаш и да те заведа а? Че и да ви извозя към 8,00 за да не мрънкате за паркинга?

А аз другото- ако говориш за склоновете в скиорско дясно, там и от лифта можеш, по гънките на релефа да се ориентираш докъде можеш да караш без да се зачукаш
Стари 18-02-2013, 11:54     #194
vafi
kele6

Дата на присъединяване: Feb 2005
Начално

Истината е че вчера си имаше места където никой не беше минавал, снега беше супер в горната част, надолу следобед омекна, но това не развали впечатлението от този прекрасен ден
vafi Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-02-2013, 11:58     #195
Maneco
Шугав

Дата на присъединяване: Jun 2006
Начално

Абе покарахме с hwarang факт е, че в Петъка ни беше първото каране там и като видяхме близките гори така разпопарени направо не ми се вярваше защо направихме резервация в хижата а не отидохме някъде другаде. Но факт трябваше ни малко време да се освестим и да направим добри карания скиорско дясно от лифта. В Събота сутрин времето беше супер и направихме по едно спускане от Безбог по най-левия улей, като цяло доволно, но отидохме с нагласата за по малко попара, която беше неизбежна при наличието на толкова много "прасета" в хижата за една седмица.
Някак е са ми стана тъпо, щото се оказва, че имало много хора от форума, а с никой не сме си казали едно "Здрасти, кво става" примерно и се чувствам като форумна мишка!

Едит:
Цитат:
Първоначално изпратено отKenshin Разгледай мнение
Че то тва да не е от вчера?
Не искам да оспамваме темата с глупости, имаше си тема за това..... Просто го вметнах и ми стана мишченско някакво.

Запоследно променено от Maneco : 18-02-2013 в 12:04.
Maneco Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-02-2013, 11:59     #196
Kenshin
ski driftar

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отManeco Разгледай мнение
Някак е са ми стана тъпо, щото се оказва, че имало много хора от форума, а с никой не сме си казали едно "Здрасти, кво става" примерно и се чувствам като форумна мишка!
Че то тва да не е от вчера?
Стари 18-02-2013, 12:29     #197
Patzo
Senior Member

Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отManeco Разгледай мнение
Ами аз, в съботата, като тръгнах към върха вече цяла група, сигурно 20- тина човека го бяха пуснали и не ги засякох. Качих се почти догоре и се върнах, за да си търся фотоапарата Двама пича го бяха намерили и с тях се качихме пак до върха, пуснахме го и после си играхме в горите..
Та... гори много, нормално е да не засечеш всички, които са били там.

А да- баси сноубордистите, кога ще се научат да не вървят в скиорската следа Нагоре следата беше изровена като от стадо глигани
Стари 18-02-2013, 15:47     #198
Flipshot
Senior Member

Дата на присъединяване: Dec 2007
Изпрати съобщение чрез skype; на Flipshot
Начално

Те според мен не се сещат, че това представлява проблем за следващите които ползват тази следа, а освен това в нашата следа пак се затъва понякога дори и със снегоходки..

Като минат на сплитборд ще разберат къде е проблема

Запоследно променено от Flipshot : 18-02-2013 в 15:51.
Flipshot Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 18-02-2013, 15:53     #199
dimitard
Senior Member

Дата на присъединяване: Dec 2006
Изпрати съобщение чрез ICQ на
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отFlipshot Разгледай мнение
Те според мен не се сещат, че това представлява проблем за следващите които ползват тази следа, а освен това в нашата следа пак се затъва понякога дори и със снегоходки..

Като минат на сплитборд ще разберат къде е проблема
Миналата седмица водих спор с 3-ца такива - не само не се сещаха, ами след като им обясних, ми отговориха, че не им пука и "утре" следите им нямало да личат....
Стари 18-02-2013, 17:04     #200
bob_beliata
Senior Member

Дата на присъединяване: Jun 2004
Начално

Цитат:
Първоначално изпратено отPatzo Разгледай мнение
А да- баси сноубордистите, кога ще се научат да не вървят в скиорската следа Нагоре следата беше изровена като от стадо глигани
Аз дори пуснах тема в ПСС форума за това, ама за сега никой пешак, май не си е взел поука от нея.

А иначе, в петък крайно левите гори не бяха пипнати. Цял ден си ги разчертавахме систематично и до последно само ние си карахме из тях. Към Обидимската долина пък никой не отиде.

Maneco няма що да ти е тъпо, нормално е като не се познаваме лично, да не се гоним по лифтовете за да си раздуваме. Няма как да се знае, всеки човек с дебели ски, дали е от форума или не е.

Функции на темата
Display Modes

Правила за писане на мнения
Не можете да публикувате нови теми
Не можете да публикувате отговори
Не можете да прикачате файлове
Не можете да редактирате публикациите си

BB code is включен
емотиконите са включени
[IMG] код е включен
HTML кода е изключен
Прескачане на форум

Всички времена са по Гринуич +2. Времето сега е 18:54.