![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Нищо им няма на ските.
Сега ще ти кажа Вероятно Според Мен какво е станало. Отзад с 4 винта, като 2х2 са с различна дължина. Предните са по-къси, задните са с около 3 мм по-дълги. Това е поради естеството на задницата. Вероятно при комплектоването на автомата, са разменили преден със заден. В сервиза при монтажа едва ли някой, който и да е, където и да беше отишъл, някой щеше да обърне внимание, защото винтовете са навити в основата до някъде с цел да не изпаднат. В последствие при монтажа на задницата първо се монтират предните, след което се сглобява и се навиват задните. Вероятно при навиването на предните се е получило това. Това е моята теория. И пак твърдя, че съм 1000% сигурен, че където и да беше отишъл да ги монтираш, щеше да се получи това. Просто никой няма да седне да мери винтове, а на око при наполовина навит винт в основата, няма как да разбереш, че са различни. Много кофти късмет. На ската и няма абсолютно нищо, повярвай ми. Дефекта е козметичен и вярвам, че Сталин се е справил. И не, не защитавам СЛС в случая. И друг да ги беше монтирал, обяснението ми щеше да е същото. Присъствал съм на стотици монтажи и никой не съм видял да седне да мери и сравнява винтовете. Това си е моя теория и може и да няма нищо общо със ситуацията. Карай си ските и се кефи.
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2013
|
![]() Здрасти Ники, твърде вероятно е да е станало нещо такова, от друга страна все си мисля че като официален вносител на Луук за БГ, трябваше да знаят, че автоматите са с различни болтове на петата в SLS.. те са длъжни да минават някакви обучения от производителите за монтаж, и дори и да очакваш, че винтовете са винаги вярно навити по местата си, в крайна сметка всеки който знае че са с различна дължина, би следвало да им хвърли едно око преди да завие.. наистина излиза мн кофти късмет.
Четейки за такива проблеми, ако долния метал е пробит, базата е разлепена от основата, там има луфт и процеп към другите пластове на ската.. не знам дали може да се върне във фабричен вид, дори и да изглежда така.. И колкото и да съм сигурен, че аз лично няма да направя разлика във ските, вероятно и след намесата на Сталин, няма да им се компрометира живота, се чувствам доста тъпо, че набих близо 1300лв за нов сет, и големия вносител SLS които са монтирали стотици автомати Луук, успя да окепази. Вярвай ми и аз 1000% няма да им позвам услугите на сервиза, а вероятно и на магазина оттук нататък, следваше наистина поне да дойде майстора и да ми обясни какво е станало, да ми се извини, да си признае грешката.. ясно ми е, че опит се придобива от грешки.. и ако бяха магазин на място, примерно да ми предложат някъв ваучер или скромен подарък, а не да разчитат че няма да им огледам базата в магазина, което и стана. Най-голявама тъпотия щеше да е, ако не го бях видял преди да отида на пистата, е тогава щях да са съм два пъти по бесен и да им набия ските в зъбите.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2013
|
![]() Е взех си ските от Сталин и вече съм по-спокоен
![]() ![]() При мен каза, че метала над базата е здрав, нагрял е базата и я е залепил обратно, не разбрах точно как, но каза че няма да имам никакви проблеми с това. ![]() Живи и здрави, след няколко седмици ще пратя отзив ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() "Инжектира" лепило през отвора и с нагряващи се плочи го притиска. Става все едно е от завода така.
Да е жив и здрав още дълги години тоя човек, че... ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2010
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Aug 2006
|
![]() Здравейте, реших ,че няма смисъл да пускам нова тема и питам тук. Някой има ли впечатления от Head Кore 99?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2019
|
![]() Закарали са те в блатото тия чичаци без колене...
Вземи си каквото те кефи, бе - Богдан и Ники вече са трета възраст, не можеш да слушаш такива убити коне и после да ти се получи. Тичай online за един Atomic Bent Chetler (двамата по-горе не я знаят, защото моделът е след 2010), ама да е 2019 или 2020 година и си ти. (За Look Pivot е прав Ники). Запоследно променено от bajblago : 06-08-2020 в 09:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Га чича ти Ники е карАл Четлър си спал на топло още.
![]()
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|