|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
|
Функции на темата | Display Modes |
21-10-2016, 22:57 | #1 |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2014
|
Сноуборд сет с 2 чифта обувки
Здравейте,
Налага се да поразчистя старата екипировка, тъй като се прехвърлих към ските. Ето и какво ми е останало: Обувки за сноуборд: Northwave Freedom SL 2013/2014 (27,5см / 42,5 EU) - 170лв. Обувките съм купувал нови от BAS и с тях карах 2 сезона. Освен нормалните следи по местата, където са се търкали в автоматите, всичко е в прекрасно състояние. Чорапите не са печени. Твърдост 6/10. Обувки за сноуборд за начинаещи: Salomon Echelon (28,5см / 45 EU) - 80лв. Купих ги нови от един склад в ж.к. Борово. Ползвал съм ги почти 2 сезона, тъй като това е модел за начинаещи. Запазени са и имат нормалните следи от употреба, където са се трили в автоматите. Твърдост 3/10. Автомати за сноуборд: Drake 50 - Продадени! Закупени нови от мен от магазин TrueRiders през същия сезон, в който взех Northwave-а. Всичко по тях е запазено, освен следите, където са се трили с обувките, което е чисто козметично. Каишките са абсолютно запазени и щраймерите работят прекрасно. Сноуборд дъска: Nidecker Score 2011, 151cm - Продадена! Дъската я взех втора ръка преди 5 години. Симетрична е и е тип banana. Карал съм я 4 години, тъй като последната минах на ски. Отдолу има само една по-дълбока дерюга, която си дойде с нея и явно е била запълнена много добре, защото само белегът е останал. От мен има оставени 2 дерюги с дълбочина около 1мм. Всичко останало са нормални следи от употреба. Дъската съм я снимал с каквато вакса е останала върху нея след предишния сезон. Обръщам внимание, че предишният собственик явно я е карал по рейлове, понеже кантовете имат назъбено на места, което съм се опитал да уловя на снимките. Всички снимки можете да видите тук, със забележката, че в албума се съдържат и неща, за които съм пуснал друга тема. https://1drv.ms/f/s!Am5HU5ttJ_dp9yhZJZL_qI-WC2LC Линк към обявата в OLX: https://www.olx.bg/ad/snoubord-nidec...n-ID6wIam.html Поздрави! Запоследно променено от Informer : 16-01-2017 в 14:48. |
11-01-2017, 12:30 | #2 |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2014
|
Up! С намаления.
|
Tags |
drake, northwave, автомати, обувки, сноуборд |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|