![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2015
|
![]() Здравейте,
За дъщеря ми (15г.) - с опит вече в тези неща, се колебая между следните модели ски, в които търся максимална универсалност (дококолкото такава е възможна) - да не "плющят" на писта; стабилност изивън нея; някой грам повече в туринга не мися, че е проблем: 1. SPEEDFIT 84 2. K2 Fulluvit 95 Ti 3. FISCHER X-TREME 82 Ако някой има познания/наблюдения/мнение свързани си някои от тези модели ще се радвам да науча мнението му. Предварително благодаря! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Mar 2010
|
![]() Здравей,
Аз вчера точно поръчах за моя син това https://www.sport-conrad.com/en/prod...l/smash-7.html Автомати си има - marker tour f10. Само едни колани ще му трябват ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2015
|
![]() Благодаря!
Избрах. Малко по-скъпо от първоначалните ми намерения, но приключихме въпроса със ските. Относно коланите - аз ги оборудвах с това: KOHLA MULTIFIT VACUUM BASE K-CLIP 120MM CLIMBING SKINS Не сме използвали вакуумни колани досега, но реших да се включа и в тази авантюра. |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|