![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2015
|
![]() Здравейте, колеги!
Значи, вече 2-3 години съм с ръкавици Salomon, обаче ми писна да се разпадат след 15-20 дена каране... Моля, споделете какви ръкавици за freeride препоръчвате от собствен опит(за пантене си имам). Гледам, че на пазара се подвизават и кожени, но как става поддръжката на такова чудо? Благодаря предварително! Ако пък някой продава нещо читаво XL, дайте на лични, важно е качеството и късия борд. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
powder addicted
|
![]() Hestra си имат балсам/мас , с който е хубаво да се мажат няколко пъти в сезона и да съхнат не директно на отоплителното тяло. Предполагам, че също ще свърши работа и някой импрегнатор за кожени обувки ( може и да греша ).
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Течен парафин от аптеката=1 лв. Върши същата работа. Или кожарска вакса. Пак струва толкова .Стига за около 5 години.
Пък Хестра ако искат и вакса престояла на лунна светлина да предлагат. Хората са импрегнирали кожа от древни времена и без ваксата на Хестра или друга такава. По темата. Мяшков, аз лично съм зверски доволен от бордистките ръкавици на ДИЕЛ. Обаче са високи. Но пък са вечни. Кевлар на пръстите и кожа на дланта.
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Благодаря, Ники! Но все пак при потенето с времето тези кожени ръкавици... не се ли вмирисват отвътре, иначе отгоре свинската мас, зехтина и парафина сигурно няма да са проблем. Освен, че кожените не дишат и са на принципа "всичко вътре", как все пак ги переш? Или като с кондомите- "е..ш и фърляш"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Че кой уважаващ себе си фрирайдър си пере екипировката?
![]() Ако кожата НЕ дишаше, защо всички се избиват да си купуват кожени обувки? А и защо са 2 пъти по-скъпи? Няма нищо по-хубаво от кожата? Справки - ръкавиците от Бриколаж. ![]() Ебеш и фърляш. Земи си едни такива, само 27 лв са мисля и пробвай. Пък после си вземи скъпи...ако искаш. ![]()
Футболът остана единствения легален начин да си купиш негър. Запоследно променено от Ники : 14-02-2017 в 15:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Ще взема. Да видим.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Powder prophet
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() Аз от доста години карам с Dakine и съм много доволен - държат яко на варварщини
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|