Кафето на БАССЕС

Върни се   Кафето на БАССЕС > Екипировка - Обяви Купува/Продава

Отговор

Функции на темата Display Modes
Стари 21-10-2016, 22:57     #1
Informer
Junior Member

Дата на присъединяване: Jan 2014
Начално Сноуборд сет с 2 чифта обувки

Здравейте,

Налага се да поразчистя старата екипировка, тъй като се прехвърлих към ските. Ето и какво ми е останало:

Обувки за сноуборд:
Northwave Freedom SL 2013/2014 (27,5см / 42,5 EU) - 170лв.
Обувките съм купувал нови от BAS и с тях карах 2 сезона. Освен нормалните следи по местата, където са се търкали в автоматите, всичко е в прекрасно състояние. Чорапите не са печени. Твърдост 6/10.

Обувки за сноуборд за начинаещи:
Salomon Echelon (28,5см / 45 EU) - 80лв.
Купих ги нови от един склад в ж.к. Борово. Ползвал съм ги почти 2 сезона, тъй като това е модел за начинаещи. Запазени са и имат нормалните следи от употреба, където са се трили в автоматите. Твърдост 3/10.

Автомати за сноуборд:
Drake 50 - Продадени!
Закупени нови от мен от магазин TrueRiders през същия сезон, в който взех Northwave-а. Всичко по тях е запазено, освен следите, където са се трили с обувките, което е чисто козметично. Каишките са абсолютно запазени и щраймерите работят прекрасно.

Сноуборд дъска:
Nidecker Score 2011, 151cm - Продадена!
Дъската я взех втора ръка преди 5 години. Симетрична е и е тип banana. Карал съм я 4 години, тъй като последната минах на ски. Отдолу има само една по-дълбока дерюга, която си дойде с нея и явно е била запълнена много добре, защото само белегът е останал. От мен има оставени 2 дерюги с дълбочина около 1мм. Всичко останало са нормални следи от употреба. Дъската съм я снимал с каквато вакса е останала върху нея след предишния сезон. Обръщам внимание, че предишният собственик явно я е карал по рейлове, понеже кантовете имат назъбено на места, което съм се опитал да уловя на снимките.

Всички снимки можете да видите тук, със забележката, че в албума се съдържат и неща, за които съм пуснал друга тема.
https://1drv.ms/f/s!Am5HU5ttJ_dp9yhZJZL_qI-WC2LC

Линк към обявата в OLX:
https://www.olx.bg/ad/snoubord-nidec...n-ID6wIam.html

Поздрави!

Запоследно променено от Informer : 16-01-2017 в 14:48.
Informer Не е онлайн   Отговори с цитат
Стари 11-01-2017, 12:30     #2
Informer
Junior Member

Дата на присъединяване: Jan 2014
Начално

Up! С намаления.
Informer Не е онлайн   Отговори с цитат
Отговор

Tags
drake, northwave, автомати, обувки, сноуборд

Функции на темата
Display Modes

Правила за писане на мнения
Не можете да публикувате нови теми
Не можете да публикувате отговори
Не можете да прикачате файлове
Не можете да редактирате публикациите си

BB code is включен
емотиконите са включени
[IMG] код е включен
HTML кода е изключен
Прескачане на форум

Всички времена са по Гринуич +2. Времето сега е 08:17.