![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() Супер, ще звънна като наближи (:
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() Търся също и пантаджийски скиорски обувки 45 номер от 15ти до около 22ри. Ако някой няма да кара тогава
![]()
![]() |
![]() |
наХазматизиран
Дата на присъединяване: Jun 2005
|
![]() някой да му се намира свободно детско столче за колело, което не ползва и е навит да предостави за 1-2-3 седмици?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ski Bum
|
![]() Аз имам, Красо, ще се разтърся днеска и като го намеря ще ти го дам
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
наХазматизиран
|
![]() бе не е много спешно, принципно искам да видя как ще се получават нещата за да знам дали да си купя ... но така или иначе още около месец сигурно ще разчитам на колелото за транспорт от вкъщи - през яслата -до работата .. иначе пеша от нас до яслата е 20 мин
![]() Благодаря ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pocket Rocket
Дата на присъединяване: Dec 2003
|
![]() Имам Красо - нема грижи да ти го предоставя, но е важно да имаш няколко неща предвид - не става за черен път (пробвано), не става за яки баири нагоре и много трябва да се внимава като слизаш от колелото - пуснеш ли го моментално прави бек флип с неясни последствия за детето...
Fuck it Dude, let's go skiing! 2005/2006 - 42, 2006/2007 - 37, 2007/2008 - 36, 2008/2009 - 33, 2009/2010 - 37, 2010/2011 - 28, 2011/2012 - 38, 2012/2013 - 41, 2013/2014 - 26, 2014/2015 - 22, 2015/2016 - 24, 2016/2017 - 17, 2017/2018 - 20, 2018/2019 - 17, 2019/2020 - 12, 2020-2021 - 22, 2021/2022 - 28 12 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
наХазматизиран
|
![]() Благодаря момчета, намерих си вече...
Капеле ще имам в предвид това което казваш ... със сигурност няма да карам по черни пътища и мисля че маршрутът до яслата е добър, просто идва далечко за ходене пеш с детето. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Ще съм благодарен ако някой ми предостави счупения си чифт щеки, че дръжките на моите и двете са за смяна. Почерпката с бира е ясна.
![]()
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() Имам едни стари но перфектно запазени ръкавици Salomon X-Over, с Clima Dry мембрана, гумена вътрешна длан, размерът е M - стават за мъж с малка ръка, или за жена. Подарявам ги, че залежават в един шкаф от години.. ще ги нося утре в 1516
![]()
![]() |
![]() |
heli mini ski bum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Здравейте,
Имам нужда от снегоходки под наем / на заем. Искам да разходя приятелката до Белмекен на 1-2 Май та ще трябва да и намеря снегоходчици за съответния период, ако имате предложения от къде да наема или можете да услужите (с-у възнаграждение) ще се радвам да споделите. Пък ако има и някой на който му се разкарва натам тогава може да се пробваме и да покараме ![]() Носи около 38/39 номер ако има значение това... не знам точно кое е от значение при снегоходките, защото не ползвам, та ако пропускам нещо казвайте ![]() Поздрави ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
Поздрави. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
хвърколет
|
![]() Предвид условията е много възможно да не са ви полезни !
Чак пък толкова сняг ли има !? Вариант за проверка е http://www.smallfoot.eu/ намери ги у ФБ ! и попитай за тест/заем.
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Тенкю за съветите
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() Счупи ми се обектива на Канона
![]() След няколко дни заминавам за месец за Гулмарг и имам една купчина други неща да купувам, обектив определено е на дъното на списъка. Някой ако има обектив, с който и услужил за месец срещу някакво възнаграждение... Трябва ми за APS-C апарат - Canon 450D. 18-80, 18-135, дори и китов 18-55... При невероятната ситуация да се случи нещо с обектива възстановявам пълната сума за нов, но до там няма да се стига (: Печелите кредит за галерия със сигурност нечовешки кадри, възнаграждение по договорка и вечни благодарности. До утре вечер е прозорецът, в който може да се осъществи услугата...
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Crazy and lost
|
![]() Неприятна изненада!! Установих, че коланите ми се лепят на ските ми не по-зле от мокър вестник. Някои може ли да ми услужи с НЯКАКВИ колани докато сменя лепилото на моите, не мисля че задължително трябва да ми пасват точно на ските, справял съм се досега и с по-тесни и по-къси. Ската ми е 105 в средата, всичко над 90 върши работа. Трябват ми за този уийкенд и евентуално за следващия. БИРИИИИИИИИ
![]() |
![]() |
наХазматизиран
|
![]() Аз пък си търся лента или парче винил като за един колан. Оригиналната мрежа ми излетя по най-класически начин от спанополски чукар
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Филти Мадафака
Дата на присъединяване: Oct 2002
|
![]() Красо, мини през магазина да ти дам.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
размяна, swap |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|