![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2015
|
![]() ![]() Запоследно променено от Myashkov : 27-10-2020 в 12:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Мен лично леко ме шокира фактът, че трябва след пране да се суши на топло дрехата-нещо което винаги съм мислел, че е противопоказно...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Не се превръщайте в роби на дрехите.
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() Само не се връзвайте на маркетинга и не ползвайте NikWax. Пълен боклук, след който нещата може да са дори по-зле.
Granger's ги има в Стената и работят пъти по-добре. Сушенето на топло уж прави покритието по-устойчиво. Наблюденията са ми, че наистина има нещо такова.
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Никвакса е тотален боклук.
Аз си пера екипите май месец, когато е топло. Хем съхнат бързо, хем спазвам уж изискването. И с Пурлан(или Первол беше) за мембрани. Пере и мирише чудесно. И струва 6 лв за 20 пранета. ..ал съм ги в специалните препарати. ![]() Ето това е: ![]() За пръв път дрехите ми са изпрани наистина, а не само киснени във вода. А и мирише уникално.
Футболът остана единствения легален начин да си купиш негър. Запоследно променено от Ники : 31-01-2017 в 16:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() ![]() Запоследно променено от Myashkov : 17-02-2017 в 11:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() На едно от якетата ми се разпадна вътрешността след пране с NikWax, след бързо търсене в Google се оказа, че на доста хора им се е случило подобно нещо.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() ![]() Запоследно променено от Myashkov : 17-02-2017 в 11:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Сахиб е бял господар. Не бъркай чернилките със сахиб. :-)
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() ![]() Запоследно променено от Myashkov : 27-10-2020 в 12:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Някой има ли идея, каква е разликата между Clothing Repel, Performance Repel и Xtreme Repel на Granger ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
Performance е еко, био, веган спрей. Xtreme пак е спрей, но можеш да го ползваш и за самозащита срещу еколози, вегани и уфолози.
![]() |
![]() |
![]() |
Тъмен БалканСки субект
Дата на присъединяване: Dec 2009
|
![]() Прането на мембрани е коментирано многократно. Тук е показано най-добре как става. И става!:
https://www.youtube.com/watch?v=I4N6ZuKTZ_c НЕ ползвайте NikWax, а препаратите от видеото. Има ги в Стената. За витошкия лифт не знам, но маслата от мальовишкия се махат перфектно ![]() Иначе перете на 30 градуса и сушете на ниска температура (в сушилня) за "възкръстването" на DWR-а. Ако нямате сушилня - след прането минете якето набързо с ютия, която е на минимална температура, НО ПРЕЗ кърпа. Ефектът с импрегнацията е същия. ![]() *) Отлично работят и препаратите на ТоККо Запоследно променено от joropc : 15-02-2017 в 09:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Благодаря! Много полезно инфо!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |