![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Jun 2013
|
![]() Привет, до сега пантих с marker tour и алпийски обувки. Реших, че е време да мина на точкови автомати и комбинирани обувки, ходих и мерих различни обувки и накрая се спрях на скарпа маестрале. Докато бях с тях в магазина нямаше никакъв проблем, но сега при пантене чувствам силна болка в областта на сгъвката на крака дори всичко да е разкопчано. Някой да знае какъв може да е проблема?
Благодарности |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() Цитат:
Дай повече инфо, с какви алпийски обувки си пантил преди? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2012
|
![]() Проблемът е, че обувките не ти стават. Аз го играх същото с маестрале РС, както и много други хора. Отиди на буутфитър да ти каже какво може да се направи - най - вероятно да си купиш други обувки.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2009
|
![]() Подкрепам да отидеш на бутфитър - не е скъпо, сравнено с цената на една(хеле пък на две) ски обувка си е направо нищо, а ще ти спести доста ядове. На жена ми взехме скарпа преди време и сега я сменихме - оказа се, че сме взели 2 сантиметра по-голяма, защото са ѝ били прекалено тесни. С новите ѝ е много по-добре.
От друга страна аз с моите скарпи получавам проблеми чак след 12-тия час. Всичко е до крак...
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Jun 2013
|
![]() ![]() Ето къде е болката,до сега пантих със Salomon quest 110 2012 и не съм имал никакви проблеми. Кракът ми е много слаб 65 килограма съм, ще отида на буутфитинг в четвъртък да видим какво ще кажат. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Просто това не са твоите обувки. Кви фитъри, кви 5 лв. Тия фитъри се опитаха да ме вкарат с раздуване в обувка един номер по малки. Ай сиктир.
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2009
|
![]() на жена ми пък ѝ казаха, че нямат обувка за нея и няма смисъл нейната да обработват, показаха ѝ с една много висок флекс, как трябва да усеща точен размер обувка и я пуснаха по магазините.
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() Звучи като лесно място за оправяне, буутфит и ако имаш стелки ги разкарай. Точно там един динафит ми правеше проблеми, и липсата на стелка оправи нещата.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|